We leven in een tijd dat er op meerdere fronten een crisissfeer heerst. Gecreëerd of toevallig ontstaan, dat laat ik in het midden. Je bent een complotdenker als je spreekt over een vooropgezet plan van de elite. Kijken we in ons eigen kikkerlandje dan zien we een politieke crisis. Ontstaan vanuit de Nederlandse fiscale wetgeving waar zo nodig een onuitvoerbare Toeslagenwet aan moest worden toegevoegd. Door de sociale misstanden kwam het kabinet ten val en politieke partijen vielen over elkaar heen om de autoriteit van de Belastingdienst ter discussie te stellen. Na het aftreden van verschillende staatssecretarissen was daarna de ministerraad aan de beurt, die arrogant de oppositie traineerde door gevraagde informatie achter te houden.

Agenda 2030

Arrogantie van de macht is van alle tijden, we zien dat op de hogere niveaus van EU tot aan het WEF en de supranationale organisaties die achter de coulissen aan de touwtjes trekken. Oorzaak is de globalisering van de wereldwijde economie. De individu telt niet meer. Landelijke politici kijken graag over grenzen heen, dat hoort bij de globalisering. Niet voor niets heeft het World Economic Forum(WEF) hun Agenda 2030 openbaar gepubliceerd om ons wereldburgers voor te bereiden op een nieuwe toekomst. Ik heb er herhaaldelijk over geschreven en kom er telkens op terug omdat deze agenda bij een steeds breder publiek bekend raakt. Niet alleen de alternatieve media ook de mainstream media besteedt er aandacht aan. Twitter staat vol met kritische noten van onderzoeksjournalisten, economen en een handjevol politici.

Gezondheidspaspoort

Een belangrijke stap in het uitrollen van de Agenda 2030 is de aankondiging van een vaccinatiepaspoort. Het Europees Parlement is inmiddels akkoord gegaan met het voorstel van de Europese Commissie. Een gezondheidspaspoort heeft een negatieve impact op een sociale samenleving. Het feit dat mensen alleen in het bezit van een digitaal certificaat, een QR-code dus, vrij mogen reizen en toegang krijgen tot evenementen, enzovoort, zal een tweedeling in de maatschappij geven. Een (klein) deel van de bevolking zal geen vaccin nemen om moverende redenen. Het NL-vaccinatieprogramma is een puinhoop en de berichten over bijwerkingen worden mondjesmaat gemeld door de media. Voor de juiste informatie moet je zoeken in de Europese database van rapporten over vermoedelijke bijwerkingen van geneesmiddelen. Slechts enkele kritische nieuwssites publiceren deze cijfers.

Technocratie

Een groot deel van de bevolking kiest voor vaccineren om begrijpelijke reden. Mensen zijn bang voor corona ondanks dat na ruim een jaar “virusonderdrukking” uit de statistieken blijkt dat het sterftecijfer niet heel veel hoger ligt dan een stevige griepgolf. Een kwestie van cijfers in het juiste perspectief plaatsen zonder mee te doen aan de angstpsychose die is ontstaan door de aanhoudende paniekzaaierij door de media. Onze regering heeft via een noodwet de democratie uitgeschakeld en daardoor leven we tijdelijk(?) in een technocratie. Beleidsmakers beslissen op basis van adviezen van deskundigen van het OMT. Een team dat enkel bestaat uit medische wetenschappers zonder één econoom of gedragswetenschapper. Zou een aanrader zijn geweest om de schadelijke maatschappelijke neveneffecten van lockdown en vrijheidsbeperkingen onder de loep te nemen. Waar blijft de volksvertegenwoordiging met hun kritiek op de jarenlange bezuinigingen in de gezondheidszorg. Politiek Den Haag is alleen druk met het toeslagendrama.

Melkkoe en kuddedier

De invoering van een gezondheidspaspoort betekent dat de overheid naast een beslaglegging op ons inkomen ook beslag legt op onze gezondheid. We betalen inkomstenbelasting(loonheffing) over ons inkomen aan de Belastingdienst en zouden straks ook de status van onze gezondheid prijs moeten geven aan de GGD. Voor onze belastingcentjes ontvangen we diverse voorzieningen zoals onderwijs, defensie en politie, weg- en waterbouw, sociale verstrekkingen, enzovoort. Met een gezondheidspaspoort ontvangen we onze vrijheid terug. Krijgen we weer toegang tot evenementen, stadions, theaters, festivals, en wie weet wat nog meer. Is dat de nieuwe wereld volgens de Agenda 2030? De mens als melkkoe voor overheidsverspillingen en de mens als kuddedier die zich schaapachtig laat inenten om te mogen dartelen in de wei. Waar blijft de zelfredzaamheid en het zelfbeschikkingsrecht van de individu. Ik zie geen goede herder maar een Big Brother die onze vrijheden beperkt tenzij we ons braaf gedragen. Ik zal, zo vrees ik, “gesensibiliseerd” moeten worden om tot andere gedachten te komen.

Gezondheid is verplicht

Altijd was ik zelf in staat om te beoordelen of ik mij ziek voelde en bleef ik thuis om uit te zieken. Dat bepaalde mijn gezonde verstand. Straks gaat de overheid dat voor mij bepalen. Hoezo? Om te voorkomen dat ik een ander ziek maak? Dat wil er bij mij niet in. Ik bleef ook thuis omdat ik mij bezwaard voelde om bijvoorbeeld collega’s aan te steken. Nu gaat de overheid er vanuit dat we allemaal ziek zijn tenzij we het tegendeel bewijzen. We moeten maar een vaccin nemen, opgedrongen door Big Farma. Ik werk liever zelf aan mijn immuunsysteem door het op peil houden van een gezonde leefstijl. Ik moet mij dus laten verleiden een vaccin te halen met als beloning een QR-toegangscode tot het vrijheidsfeestje. We leven in een land waar belasting betalen verplicht is, nu wordt goede gezondheid ook verplicht gesteld, dan wel afgedwongen. Hoe gek gaat het hierna nog worden?

Mijn afscheid

Ach ja, ik was het bijna vergeten, het zijn Big Tech, Big Farma en Big Brother die de Agenda 2030 van het WEF uitrollen. Noem mij een complotdenker, of wat dan ook. Ik haak af. Ik zag onlangs op een fietstocht een klooster waar 2 monniken een wandeling maakten in hun moestuin. Ik verplaatste mij in hun situatie. Ik voelde een innerlijke rust en zag een prachtig klooster ver weg van de dagelijkse zotheid. De monniken hadden zelfs een eigen bierbrouwerij. Ik denk dat ik iets moet opbiechten bij mijn familieleden, ik neem afscheid, de nieuwe wereld is niets voor mij. Tot ziens en proost.

GW

11 reacties

 1. De zorgen hebt u goed verwoord. Ook ik denk met weemoed terug aan de tijd van voor de (nep) pandemie. De wereld is in 1 jaar tijd zo ontzettend veranderd. En bepaald niet ten goede. Weg vrijheid, weg vrije meningsuiting, weg … ach laat maar.
  DDR 2.0 heet u van harte welkom, als geprikt persoon, gechipt, gerobotiseerd en ontvanger van een karig basisloon. Dat loon zal , net als in een ver oosters land, gekoppeld zijn aan je gedrag. Ben je lief en volgzaam, dan + punten. Ben je stout, dan – punten. Het is wel zo opvallend dat bijna alle regeringsleiders dezelfde uitspraken doen en dezelfde idiote maatregelen nemen. Agenda 2030 in de Formule 1 raceauto. Zou de tank nooit leeg raken? Dan zijn we van die rommel verlost.
  Ben blij dat ik oud ben. Dan hoef ik die in en in verrotte wereld niet zo lang meer mee te maken. Arme kinderen en kleinkinderen. Wat een toekomst….zo donker als de nacht.

 2. Tja… de paus promoot ook de vaccinaties, dus of naar het klooster gaan je zal redden?? Ik betwijfel het. Koop een zeewaardige zeilboot… gooi die vol met blikken voedsel en ga lekker twee jaar zeilen. Als je buiten de territoriale wateren blijft ben je niemand tot last en in de pacific kun je vast nog wel aanmeren. Kom daarna terug als alle gekte voorbij is zou ik maar zeggen. Ik weet niet wie er gelijk heeft.. de complotdenkers of de massa media, volgens mij zijn ze allebei even gek, maar ik heb geen vertrouwen meer in deze aantoonbaar incompetente overheid of het nu gaat om gezondheidszorg, vaccinatieplanning, onderwijs, jeugdzorg, economie en financien, belastingen, etc.. Ze blijven incompetent, worden nergens op afgerekend en worden nooit vervangen. Als je hier (aan land) blijft gebruiken ze vast en zeker zo veel drang dat je niet kunt weigeren

 3. Op de mainstreammedia is er geen plaats meer voor andere meningen, want andere meningen brengen de mensen enkel maar in verwarring. Moet er geen minister van propaganda worden aangesteld en kunnen we alle kranten niet gewoon vervangen door een opvolger van het Pravda? Zolang de pandemie heerst zetten we de democratie in de koelkast. Het democratisch debat wordt verbannen. Kunnen we ook niet de alternatieve media verbieden? Er zijn nog zoveel dingetjes die we kunnen doen om iedereen monddood te maken. Maar dat is zonder Jeff Hoeyberghs gerekend. Probeer maar eens onberoerd naar de volgende video te kijken: https://www.blckbx.tv/videos/zorg-dat-marcske-niks-overkomt-we-hebben-hem-nodig-in-het-gerecht?__cf_chl_jschl_tk__=71ee28223e1ac5cdd8a211d0eec074f24a10f50c-1619685907-0-AeIokt5UHPgwtbkBrfQ6DCDMf6Txu6wbRNH_dRPKhPhkxz4wvwYhmQFwBNbSSlKC2AfnwoewZ47MXfRb7emQFH8Y7D-Ilmr_B3SDqBOluPCu3WDtee3zcpvbcARbFEXO-3JgVFpomnbA8voa81tXR1rxGSh5GX49JSpjhh8UNkzxX11p8VQ2a9wib1iAqmBUwtdvcQCtAydeGdCNtS93hgoCJvrVCk1ftQL4mY-NdWukbbPFe1C23WQoGIHoSuMc3nFIRxSuxKxmqSX2BI3tuvyr9-hB8JtoD7tFGtmXGs–1RunAmu9QvLuijb2uy08yd0dDVoue8MGv31AGlJhc8ZPUWHsVAR00kzknqha4GSo5sQuy4twd-HETe18z2_y_O8CePJABidFSTVWqQuJQxgEwp3houpWvkl6slzxbrBriduutePszPOT62xBun3GCKjzTNjTE2leyOjHLAbZX14IOMmwAVd8dP8e7gpJpRzxOXNMaqEvok-roHENnR6xaeYz2pV9pebBGcqATshTIKjn80XlqWe2cTWAqD4Bas1t Heeft u gelachen of heeft u zich geërgerd?

  1. + Precies! Want is het niet de basis van onze Christelijke cultuur? Maar ook de Bijbel en de profetie worden verbannen (zie @Ivo).

 4. Tuinieren en fietsen: prima tegen alle zinloze muizenissen en goed voor de conditie.
  Maar daarvoor hoef je geen ‘afscheid’ te nemen, maar wel wat vaker het beeldscherm en je hersens op zwart te zetten. Na het zweten een douche, een boek en een bier, gewoon tussen het eigen groen. Hoe simpel en tastbaar kan het zijn, de rest is illusie.

 5. Velen hebben het volgende artikel https://www.ad.nl/gezond/mrs-covid-is-huisarts-en-ziet-corona-niet-als-gevaar-en-zo-zijn-er-meer~ae46de18/ al gelezen, maar niettemin vind ik het interessant om het toch onder de aandacht te brengen. Verder wil ik eraan herinneren dat er “achter de schermen” afspraken zijn gemaakt om de kosten van schadeclaims tegen fabrikanten van vaccins te beperken. https://www.ad.nl/binnenland/bijwerkingen-over-vijf-jaar-bij-coronavaccin-dan-betaalt-nederland-mee-aan-schadeclaims~a2b1e518/ Voor de fabrikanten gaat het dus om een berekend beperkt risico, terwijl het voor de maatschappij een onbeperkt risico is. Dit alles geeft toch aan dat ook de fabrikanten er niet geheel gerust in zijn.

 6. Nee, zeker niet. En de proefkonijnen zélf zijn blijkbaar ook steeds minder gerust op de prik, gezien het oplopend aantal 65-plussers dat bij een geplande vaccinatie verstek laat gaan.

 7. ‘Zakenkabinet’? Corrupte politiek vervangen door nóg corruptere captains of industry, om een corrupt en failliet systeem en de democratie te herstellen?

  Dat wordt dus nis. Maar er gloort hoop: in de ’therapeutische debatten’ in de Tweede Kamer is gebleken dat onze ‘volksvertegenwoordiging’ in grote meerderheid voorstander is van een nieuwe, ‘dualistische en transparante bestuurscultuur’. Het vertrouwen moet worden hersteld, de smet van ‘Haagse Kliek’ verbannen.

  Dat het echt menens is blijkt wel uit het feit dat het parlement -ook in grote meerderheid- bij nader inzien geen moeite heeft met het doorgaan onder de bezielende leiding van de brandweercommandant die toevallig aan pyromanie lijdt.

  De laatste zit nog in een niet-penitentiaire retraite en in stille afzondering te bidden om met de Zegen van de Onschendbare Kroon en de Gratie Gods de ongetwijfeld zware, nieuwe taken in het Landsbelang, volgens zijn beproefde doctrine, op zich te nemen.

 8. Lieve mensen
  Al deze dingen zijn al honderden jaren geleden voorspelt: de profeet daniël ea in OT van de bijbel en johannes ea in NT…..het gaat niet mooier worden totdat…
  Jezus (terug)komt en gaat regeren in echte gerechtigheid en vrede. Wil je erbij zijn: geloof in wat Hij zei tegen de moordenaar die naast Hem hing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: