Gerald Celente of: Wat brengt 2021?

We mogen dit nieuwe jaar, 2021, toch niet in ernst aanvangen zonder de beste wensen van trendvoorspeller Gerald Celente. ´The Trends Journal is a weekly magazine analyzing global current events forming future trends. Our mission is to present Facts and Truth over hype and propaganda to help subscribers prepare for What’s Next in the increasingly turbulent times ahead´. Geschiedenis schrijven voor de feiten, noemt Gerald zelf wat hij al tientallen jaren doet met zijn Trends Journal. We kunnen het er alleen maar mee eens zijn. Enige bescheidenheid in deze zou valse bescheidenheid zijn, en dat hoeft helemaal niet in zijn geval. Wat we ons afvragen, met Celente als uitgesproken opponent van politiek gekronkel en gekonkel, leugenaars en andere verkrachters van feiten…is hij milder geworden vandaag? Nu president-elect Joe Biden en een Democratische regering de VS zullen besturen, officieel vanaf 20 januari 2021? Want Donald Trump en zijn Republikeinen vond hij, hmm, maar niks, en dat is een reuze eufemisme natuurlijk…

2021: zoals 2020 maar dan erger

Helaas, Gerald ziet het nieuwe jaar toch somber in. ´´More of the same and much worse´´, zo opent hij zijn video boodschap. Dat belooft niet veel goeds…watch and wonder:

4 reacties

 1. Harde boodschap en freedom als het belangrijkste woord voor 2021. De realiteit zal echter zijn dat we van lockdown naar naar lockdown zullen huppelen ondanks de hoop die de vaccins zouden moeten bieden. Hoop is meestal het uitstellen van een teleurstelling. Ik las vanmorgen toevallig ergens dat volgens Engelse deskundigen de vaccins niet werken bij de Zuid-Afrikaans variant. Was is er daarom een staatstoespraak door Boris Johnson met de achterliggende gedacht dat de kans verhoogt dat de vaccins ook niet meer werkzaam zouden kunnen zijn tegen de Britse variant? We mogen hopen dat ze ongelijk hebben want anders staan we nu op gelijke hoogte met de situatie een jaar gelden en kunnen alle prognoses voor 2021 zoals die er nu voorliggen linea recta de prullenbak in.

  1. In ieder geval zijn de berichten hier in NL via onze eigen msm weinig hoopvol: https://www.nu.nl/coronavirus/6100315/premier-rutte-niet-hoopvol-over-versoepelingen-na-19-januari.html Maar we houden moed.

   Je zou het niet zeggen maar de dagen worden weer langer. Over een paar maanden het voorjaar weer in, de terrassen op en het geld uitgeven dat we hebben bespaard. Lockdowns de ijskast in, o jee, die liggen vol met Pfizer-vaccins. Laten liggen tot de volgende coronagolf in oktober. Desnoods nieuwe maken als mutaties het virus teveel hebben gewijzigd. Goed voor de Big Farma, goed voor werkgelegenheid in de zorg waar duizenden worden bijgeschoold, goed voor de huisartspraktijken waar we elk najaar in de rij staan voor weer een nieuw vaccin.

   Ook de GGZ kan duizenden therapeuten opleiden voor de vele burgers met geestelijke gezondheidsschade. Werk zat in de gezondheidszorg. Financiering geen probleem. De Nederlandse Staat kan gratis geld lenen en krijgt rente toe. Moet nog een beetje wennen aan deze nieuwe wereld, zal die “Great Reset” van het WEF dan toch zomaar zijn begonnen?

 2. Waarschijnlijk is Gerald als kind nooit gevaccineerd. Daarom zit er nog leven in.

  Verder sluit ik me aan bij zijn “analyse”.

  1. Het was een harde tirade van Gerald. Feit is wel dat het allemaal draait om de vaccins en dat we onze “vrijheid” pas weer terugkrijgen als we allemaal zijn gevaccineerd. Er moet ook inzet worden op behandeling met medicijnen want met vaccins verdwijnt niet het virus en dus ook niet de besmettingen en zullen er velen ziek blijven worden. En zoals het nu gaat blijven er ook dan beperkende maatregelen van kracht. Kortom we worden belazerd door de bewindslieden en MSM die op deze manier een vals perspectief bieden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: