Gaat bitcoin zijn vierde parabolische stijging in?

Dat is toch wat Peter Brandt, de bekende technisch analist sinds 1980, als een goede mogelijkheid ziet. De man voorspelde ook de crypto berenmarkt van 2018 correct, dus zeker iemand om de nodige aandacht te geven. Het zit ‘m allemaal in de charts, de grafieken. En die beheerst Brandt als geen ander. Deze grafiek dus: 

Geen markt als een andere

Reeds in juni 2019 voorzag Brandt dat bitcoin een gooi gaat doen naar de $100.000. Dat zou starten in december 2018, met eindatum nog onbekend. De ‘well-known trader of classical charting principles since 1980 and author, #1 Amazon trading book Diary of a Professional Commodity Trader’ sprak drie maanden geleden het volgende:

“No other market in my 45 years of trading has gone parabolic on a log chart in this manner. Bitcoin is a market like no other.”

ihodl.com

De vierde stijging

Die wordt hier aangegeven met cijfers en data, net als de drie voorgaande. Zo tezamen en overzichtelijk, zijn die wel enorm indrukwekkend. Op 2 september 2019 noteert BTC aan 9775 dollar tegenwaarde. Indien Brandt zijn technische kunsten nog als tevoren beheerst, betekent dit dat bitcoin nog eens maal tien zal gaan. We helpen het hopen, en u?

ihodl.com

IJdele hoop of wanhoop

Ethereumworldnews.com haalt trader Mr. TA aan die gelijkenissen ziet tussen BTC nu en BTC in 2018. Ook iemand met kennis van technische analyse. De absolute bodem was in december van dat jaar $3200. Ook toen verwachtte een meerderheid van cryptobeleggers dat BTC naar $1000 zou afglijden. Tevergeefs. Net als in september 2019 die meerderheid weer bearish is. Net als de meeste analisten en commentatoren. Vandaag is het ‘wachten op $7000’ schrijft Mr. TA. Of het opnieuw ijdele hoop of wanhoop wordt? We zullen het zien, we zullen het meemaken, en wel heel vlug o.i. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.