De nieuwe Messias is opgestaan, Elon Musk is zijn naam

Als ik zeg dat de wereld verandert dan is dat geen nieuws. Pas als onze aardkloot niet meer rondjes om z’n eigen as draait wordt het bijzonder en is dat wereldnieuws. Een lugubere gedachte. Eerder was er dat programma van Matthijs van Nieuwkerk “de wereld draait door.” Nu draaien we door zonder de show van Matthijs. Nee, niet de wereld, ik bedoel onszelf. De bewoners van deze aardkloot. Het zit al verborgen in mijn benoeming van onze aardbol. Het feit dat ik onze aarde oneerbiedig een aardkloot noem, geeft aan dat ik vind dat we de boel op aarde al aardig hebben verkloot. Een erg negatieve benadering waarmee ik lijk te wijzen op onze klimaatalarmisten. Echter bedoel ik de wijze waarop we met de inrichting van ons “aardse paradijs” omgaan. Dus niet het klimaat.

Onze jaartelling

Het is simpel. Als de mensheid collectief z’n gezond verstand gebruikt zonder elkaar te onderscheiden in soorten, kleurtjes, intellect en verschil in vermogens, dan zou de wereld een behoorlijk ander aanzien hebben. Onze jaartelling is ooit opnieuw begonnen bij het jaar 1. Toen werd internationaal de christelijke jaartelling als standaard ingevoerd. (De christelijke jaartelling werd geïntroduceerd door de Scytische monnik en tijdrekenaar Dionysius Exiguus die, in of kort na AD 525, zijn paastabel met de hierin vervatte nieuwe jaartelling presenteerde aan officiële vertegenwoordigers van paus Johannes I – bron: wikipedia.) De bedoeling was goed, ware het niet dat er ook andere religies bestaan op onze aardkloot.

Nu hebben we ELON MUSK

Toen de communicatie tussen de verschillende volkeren op aarde langzaam op gang kwam en met de komst van de boekdrukkunst ook de koeriers te paard het gedrukte nieuws gingen verspreiden kwamen de verschillende volkeren er achter dat ze niet de enigen op aarde waren. Verschillende kleuren kwamen met elkaar in contact. Nadat zeilschepen werden vervangen door stoomboten, en wat later de motorboten, begon de vermenging. Zochten de pioniers een beter bestaan, en maakten cowboys kennis met indianen. Maakten witten kennis met zwarten, kwamen er geel en bruin gekleurde mensen naar andere landen. Eerst te paard, daarna met schepen. Toen kwamen de automobielen en daarna de vliegtuigen. En nu hebben we ELON MUSK die met zijn accumobielen en raketten zomaar de rijkste persoon ter wereld is geworden.

Musk heeft het allemaal

Nog even en je kunt een ticket bij hem bestellen voor een reisje naar Mars. Elon is de rijkste man ter wereld. Met veel geld heb je macht. Elon heeft dus alles. Als meest invloedrijke man beheerst hij in de VS de ‘Big Tech.’ Hij heeft meer macht dan de president. Hij koopt zomaar 1,5 miljard aan Bitcoins. Hij riep gekke dingen die later uit kwamen. Hij rookt een joint om zich alvast in hogere sferen te begeven. Elon Musk is de nieuwe Messias. Hij is de nieuwe Heilsprofeet die de wereld gaat verbeteren. Hij heeft alles, hij heeft het helemaal. Als je invloed hebt in alle sectoren van de maakindustrie en de Big Tech. Als je belegt en met heel je vermogen de financiële markten kunt beïnvloeden. Als je de cryptovaluta omhoog kunt duwen en een raket de hemel in schiet dan zweef je hoog boven de massa. Elon is onze nieuwe God, eentje van vlees en bloed die we niet eens hoeven te aanbidden want hij is tastbaar. Hij is van het grote geld en heeft daarvan het meest. Geld maakt macht, punt uit. Kijk naar de financiële markten. Kijk naar de AEX en de Dow Jones. Kijk naar de huizenprijzen, kijk naar beleggers, kijk naar het nieuwe geld, de cryptovaluta.

You own nothing

Zonder het te beseffen zijn we aanbeland in de Nieuwe Wereld Orde. We hebben een nieuwe Verlosser, die ons verlost van ons geld. Wat zei Clown Schwab ook al weer? “You own nothing, but you will be happy!!!” Exact! Daarom wordt het geld als een magneet aangetrokken door het grote geld en vindt het op die manier de weg naar boven. Naar de grote Verlosser. Ach, het is maar hoe je het bekijkt. Mijn fantasie slaat op hol slaat, toch sta ik met beide benen op de grond. Maar Elon Musk gaat hoog, hij heeft raketten. Vreemd eigenlijk. Waarom beschikt de rijkste man op aarde over raketten. Zoekt hij een uitweg van onze aardkloot? Waarom een koepel bouwen op Mars voor nader onderzoek naar leefbaarheid. Weet onze Verlosser meer dan ik weet? Is onze aardkloot leeg getrokken, uitgeleefd en ten dode opgeschreven? Ach kom, het gaat juist zo goed. Beurskoersen tot aan de hemel, huizenprijzen door het dak, geld lenen voor niets, centrale banken die stimuleren en overheden die strooien met gratis geld. Het kan niet op, de hemel op aarde!

Naar de Maan

Na dit betoog mag de kritische lezer z’n commentaar geven onder mijn column. U bent welkom. Ik geef vast een voorzetje. U denkt dat ik de pandemie vergeet met alle ellende daar omheen. Jazeker, die vergeet ik alvast want ook dat probleempje wordt opgelost. Doet ‘Big Farma’ namens het WEF. De multinationale farmaceuten zijn ruim voorzien van kapitaal van de elitaire beleggers. Hebben al hun geld gezet op experimentele vaccins die ons gaan redden van de ondergang. Het zijn de vriendjes van Elon Musk, de 1 procent superrijken, die zich hebben bekeerd tot de nieuwe Verlosser. Hebben al een enkeltje Mars besteld. Vertrekken over een paar jaar als die koepels zijn gebouwd met het nieuwe paradijs. Voor de lezer die denkt dat ik een joint rook onder het schrijven van deze column, helaas u hebt het mis. Ik rook niet en drink niet, op een enkel biertje na. Ben volkomen nuchter en sta, en blijf, met beide benen op de grond. Ik heb vliegangst en koop geen enkeltje Mars. Ik fantaseer maar wat. Ach, weet u, als kleuter geloofde ik al in sprookjes. Nu geloof ik in alles, zoals de stimulantia van centrale banken en gratis geld van de overheid. Ik blijf hier. Elon Musk mag van mij naar de Maan.

GW

8 reacties

 1. musk is een boegbeeld (kloon/humanoid?) voor duistere krachten op de achtergrond.

  epstein, klaus schwab, enz enz ,allemaal poppen die denken beter te worden van t dienen van de duistere macht.
  als hun nut voorbij is zullen ze er wel achter komen dat ze ook maar een gereedschapje waren.

  occultisme is wat op de achtergrond speelt. teruggaand tot de babylonische tijd.

  de ‘moderne’ mens met aandachtsspan van 4 minuten in de facebook/youtube maatschappij heeft hier geen boodschap aan.

  en zo kan alles wat al zo lang gepland is, zich stapje voor stapje ontvouwen.
  en iedereen staat erbij en kijkt er naar.

 2. Veel mensen geloven in de zogenaamde “technofix”, de theorie dat al onze energieproblemen zullen worden opgelost door elektronica en techniek. Voor die adepten, vormt zo’n Messias als Musk natuurlijk een geweldige kapstok.

 3. Gerrit, je bent niet gek, Ghandi zei al, de aarde geeft genoeg voor ieders behoefte, maar nooit genoeg voor ieders hebzucht. Dat is de kern, waren we maar tevreden met genoeg. de hoogmoed drijft ons via de hebzucht naar de uitputting. Hoe meer you tube filmpjes van de Messias Musk, hoe meer volk hij achter zich heeft staan, met zijn waan dat de aarde nog max 100 jr meegaat. Marketing van het hoogste niveau, men moet zijn producten wel kopen, Tesla, Neurolink, the Tube, en als klapstuk van de verzameling Space x, voor de Great Escape, wie nu al 5 M overmaakt, is zeker van een plaatsje in de capsule naar het Paradijs op Mars…….Qua marketing is Apple niets vergeleken bij Musk…..

 4. Uit artikel:
  “Zo hoopt hij bijvoorbeeld ooit dwarslaesies te kunnen genezen.”

  Tja. Hij noemt z’n dochtertje: X AE A-XII. Moet hij helemaal zelf weten natuurlijk, maar ik vraag me af wat we van zo iemand nog allemaal mogen verwachten.

 5. De clowns, cowboys en kamelen hebben we nu hopelijk wel gehad. De mensheid snakt naar de komst van de werkelijke Verlosser die de Profetie belooft. Pas dan is er kans op een nieuwe, betere wereld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: