Nigel Farage over de ondemocratische structuren van Brussel.

8 reacties

 1. wat zit die verhofstadt er weer door heen te brullen
  kan er duidelijk niet tegen dat er mensen zijn met een andere mening
  mario monti en van rompuy wil graag een top om het te hebben over populisten, ze maar mensen met een ander mening over de EU dan verhofstadt
  het ruikt naar een poging om de vrijheid van meningsuiting te beperken

 2. Onbeschoft van Verhofstadt en die vrouw om tijdens Farage’s eerlijke en waarheidslievende speech, hem te onderbreken en uit te lachen. De rest zit te slapen of lijkt niet geïnteresseerd te zijn. Totale minachting voor Farage en het Europese volk. Hoe duidelijk wil je het hebben.

  Normaliter zorgt de elite voor een toevallig ‘ongeluk’ bij figuren als Farage. Maar een dergelijk incident zou van Farage een martelaar en Europese held maken, vandaar dat ze hem zijn gang laten gaan. Hij is al te bekend bij het grote publiek.

  Dit laat overigens wel zien waar de meerderheid van het Europees parlement voor staat: een slap aftreksel van de EU-commissie. 0,0 commitment richting de Europese bevolking. Ze zitten in de zak van bankiers en machtige zakenlui, die veilig achter de schermen blijven en de gewenste agenda rustig influisteren bij de slapende, corrupte, graaiende bureaucraten die helemaal niemand vertegenwoordigen, behalve hun bankrekening die op barsten staat van al dat gemeenschapsgeld.

  Enkel Farage is zijn publiekelijke salaris waard. Wat een passie en commitment straalt hij uit wanneer hij spreekt. Hij lijkt oprecht begaan zijn met de Europese burger en haar duistere toekomstig lot. Een baken van licht in een arena van parasiterende nietsnutten, slapers, zakkenvullers, maar vooral volksverraders.

 3. Verhofstad is een menneke dat in the matrix leeft en zelfs een heerserspositie heeft.

  http://www.youtube.com/watch?v=MXQozTxQSiE

  Hij voedt op de massa en het systeem. Samen met de rest van de centralisatie figuren.
  Zijn blik is beperkt , je kan t m eigenlijk niet kwalijk nemen omdat hij slaaf is van het systeem..the matrix..

  Hij is slaaf van satan, de heerser van de matrix hij is agent smith nummer zoveel. Een van de vele dienaren.

  Het kan zelfs zijn dat nigel een poppetje is van de elite op zgn voor de burgers te spreken… je weet het niet. Hij wordt er uiteindelijk vet voor betaald….misschien is nigel ook wel een agent smith….ze zijn er slecht genoeg voor al was het maar om de meute hoop te geven….

  en hoop doet leven..

 4. Vergelijkbaar met dit artikel.
  Amusementswaarde en (ik geloof) DWDD.
  Een focus op iemand die een betoog voert en andere (meen Belgische) kamerleden die zich tijdens zijn betoog zich bezigen met het oplossen van kruiswoordraadsels of druk zijn met hun mobieltje en weer anderen die wel bijna lijken te slapen tijdens zijn betoog.

  Om eerlijk te zijn snap ik ‘de grap’ wel. Maar uiteindelijk is het toch niet om te lachen dat goedbetaalde bestuurlijke kamerleden zich zodanig manifesteren ?

  Op de basisschool, middelbare school, voortgezet onderwijs worden deze schetsen terecht door de woordvoerder afgedaan als kleuterklasje.

  Hier wordt het afgedaan als een leuke vermakelijke situatie dat gepresenteerd kan worden als entertainment in de media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: