Flare verwachting

Rank: #79

Flare (FLR) koers

$0,03 prijs (+2,18%)

Flare omrekenen (Flare to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$1.321.622.642$21.295.332+2,18%38.623.715.086101.832.013.211

Flare prijsverschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro 0,91% +2,48% 15,99% 0,46% +0,44%
USD 0,94% +2,18% 17,55% 2,74% 3,75%
ETH 0,38% 3,63% 6,36% +11,16% 36,96%
Sinds All time high Flare Type
Onbekend$0,15dwf labs portfolio

Wil je investeren in crypto dan kun je uit een groot aantal munten kiezen. Na een beetje zoeken heb je een cryptomunt op het oog. Maar moet je deze Flare kopen of niet? Is Flare een goede investering? En wat is de Flare verwachting koers op de lange termijn voor 2025-2026-2027?

Er zijn al heel wat crypto-deskundigen geweest die de code hebben proberen te kraken. De code om de Flare toekomst en de Flare lange termijn prijs te voorspellen. Helaas is dat iets makkelijker gezegd dan gedaan. De Flare koers is niet exact te voorspellen vanwege het wisselvallige karakter van crypto. Desondanks kunnen we wel een Flare prognose en Flare analyse maken.

Flare ook wel bekend als FLR heeft op dit moment een koers van $0,03. Inmiddels staat de coin op positie 79 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste Flare koers $73.738,00 geweest. Nog niet in het bezit van Flare, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op Kraken

Een leuk feitje, wist je dat Flare al sinds Onbekend bestaat? Ontdek hier meer over de Flare koersverwachting, historische en actuele cijfers over de Flare prijs, verwachtingen voor 2024, 2025 en nog meer.  

Wil je Flare kopen? Bekijk dan goed de grafieken en tabellen die we je bieden. Op deze manier kan je jezelf goed inlezen op alle informatie die beschikbaar is rond Flare. Op basis van deze informatie kan je zelf een Flare koers verwachting opzetten. Neem hierbij data mee van Flare zelf, maar ook van de cryptomarkt en financiële markt in zijn geheel. Op deze manier kan je in Flare gaan handelen op een veilige, goed ingelichte manier.

Wil je Flare kopen? Ga naar Kraken

Flare in het kort

Dit kunnen we in het kort zeggen over Flare:

  • Huidige prijs: $0,03
  • All time high: $0,15
  • All time low: $0,008
  • Datum ICO: Onbekend
  • Prijs per coin bij ICO: Onbekend

Meer weten over de coin? Lees dan snel verder en bekijk de gegevens die we hebben opgesteld in de grafieken en tabellen. Zo weet je precies wat er speelt bij Flare.

Social media

Benieuwd hoeveel er over deze coin wordt gesproken op social media? Lees het af in deze handige grafiek.

Niet alleen op social media wordt er over deze valuta gesproken. Ook zoeken dagelijks mensen op Google naar deze munt. Ontdek de zoektrend via deze widget van Google Trends.

Deze grafiek laat zien hoe populair de zoekterm Flare relatief is. De getallen op de y-as zijn dan ook relatief en geven niet een absoluut aantal zoekopdrachten. Dat aantal ligt vele malen hoger, omdat veel mensen op zoek zijn naar informatie over Flare en de Flare koers verwachting.

Flare koers details

Flare prijs$0,03Marktkapitaal dominantie0,05%
Markt cap rang79All time high koers$0,15
Circulerend aanbod38.623.715.086All time low koers$0,008
Totaal aanbod101.832.013.211Prijs tegenover all time highdaling van 77,28%
Maximaal aanbodOnbekendPrijsverandering 1 jaardaling van 3,75%
Marktkapitaal$1.321.622.642Prijsverandering 30 dagendaling van 2,74%

Flare koers historie

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Hoewel de historische Flare koers geen gegarandeerde voorspelingen kan bieden voor de toekomst, kan het je wel wat vertellen voer de volatiliteit en gemiddelde ontwikkeling van de Flare koers. Door deze informatie te bundelen met andere informatie, zoals de huidige koers en de huidige staat van de cryptomarkt, kun je een betere verwachting opstellen voor het koersverloop van Flare.

Helaas heeft deze cryptocurrency nog geen historische data. De munt is minder dan een jaar oud.

Flare kopen in 2024 - FLR koers verwachting

Wil je weten wat de verwachting voor Flare is in 2024, dan is het goed om te kijken naar het verleden. Aan de geschiedenis van de Flare prijs en de koers van Flare valt veel af te lezen. Als een bepaalde cryptomunt in het verleden een sterk schommelende koers had, is de kans groot dat die trend zich voortzet. Je kunt op basis hiervan een voorzichtige Flare voorspelling maken en bepalen of je Flare gaat kopen of niet.

Flare verwachting koers lange termijn | 2025-2026-2027

Het maken van een Flare koers verwachting voor 2025 en de jaren erna is iets makkelijker. Voor de FLR verwachting op lange termijn kun je data over een langere periode gebruiken en de trends volgen. Als je Flare wil kopen en de koers is al een tijdje aan het stijgen, dan is er een grote kans dat dit zo blijft. De Flare verwachting is in dat geval gunstig.

Dit is overigens niet de enige graadmeter om te bepalen wat de FLR crypto verwachting voor de toekomst is. Lees ook crypto nieuws over Flare om een betere inschatting te maken van de toekomst van Flare. Als de Flare crypto verwachting vaak in het nieuws is dan kan dat voor een hype zorgen. Ook het nieuws over nieuwe diensten of features kan zorgen voor een stijging van de Flare prijs

Vandaag FLR kopen of niet?

Dan blijft de vraag of je Vandaag Flare zou moeten kopen of niet? En of Flare een goede investering is. Crypto-deskundigen zeggen dat het sowieso slim is om crypto te zien als een investering op de lange termijn. Dat geldt ook voor de koers van Flare. Kijk wel eerst naar de trend van de Flare koers. Is die sterk aan het dalen dan is het niet het juiste moment om te kopen. Stijgt de Flare koers dan is het een beter moment om te kopen.

Waar Flare kopen?

Of je Flare nu gaat kopen of niet, kies de juiste plek om je crypto te kopen. Bitvavo is een van de beste opties. Niet alleen omdat ze Nederlandse marktleider zijn en verantwoording moeten afdragen aan De Nederlandsche Bank. Er zijn nog een aantal goede redenen te benoemen.

Bitvavo heeft naast Flare nog meer dan 200 cryptomunten. Die kun je kopen en verkopen voor slechts een zeer klein percentage. En dat allemaal via een zeer gebruiksvriendelijk platform waarmee je slechts een paar seconden nodig hebt om Flare te kopen en verkopen.

Vragen over Flare

Lees hier het antwoord op de meest gestelde vragen over Flare.

Overweeg je om Flare te kopen, bekijk dan eerst het actuele nieuws over Flare. Dit kan je een goed beeld idee geven of Flare gaat dalen of juist stijgen. Zie je een stijgende trend, dan kun je Flare kopen.

Het is moeilijk te voorspellen wat Flare op de korte termijn doet. Om een idee te krijgen van de Flare verwachting voor 2024 kijk naar de geschiedenis van de Flare koers. Zie je een langdurige stijgende lijn dan is dat positief. Zullen er binnenkort nieuwe functies uitgebracht worden dan heeft ook dat waarschijnlijk positieve impact op de koers van Flare.

Wil je vandaag Flare kopen, kijk dan eerst even naar het Flare nieuws live. Zie je grote schommelingen in de koers van Flare, dan kun je beter nog even afwachten. Zie je een stijgende lijn over een langere periode, dan is dat waarschijnlijk een goed moment om in te stappen.

Er zijn meerdere plekken waar je Flare kunt kopen. Onze voorkeur gaat uit naar Bitvavo. Dit is het grootste Nederlandse platform. Andere prima opties zijn Coinmerce en Finst.

We kunnen nog niet exact zeggen wat de Flare verwachting voor 2030 is. Wat we wel zien is dat de algemene trend is dat de koers van cryptomunten langzaam aan het stijgen zijn. Het lijkt alsof de rek er nog lang niet uit is. Experts geven aan dat crypto waaronder Flare een goede investering is voor de lange termijn.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: