…luisteren héél wat mensen, burgers, particulieren. Zoals meer dan 11.000 als abonnee van haar YouTube videokanaal. 3000 Keer gelezen en aanhoord op Biflatie.nl et al. Dat is ook prima en helemaal geen toeval. Madelon bezit de zeldzame eigenschap om met kennis van zaken te praten, in een taal die en met woordgebruik dat iedereen kan begrijpen. Ze bezigt de taal van de burger zonder op enigerlei wijze simplistisch te worden. Au fond moeilijke onderwerpen op een heldere manier samenvatten en verklaren. Het is lang niet iedereen gegeven. Politici in het algemeen niet zo, die er wel in getraind lijken om moeilijke onderwerpen nog moeilijker te doen lijken. Om veel te praten maar au fond weinig te zeggen. Niet dat zij niet kùnnen praten, vertellen, uitleggen want de meesten hebben Rechten gestudeerd. Advokaten moeten het vanuit hun beroep al goed kunnen uitleggen. Wat onze Nederlandse Madelon Vos op jonge leeftijd in korte tijd heeft gepresteerd verdient lof. Het is des te belangrijker omdat de ‘moeilijke’ stof die ze behandelt keer op keer, ons als burgers wel degelijk zeer aanbelangt.

Helpende hand

Ze zorgt er zo voor dat slechts heel weinig ver boven ons hoofd gebeurt zonder ons begrip of medeweten. In macro economie, beurs, beleggen. Wat er op politiek vlak en internationaal plaatsvindt dat invloed heeft op deze onderwerpen. Wat ons geld aangaat, onze portefeuille. Of we het nu niet graag hebben of willen of zien: politiek en economie hebben een reuze invloed op ons leven, onze maatschappij. We kunnen dus maar beter de kleine inspanning doen ons ervoor te interesseren. Of we er nu veel invloed op hebben of niet. Zo weten we tenminste wàt er gebeurt en waarom. Misschien kunnen we zelfs door middel van slimme beleggingen ons eigen leven aangenamer maken en draaglijker. In ieder geval kunnen marktwatchers als Madelon Vos (voorheen a.k.a. Misss Bitcoin) ons een stevige hand helpen. Ze plaatste gisteren, op 12 juni 2020 opnieuw een zeer interessante video, die we u hier tonen. Directe aanleiding is wat de OESO zonet schrijft. De Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling. Over de diepste recessie ooit in vredestijd. Jawel, die komt eraan! Ook een goede morgend en een fijn weekend gewenst… (?!)

6 reacties

 1. Op https://www.rtlnieuws.nl/economie/artikel/5151266/argentinie-failliet-imf-lening-schulden-kirchner-macri-corona “Argentinië is alwéér failliet, maar er is nog een sprankje hoop”:

  Negende keer

  Argentinië is alwéér failliet, maar er is nog een sprankje hoop

  En wéér kwam Argentinië eind vorige maand zijn schuldverplichtingen niet na. Het land is daarmee technisch failliet, alweer voor de negende keer in zijn geschiedenis. Hoewel er kans is op een deal met de schuldeisers, komt de rekening mogelijk opnieuw op het bordje van de bevolking.

  Is dit de trigger voor een nieuwe zware financiële crisis bovenop de Coronacrisis?

 2. Madelon, eigenlijk, eigenlijk, eigenlijk en nog maar eens een keer, wat was het ook alweer? oh ja, eigenlijk.

  Kon het niet meer aanhoren.

  1. Mee eens, Madelon is een goede vrouw en snapt wel wat er mis is, maar ze kan alleen niet vlot en bondig haar gedachten in 1 keer onder woorden brengen, zodat haar verhaal warrig en slecht te volgen is en niet goed overkomt en haar verhaal ook de helft langer duurt dan nodig.
   Ze kan nog lang niet zo helder rapporteren als o.a Willem Middelkoop.
   En dat is jammer, want ze heeft wel de inzichten.

   Zag vanavond nog Hugo de Jong in Op1 van de EO, allemaal zeer betrokken en emotioneel, maar Hugo weet als sluwste woordvoerder van onze regering om het regeringsbeleid t.a.v het corona beleid zeer goed te verdedigen en te promoten.

   Rutte is als absolute Brussel/Elite slaaf hiermee 50% in de komende verkiezingspeilingen gestegen.
   En de sukkelige EO interviewers zijn gewoon niet genoeg geïnformeerd, doortastend, vasthoudend om de Jonge de juiste vragen,antwoorden te laten uitspreken.
   Logisch, de Jonge was de rest de baas, leve het kabinet, ‘goed gedaan Hugo’ zegt Rutte morgen tegen hem, laten we samen gaan lunchen.

   Ze willen gewoon de Nederlandse Economie opzettelijk flinke schade berokkenen, in opdracht van de wereld elite, waar Rutte ook was uitgenodigd in Davos, het centrum van de smeerlappen.
   Zwitserland is reeds de thuishaven geworden van velerlei semi geheime organisaties en de 3 soevereine staten, plus 1 door god verdorven, sinds de oprichting van de uiteindelijke verderfelijke verenigde State van Amerika.

   Het is nu 1 minuut voor 12.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: