Eerder met pensioen dankzij goede marketing strategieën

Marketing

Velen dromen ervan om vroeg met pensioen te gaan. Als je met pensioen bent hoef je niet meer na te denken over werk en kun je bijvoorbeeld een wereldreis maken. Maar lang niet iedereen slaagt erin om met vervroegd pensioen te gaan, je moet namelijk wel een vetpot hebben om dit te realiseren. Tegenwoordig zijn veel bedrijven bezig met marketing strategieën waar zij veel winst mee maken. Maar hoe zit dat nou precies? Je leest het hier.

Succes met eigen bedrijf

Ondernemers zweren erbij; verantwoordelijk zijn voor je eigen succes. Zo lang je in loondienst blijft werken zul je altijd hetzelfde bedrag op je rekening ontvangen, met hoogstens een keer een promotie. Maar als je een eigen bedrijf hebt zijn er geen grenzen, je kunt zo ver gaan als je zelf wilt. Werk 20 uur per week of 40 uur, je bepaalt het zelf. Zo kun je veel tijd investeren in het verbeteren van de groei van jouw bedrijf waardoor je misschien wel jouw droom klanten binnenhaalt en kunt sparen voor een vroeg pensioen.

Online marketing

Om een succesvol bedrijf te leiden zul je veel gebruik moeten maken van online marketing. Dit is namelijk dé manier om ervoor te zorgen dat klanten binnenstromen, die komen namelijk niet zomaar aankloppen. Social media en Google verandert constant, daarom is het raadzaam om op de hoogte te blijven van al de ontwikkelingen. Maar om je online marketing te optimaliseren kun je eens op zoek gaan naar een SEO bureau die je hiermee helpt. Een goede manier om hoger in de Google ranking te komen is door linkbuilding SEO, een waardevolle tool om in te investeren.

Ontwikkelingen

Door op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en de trends in jouw branche zul je ervoor zorgen dat je relevant blijft. Je dient namelijk te weten waar de behoefte van jouw klant ligt en met welke middelen je hen hierin kunt voorzien. Zo ben jij je concurrent voor en zul je meer winst draaien. Het is vooral belangrijk om met de tijd mee te bewegen en niet te blijven hangen in tradities of oude methodes die vroeger altijd goed werkten. Als je vooruit wil blijven gaan zul je ook moeten moderniseren. 

Slim spelen

Er zijn natuurlijk ook een aantal dingen waar je rekening mee kunt houden om je vervroegd pensioen te realiseren. Zo zijn er miljonairs die de tip geven om je nooit als een miljonair te gedragen. Er zijn namelijk veel mensen die veel geld spenderen aan nutteloze zaken zoals dure auto’s. Je mag jezelf best verwennen, maar je zult geen miljonair worden als je meer uitgeeft dan dat er binnenkomt. Spendeer je geld wijs en verander niet van gewoontes in het dagelijks leven.

Conclusie

Eerder met pensioen gaan kan prima als je jezelf richt op het succesvol maken van je eigen bedrijf. Vergeet vooral niet met de trends en ontwikkelingen mee te bewegen en te besparen waar mogelijk.

18 reacties

 1. Pensioen ? Welnee, Nederlanders werken liever tot het gaatje.
  In Europa zijn we het braaftse jongetje uit de klas en stoppen met 65 jaar en 3 maanden.
  Beter is tot 67 doorwerken of nog langer.

  Er zijn maar weinig mensen contrair, die op 55 jarige leeftijd stoppen met werken en van vervroegd pensioen gaan genieten. Dat durft bijna niemand, uit angst iets te kort te komen, hahahaha.

  Misschien willen de doorwerkers een riante erfenis nalaten. Of hebben ze geen leven, waardoor doorwerken beter is als achter de geraniums te zitten. Of worden ze ontslagen in de laatste fase en pakken een uitkering (ZW, WW, WIA etc. etc.).

  Blijft een raar volkje , die Nederlanders.

  1. Wie zijn werk graag doet raad ik aan om zo lang mogelijk te werken. Maar niet iedereen heeft een leuke job. Of die job was ooit leuk, maar nu niet meer. Om vervroegd te stoppen met werken moet je natuurlijk voldoende middelen hebben. Maar er zijn mensen voor wie het nooit genoeg is. Zij staren zich blind op het “verlies” aan inkomen. Dan zeg ik steevast: “Op het eind “verlies” je je leven.”

  1. disclaimer: aan deze reactie kunt u geen rechten ontnemen,
   dit was puur fictief, en alle overeenkomsten met de werkelijkheid zijn puur toeval!

   daggeteffewit

 2. Of ga anders populieren kappen met een stompe bijl om je af te reageren op de maatschappij.

  Keuze genoeg daar in Sas, zou ik denken.

  En een botte bijl heb je ook snel genoeg wanneer je er een paar keer mee op jullie basaltblokken slaat.

  OF op je voorhoofd heheh …

 3. “BIFLATIE.NL: Realistisch over de economie en de crisis” (??)
  Dan zou je je ‘marketingstrategie’ niet langer mogen baseren op de luie luxe van vergane welvaart uit een digitaal ’tooltje’, maar je outlook moeten richten op de bakfiets zonder hulpaandrijving. We zullen dus, zonder beeldschermpje, weer echt moeten werken en zweten om lijfsbehoud.
  Wat dat betreft staat de ommekeer voor de deur, getuige de overheidscompensaties, nu zelfs rechtstreeks aan consumenten, als laatste fase in een opgegeven systeem.
  De meeste jongelui zijn er blijkbaar nog lang niet klaar voor.

 4. Geen onbelangrijk feiten in deze waanzinnige tijden:

  In 1928, Bernays, in his book titled, “Propaganda,” really “let the cat out of the bag” for us “conspiracy theorists ™.” The “Father of Spin” as one biographer described him, wrote this:

  “The conscious and intelligent manipulation of the organized habits and opinions of the masses is an important element in democratic society. Those who manipulate this unseen mechanism of society constitute an invisible government which is the true ruling power of our country….. If we understand the mechanism and motives of the group mind, it is now possible to control and regiment the masses according to our will without their knowing about it.”

  Bernays knew what he was talking about because he himself was very, very close to the Society Shapers and Culture Creators who relied upon his evil expertise at manipulation.

   1. Er verandert niks, zeg je.

    Waarom zou je je er druk om maken, als je er geen invloed op hebt? Dat heeft geen enkele zin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sorry. Nog geen gegevens beschikbaar.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: