Financiële markten zweten peentjes.

6 reacties

 1. Aandeel DB gaat weer flink onderuit op Duitse DAX na een daling op dag er voor van ruim 5 %. Normaal gaat een aandeel omhoog na aankondiging van reorganisatie. Nu dus tegengesteld. Flinke zenuwen onder beleggers, maar hoe nerveus zouden beleidsmakers zijn van ECB, EU-bankenunie, IMF, BIS, Duits Ministerie van Fin? Drama DB wordt vervolgd.

  1. “Es wird eine neue Deutsche Bank geben”, verzekert het DB opperhoofd (Spiegel). Zegt dat niet genoeg over de huidige status van de bank?

  2. 48 trillion in derivative risk. Het staat er toch echt. Hier worden veel mensen bij de ECB un peu nerveux van. De echte ratten hebben de DB inmiddels verlaten want in het geval van een scheepsramp verlaten de ratten als eerste het schip.

  3. Deze link is speciaal voor jou gerrit welbergen:
   https://www.ftm.nl/artikelen/markt-wantrouwt-banken?share=1

   In pakhuis de zwijger op dinsdag 11 december nemen arno en thomas je mee langs de donkerste uithoeken vd bankbalansen. Ze vergelijken de staat vd banken met 2008, het begin vd crisis, en gaan in gesprek met experts.

   Het lijkt mij dus beste gerrit dat jij hier toch wel bij moet zijn als journalist van biflatie.

   1. Helaas. Bovenstaande link is een artikel van dec 2018. Die bijeenkomst in pakhuis de zwijger is dus al geweest. Jammer. Ik had er wel even bij willen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: