EOS

Eos logo

EOS koersDe prijs van EOS

Dat de cryptocurrency markt onvoorspelbaar is bleek afgelopen week maar weer toen de koers van EOS met 30% zakte nadat Dan Larimer, een van de oprichters van EOS en ontwikkelaar van Block.one,  aankondigde op te stappen. Dit nieuws had grote impact op de koers op korte termijn en de vraag die nu natuurlijk rijst is wat zal dit nieuws gaan betekenen voor de koersverwachting van EOS op lange termijn

EOS koers

EOS is een vrij nieuwe cryptocurrency die op de markt gebracht is om problemen die andere cryptocurrency ondervinden, zoals de schaalbaarheid, te tackelen. Kort nadat EOS in 2017 op de markt kwam steeg de koers tijdens de bullrun tot 11 euro. In april 2019 bereikte de EOS koers zijn hoogste punt waarna helaas en flinke prijsdaling volgde. Op enkele kleine oplevingen is de koers sindsdien stabiel gebleven.

Eos koers tot op heden

EOS koersverwachting 2021

Het nieuws van afgelopen week over het vertrek heeft flink wat impact gehad op de koersverwachting op korte termijn. Na de flinke koersdaling van afgelopen week zien we dat de koers langzamerhand weer is gestegen en zelfs hoger ligt dan de koers begin dit jaar. Het lijkt erop dat investeerders het vertrouwen EOS niet volledig verloren zijn.

Vlak voordat het nieuwsbericht naar buiten kwam bevond de EOS koers zich in een stijgende lijn en lag de koers hoger ten opzichte van vorig jaar.  Mogelijk heeft het nieuws over het vertrek van Dan Larimer investeerders en traders kort doen opschrikken wat zou kunnen betekenen dat de koers weer in de stijgende lijn gaat richting de koerswaarde voor de crash.

EOS koers afgelopen maand

Ondanks dat deze cryptovaluta relatief jong is, is het inmiddels wel uitgegroeid tot een cryptocurrency dat op grote exchanges als Binance en Coinbase verhandelbaar is. Dit heeft een positief effect op de EOS koersverwachting.

We zien de afgelopen jaren een enorme groei in de populariteit van cryptocurrency in het algemeen. Ook voor EOS geldt dat er een toename in gebruik is en wanneer EOS de ambities die het heeft waar te maken dan is de kans aanwezig dat de koers van EOS zal gaan stijgen.

EOS koersverwachting 2025

De toekomstplannen die EOS heeft trekt de interesse van veel investeerders. EOS heeft een grote roadmap waardoor analisten en expert positief gestemd zijn over de toekomstige koers van EOS op lange termijn. Nieuwe samenwerkingen en productinnovaties zijn de belangrijkste redenen voor een verwachte koersstijging.

Analisten denken dat EOS de komende jaren in een onwaardste trend terecht kan gaan komen dat leidt tot een koers van tussen de 9 en 12 euro in 2025.

Conclusie

De cryptocurrency markt is erg volatiel wat maakt dat een exacte voorspelling vrijwel onmogelijk is. Zoals je ziet hoeft er maar iets te gebeuren waardoor de investeerders en traders vertrouwen verliezen in de coin en de koerswaarde zakt.

Indien EOS het vertrouwen van de investeerder en traders weer weet terug te winnen na het vertrek van Dan Larimer, is het goed mogelijk dat EOS een rooskleurige toekomst tegemoet gaat.

EOS kopen of verkopen

Wil je EOS (EOS) kopen via iDeal of andere betrouwbare betaalmethodes? Dat kan dat het best via een aantal platformen en exchanges met een goede reputatie. De beste opties in Nederland zijn Bitvavo, Binance, Bitcoinmeester, Litebit.

Beste websites om EOS (EOS) te kopen in Nederland

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br />
<p class=Bitvavo

Beste exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

BekijkBitvavo
 /></a><br />
<p class=Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9.2

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 /></a><br />
<p class=OKEX

Internationale exchange

Rating

9.1

Aantal cryptocurrencies

200+

BekijkOKEX
 /></a><br />
<p class=Plus500

Grootste CFD broker

Rating

8.5

Aantal cryptocurrencies

20

BekijkPlus500
 /></a><br />
<p class=Kraken

Internationale exchange

Rating

8.1

Aantal cryptocurrencies

25

BekijkKraken

Bij bovengenoemde exchanges kan je allemaal EOS kopen, verkopen en traden. Het grote voordeel is dat je eenvoudig via iDeal kan afrekenen en ook bij het verkopen het binnen 24 uur weer op je bankrekening staat. Ten slotte hebben al deze platformen een erg goede reputatie en zijn ze erg gebruiksvriendelijk. Wanneer je de crypto koopt, heb je het ook direct in je wallet staan op het platform.

Interesse om meer te weten over andere cryptocurrencies? Bekijk hieronder de complete lijst van cryptocurrencies waar wij over geschreven hebben.

Crypto overzicht footer

Bekijk het overzicht van Biflatie.nl over andere cryptocurrency:
ZilliqaDigibyte
Cosmos
MoneroTezos
IconStellarTronUniswapDash
WavesFilecoinYearn FinancePolkadotCardano
AaveZcashThetaOMG NetworkCompound
Bitcoin CashNeoOntologyRENOcean Protocol
Bitcoin SVLoopringKyber NetworkEthereumRipple
VechainChainlinkLitecoinSynthetix
Celsius
The Graph
Dogecoin
UMA
Maker
FTX Token
Decred
Kusama
Elrond
Loopring
Algorand
OMG Network
Reserve Rights
Ocean Protocol
BandProtocol
Verge
Ethereum Classic
EOS
Binance Coin
DAI
Revain
REN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.