Dat is: voor wie ‘àlles’ wil weten. Waarom de VS de leiders van Irak en Libië hebben onttroond. (En het is niét omwille van zogenaamde WMD of voor hun olie.) Waarom president Trump China ogenschijnlijk provoceert maar heel dringend een deal nodig heeft. (Omwille van een betere handelspositie jawel, maar dat is niet de hoofdreden.) De reden waarom het einde van de dollar als wereldreservemunt nu heel snel nadert. (En deze keer is het menens want van moetens.)  

Watch and learn

Waarom ook Iran er moet aan geloven. (En het heeft opnieuw niets met kernwapens te maken.) De echte reden van de Amerikaanse sancties aan Rusland en China opgelegd. (Opnieuw niet om de voor de hand liggende redenen die de media goedgelovig overnemen en u oplepelen.) Waarom alles wat Donald Trump doet ogenschijnlijk tegenstrijdig en onberekenbaar is. (Hij is géén goede acteur maar volgt wel nauwkeurig een scenario geschreven door anderen. De man is wel een schitterende dealmaker en geknipt voor zijn rol. Alleen wanneer hij improviseert loopt er wel eens een en ander mis.) 

Geen verrassing

Alles wat in volgende video gezegd wordt en aangehaald, werd reeds eerder hier gemeld in tal van artikels. Nooit zagen we zoveel stof zodanig gebundeld dat ’t in dertien minuten past. En ook nog eens voor iedereen (die Engels verstaat) begrijpbaar is. We zijn zeer onder de indruk van wat indirect ene Tony Valentino te melden heeft. Dat zult u, beste lezer en luisteraar, vast ook wel zijn. Volgende video zal voor minder verlichte geesten een eye opener zijn en een mind opener. Dat is niet in het minst overdreven.

Waarschuwing

Beware and be prepared. Dit is géén beleggingsadvies. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen investeringsbeslissingen. Wij kunnen op geen enkele manier verantwoordelijk gehouden worden voor eventuele verliezen. U dient uw eigen onderzoek te doen. Veel dank ook aan Working Money Channel om e.e.a. onder onze aandacht te brengen! De titel van de video is: Is The U.S. Losing Its Reserve Currency Advantage & Is It Going To Be Replaced By XRP, hieronder kunt u ‘m bekijken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: