De tentakels van het WEF: doet adviesbureau Dröge & van Drimmelen niet hetzelfde?

 

(of anders geformuleerd: hoe netwerkgekonkel de politiek corrumpeert)

Naar gelang we in dit decennium het jaar 2030 naderen worden we vaker met de Agenda 2030 van het WEF om de oren geslagen. Door velen weg gewuifd als een surrealistische agenda berust op samenzweringstheorieën. Opgesteld door elitaire globalisten die denken met hun rijkdom en macht de wereld te verbeteren. Zolang de wereld bestaat zijn er fanaten die een gooi doen naar de macht om hun beraamde plannen uit te rollen. Zelfs in deze moderne technologische eeuw, waarin we door wetenschappelijke onderzoek steeds meer weten over het ontstaan van en leven op aarde, blijven we kuddedieren die zoeken naar leiderschap. Nog geldt het recht van de sterkste zoals in de dierenwereld. Het zit in ons instinkt. Het menselijk wezen zal qua innerlijke geaardheid nooit veranderen.

Onderdrukking

De mens is niet gelijk aan de andere. Zelfs tweelingen denken tweeledig. Nooit volgen we dezelfde weg. We willen geen slaaf zijn, niet leven in armoe, niet sterven als zonderling. We willen leven als onafhankelijk individu die zich als zelfstandige entiteit onderscheidt binnen een groep. We eisen een plekje op in een complexe wereld vol wantrouwen waar we wedijveren om de concurrent de baas te zijn. In een wereld met geraffineerde mensen die denken dat hun IQ uitreikt boven de rest. Zoals pedante wetenschappers die anderen graag de les lezen omdat we nu eenmaal (op)geleid willen worden door wetenschapsbeoefenaars aan wie we een hogere waarde toekennen dan de kleuterjuf die ons leerde rekenen. Zo begon het optellen van cijfertjes tot grotere getallen. Hoe groter het getal hoe meer waarde. Het zijn de kernwaarden van het kapitalisme in een samenleving waar de politieke golfbewegingen op en neer gaan. Zo ontdooit het communisme en socialisme na verloop van tijd als de massa inziet dat ze jarenlang zijn onderdrukt door dictators en technocratische regeringen. Dat is het tijdvak waarin de wereld al geruime tijd vertoeft. De bevolking in grote landen als Rusland en China gaat al jarenlang gebukt onder een communistisch regiem. In Europa zijn 27 lidstaten van de EU toegegroeid naar een verenigde unie met een technocratische bestuur. Met ongekozen Europese Commissieleden die de dienst uitmaken. Met een ECB die met de euro moet concurreren tegen de dollar als wereldmunt. We verkeren in een technocratisch tijdvak waarin landen zich wereldwijd hebben aangesloten bij dictatoriale organisaties zoals de VN, WHO, IMF, etc.

Het WEF

Leiders van democratische landen hebben zich in deze globaliserende wereldorde aangesloten bij het WEF waar voorzitter Klaus Schwab de scepter zwaait. De wereldverbeteraar met de beroemde uitspraak dat we in 2030 allemaal niets bezitten en toch gelukkig zullen zijn. De lijfspreuk van Schwab die al in 1971 het Word Economic Forum oprichtte en op 84-jarige leeftijd nog altijd de dienst uitmaakt. Schwab ziet zich als wereldverbeteraar want hij is opgeleid als econoom, pedagoog en academisch docent en dat is niet niks. Hij is slim want hij weet dat hij met zijn invloedrijke instituut wereldmacht heeft waarvan hij als oprichter zichzelf het voorzitterschap heeft toebedeeld. Hoe bizar dat iemand al meer dan een halve eeuw de leiding heeft van de meest invloedrijke organisatie ter wereld. Doorgaans worden (politieke) leiders gekozen door het volk maar Klaus Schwab bedrijft geen politiek, hij adviseert alleen politici op uiterste slimme wijze.

Haagse WEF

Sommige organisaties in onze residentie lijken in veel opzichten op het WEF. Het zijn de slimmeriken die adviesbureaus oprichten om van daaruit de politiek te beïnvloeden. Hun klanten zijn de lobbyisten van grote multinationals die andere belangen nastreven dan de stemgerechtigde burgers. Mensen die hun stem uitbrengen op dezelfde partij waar lobbyisten van het grootkapitaal via de achterdeur aankloppen met bemiddeling van bijvoorbeeld het adviesbureau Dröge en van Drimmelen.

(Dröge & van Drimmelen is een Haags adviesbureau dat actief is op het snijvlak van public affairs en corporate communicatie. De kern van ons werk is u te helpen maatschappelijk en politiek draagvlak te verwerven voor uw issues. Wij hebben een breed netwerk binnen politiek en ambtelijk Den Haag, Brussel en onder maatschappelijke organisaties).

Ene slimme Frans van D. wist met sluwe praktijken veel invloed te vergaren bij een partij met idealen die overeenkomen met die van de Agenda 2030 van het WEF. Een partij met de letter D van Democraten die al 66 keer heeft bewezen geen democratie na te streven. Wat is er nu prettiger dan gestreeld te worden door de lobby van het grootkapitaal dan het geklaag aan te horen van het volk.

NWO

Het is toch dienstbaar aan de samenleving om een idealistische agenda na te streven waarin een betere wereld wordt toegezegd door een eliteclub waar de CEO’s van de grootste bedrijven ter wereld, internationale politici, intellectuelen en vermaarde journalisten, en zelfs Koningin Maxima, bij elkaar komen om te brainstormen over een Nieuwe Wereld Orde. Het is beter om de wereld centraal te leiden dan afhankelijk te zijn van politieke voorkeuren in autonome staten waar volkspartijen strijden om de gunst van de kiezer. Pietluttig gedoe, gekeutel van het gepeupel. Het is beter om leiding te geven van bovenaf, maar dan helemaal van bovenaf. Met een adviesorgaan zoals het WEF met een zelfbenoemde professor die al 51 jaar leiding geeft aan de club. Met hem weet je wat je hebt. Bezoek eens de website van het WEF, daar word je vrolijk van. Bestudeer eens SDG Nederland dan wordt je nog vrolijker gestemd. Als zelfbenoemde adviseur adviseer ik om vooral notie te nemen van de inhoud van deze website. Als we met ons allen geloven in een betere wereld o.l.v. opa Klaus dan ga ik weer geloven in Sinterklaas.

GW

14 reacties

 1. Idem (mbt het WEF) is er ook nog “zoiets” als de WHO.

  Wààraan ontlenen (…) die badgasten hun Ultieme Macht ??? :

  https://www.sgtreport.com/2022/04/red-alert-warning-w-h-o-coup-against-u-s-sovereignty-imminent/
  (luister vanaf 3m00s)

  Ene Bonaparte had beslist gevraagd over “hoeveel manschappen en legereenheden” die WHO dan wel beschikte.

  Het antwoord is simpel : géén.

  Maar TOCH maar “even” de (voorlopig) machtigste natie ter wereld aan zich weten te onderwerpen hè ?

  De tijden zijn veranderd sinds Napoleonneke.

  Of toch niet ?

  Om nog even die zelfgekroonde keizer te citeren :
  “de hand die geeft staat boven de hand die ontvangt”.

  Een nadenkertje (voor de onnozelen onder ons …)

 2. En WIE heeft u vanaf uw prille jeugd (kùnnen) doen geloven dat de “Russische” Revolutie van 1917 door de autochtone Russen werd georganiseerd ?

  https://ia800403.us.archive.org/29/items/JewWorldsOrdertheNationalIntelReportWithJohnStadtmiller201208021/The%20Jew%20World%20Order%20Unmasked.pdf

  En de wèrkelijke DADERS van die 70 tot 100(?) milJOEN levens kostende MegaCrime totààl met rust doen laten, in tegenstelling tot de (half zo grote) schuld van “Hitler-Duitsland”, waar zo “vlot” wekelijks of maandelijks naar verwezen wordt, ook na 75 jaar van het einde ervan ?

  “WIE” o “WIE” ???

  Zou je daarvoor “wellicht” over het héle mediagebeuren, het onderwijssysteem, de politiek, èn de rechterlijke macht moeten beschikken ?

  Persoonlijk zou ik namelijk zeggen van wèl.

  Afijn.

  Wàt kan een mens toch zijn tijd verdoen op een site hè ?

  (Ja, schrap deze inzending nou maar, ik snap ’t “helemaal”)

 3. Ok.

  Ik klikte zojuist op de link in m’n laatste reaktie, maar ik kreeg “item not available”.

  Een paar weken geleden deed ie ’t nog gewoon, dat hebben sommigen van jullie ook kunnen zien waarschijnlijk.

  Ik snap “ze” ook wel hoor ; ik vond ’t al ZO bizar dat dat SUPER pdf überhaupt MOCHT bestaan op ’t web.

  Waarschijnlijk was “hen” die link even ontgaan.
  Shit happens.

  Het sloeg de spijker ook “ietsiepietsie” te veel op de kop, hè ?

  Afijn, dat bedoelde ik hierboven nou nèt met het “hele mediagebeuren”.

  Internet incluis.

  “Blijkbaar”.

 4. waarheidsvinding.

  de vraag mag altijd zijn :
  was u erbij en hebt u het met eigen ogen gezien?

  Of hebt u het ‘ergens’ gelezen?

 5. Een beetje dubbel, hè? Terwijl de volgzame kikkers hun koningsfeessie viert, tuint het arrogante Europa weer slaapwandelend een nieuwe wereldoorlog in.
  Een beleefd verzoek: a.u.b. niet te hard knallen hier, we zouden wel eens wakker kunnen schrikken.

 6. “-De bevolking in grote landen als Rusland en China gaat al jarenlang gebukt onder een communistisch regiem.-”
  Dat mag waar zijn voor China ( waar de onderdrukking toeneemt) maar NIET voor Rusland. Daar is de vrijheid in de 21e eeuw met sprongen vooruitgegaan. in West Europa is de censuur op dit moment bijna erger dan in Rusland…

 7. Eens. China gaat momenteel heel erg ver in z’n onderdrukking met het social credit systeem. Brave burgers die beloond wordt voor hun slaafs gedrag.

  Zou ook in Europa goed kunnen werken omdat we elkaar graag de maat nemen. Minpunten voor fout gedrag zou bijvoorbeeld een Johan Derksen ‘duur’ komen te staan. Kunnen we allemaal aan mee werken door via sociale media plusjes en minnetjes uit te delen aan voorgedragen personen. Kunnen we het uitreiken van lintjes ook afschaffen. Scheelt werkdruk voor burgemeesters. Maar let op, dit soort controlemechanismes zijn m.m.v. Big Tech heel goed uit te voeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: