Een crypto betaalkaart gebruiken; dit is van belang

Een crypto creditcard is een betaalkaart waarmee je aankopen kunt doen. Het wordt veel gebruikt in de wereld van digitale munten. Het is van belang dat je ook een betrouwbare creditcard gebruikt. Betrouwbare crypto creditcards zijn niet moeilijk te vinden. Lees hieronder meer over de gang van zaken rondom de crypto creditcards. 

Betalen met een creditkaart 

Er zijn tegenwoordig een heleboel cryptomunten in omloop. Met een crypto creditcard kun je betalingen doen met je crypto valuta. Dankzij de komst van crypto creditkaart is het doen van aankopen iets eenvoudiger. De Binance card is de bekendste creditcard onder ons. Je kunt met deze kaart bij meer dan 60 miljoen verkopers cryptocurrencies uitgeven. Om dit tot stand te brengen moet je de cryptovaluta overzetten van je wallet naar je geld portemonnee. Je cryptovaluta kun je altijd en overal uitgeven. Het kaart is geheel gratis hoe er geen verwerkingskosten of administratieve kosten in rekening worden gebracht.  

Betrouwbare kaart 

Bij crypto creditcards is het van belang dat je het koopt bij een betrouwbare exchange. Het moet een geldige kaart zijn, zodat je er betalingen mee kunt doen. Als het niet om een betrouwbare kaart gaat kunnen er heel wat zaken misgaan. Het is al eens voorgekomen dat er een frauduleuze aanbieder bezig was met onbetrouwbare betaalkaarten. Kijk eens naar ICO van Centra Tech die beweerde dat hij samenwerkingsverbanden had met Visa en Mastercard voor het maken van betaalpassen. Het bleek dat er helemaal geen samenwerkingsverband bestond. Gelukkig was dit geen succes doordat de fraudeurs opgepakt waren. Het is dus van belang dat je een betrouwbare broker uitkiest net zoals Binance. 

Waarom crypto creditcard? 

Met een creditcard kun je gemakkelijk crypto uitgeven zonder een tussenpersoon of eerst je crypto om te zetten. Dankzij de credit kaart hebben een aantal mensen nu toegang tot banken voor het wisselen van geld.  

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sorry. Nog geen gegevens beschikbaar.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: