Een potje poker over de toekomst van de euro

Er wordt poker gespeeld over de toekomst van de euro“, aldus Nigel Farage. Al zijn waarschuwingen blijken niets waard, daar de Duitse finmin Schaülbe heeft gezegd dat verkiezingen niets veranderen en Juncker doodleuk laat weten dat er toch geen democratische keuzes over de euro kunnen worden gemaakt. Wat is de toekomst van de euro?

[youtube id=”qDrhBxKRfdo” align=”center”]

5 reacties

 1. ‘Europa’ (240 miljoen inwoners) is reeds jaren geleden tot de bevinding gekomen dat het probleemloos 11 miljoen parasieten kan onderhouden. Zo zouden bij een Grexit 240 miljard euro moeten afgeschreven worden of 1.000 euro per kop. Ter vergelijking: Vlaanderen (bevolking: 6 miljoen), onderhoudt er op zijn eentje 4 miljoen, wat een JAARLIJKSE steun/aderlating betekent van 2.500 euro per Vlaming.

 2. Griekenland moest bezuinigen in ruil voor steun. Geldverslindende staatsbedrijven moesten maar verkocht worden aan privékapitaal en hebberige lieden met goede Brusselse vriendjes van de golfclub.
  Die aldus geprivatiseerde bedrijven gooien natuurlijk meteen de prijzen omhoog, en daarna meteen de beurs op.
  De kurken gingen van de flessen. Dat mocht ook want zij hebben immers Griekenland gered!
  Vervolgens worden die voor een fooi opgekochte staatsbedrijven, deze goudmijntjes in andere EU landen met een gunstig fiscaal klimaat ondergebracht. Op die manier wordt het Griekse volk nog een keer een poot uitgetrokken middels schimmige constructies en wegens niet betaalde belastingen. En als uiteindelijk het Euro-schip door die Griekse “sukkels” tot zinken wordt gebracht wordt de schade wederom door de Europese belastingbetaler gedekt. Maar dan is het natuurlijk wel weer tijd voor een glaasje Champy!

 3. Niks pokerspelletje, blijf lekker niks doen en laat het gebeuren.
  Een beetje diarree uit je keyboard laten komen, ze lachen zich gek daar in Brussel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sorry. Nog geen gegevens beschikbaar.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: