9 reacties

 1. De macht kan zo groot worden dat we onze autonomie totaal zullen gaan verliezen(een deel hebben we al opgegeven)
  het volk zal eenvoudig weg om daadkracht vragen,daarvoor hoeft alleen het water maar te stijgen naar de lippen van de massa.

 2. @1 Nico, klopt, verlies van de nationale soevereiniteit is ook het doel, steeds meer onverholen, omdat we conform de plannen, ook aan het idee wennen.
  Inmiddels is het grootse probleem dat een meerderheid van het gepeupel, zeker in tijden van onzekerheid, conformistisch is en oplossingen verwacht van het establishment.
  Maar dat establishment heeft echt niet het beste voor met het volk, en bovendien zien ze de democratie steeds meer als een probleem.
  Wat er dus moet gebeuren is het breken van dat vertrouwen, dat de elite bij het conservatieve volk steeds weer weet te organiseren. Net zoals vroeger de boeren altijd ani-revolutionair waren.
  Ik heb er overigens alle vertrouwen in dat het goed gaat komen, want: we ain’t seen nothing yet.
  Werkloosheid gaat ondanks het zogenaamde tekort aan werknemers door de vergrijzing stijgen !!!!!
  Kan het nog achterlijker?
  Langer doorwerken betekent voor miljoenen, bij verlies van baan een gapend pensioengat, en aan de bak komen kun je daarna wel vergeten. Pensioenbouw, voor velen wel tientallen jaren, is dan echt voor NIETS geweest. En de kans om in de komende tien jaar op enig moment je baan te verliezen is GROOT. Zelfs zonder pensioengat gaat het VEEL minder opbrengen, en zal het vaak onvoldoende zijn. ONDANKS LANGER WERKEN.
  Ik heb al eerder betoogd dat dat geld voor een groot deel reeds op een geheime rekening geparkeerd staat om elders geinvesteerd te worden. Het is ECHT NIET WAAR dat ze z.g. nu pas zien dat er tekorten ontstaan. Is een flauwekulletje.
  Het is jammer dat jongeren, geen verlichting gaan brengen, want ze blijken makkelijk manipuleerbaar en zeer conservatief ( kijk eens naar die stropdasjes, het symbool van conformisme ), en zich laten opstoken tegen de ‘ouderen’.
  Er is dus een nieuw denken, een nieuwe moraal nodig. En dus moet het oude denken, belichaamd door de k-elite WEG.
  Ik denk dat er met praten en overleggen niet zoveel meer te bereiken valt. Een harde confronterende POLITIEKE machtsstrijd, demonstraties en acties zijn nodig.
  En ik ben optimistisch omdat ik, gezien de ontwikkelingen in het ‘zuiden’ en in toenemende mate in het ‘noorden’, er vetrouwen in heb dat die verlichting afgedwongen gaat worden.

 3. Ik zie het al gebeuren dat vele Europeanen gaan vluchten naar Noorwegen, IJsland, Nieuw-Zeeland of andere landen buiten het E.U.-monster.

 4. @bert op wie we ook gaan stemmen, ik heb toch op een of andere manier dat dit allemaal de bedoeling is…en dat stemmen uiteindelijk helemaal niks uitmaakt.
  Alsof het het plan is of zo. Maar ik kan het ook mishebben natuurlijk.

  @moin, vergeet zweden niet. Of thailand.

  Misschien had houtskool gelijk, ik zie alleen bejaarden op de foto in het topic….

  Vroeger waren ouderen wijs, en daarom werd er ook naar geluisterd in gemeenschappen.
  Hedentendage,zijn ze alleen uit op het behouden van macht , zo ziet het er naar uit.

  Domme oude verstarde mennekes…..hun leven gewijd aan domme principes….en nu aan de macht…..griezelig hoor.

  Gelukkig kan ik het als kleuter het helemaal anders zien.

  De aarde is van iedereen en je moet je niet bang laten maken.

 5. @5 [i]”…dat stemmen uiteindelijk helemaal niks uitmaakt.”[/i]

  Stemmen haalt wel degelijk iets uit: 80% van de Nederlanders heeft in september op een pro-Europese partij gestemd, en ze krijgen precies wat ze wilden! Dus dat is democratie pur sang!

  (… don’t shoot the messenger…)

 6. @7 en je hoort die interviewer aan De Kort vragen: “maar is dat niet toch goed voor Italie?” (dat Monti op ondemocratische manier aan de macht blijft)

  Dat je dat hardop durft af te vragen is al een teken aan de wand. De democratie loopt op zijn laatste poten. Feitelijk is er al een technocratie…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: