Gerald Celente: wees jezelf, overal en altijd en vooral: dénk voor jezelf!

4

De bijzonder succesvolle Amerikaanse trendvoorspeller zoals we hem nog nooit hebben gezien. Misschien heeft hij wel een glaasje teveel op, maar toch blijft wat hij zegt zoals steeds zeer de moeite waard. Een levensles ditmaal: denk voor jezelf. Wees geen meeloper. Blijf ook altijd jezelf. Ja mijn jasje is Amerikaans toont hij, maar mijn tshirt Italiaans. Ik zal nooit vergeten wat mijn vader tegen me zei, wanneer hij weer eens iets afkeurde van mij, aldus Celente. “Denk je dat ik dat doe opdat je zoals ik zou worden? Word jezelf, Gerald!” We horen het aan, knikken, en worden weer eens herinnerd aan deze wijsheid: word geen volger, doe niet per se als de anderen. En denk àltijd voor jezelf.

Hier vindt u zijn meest recente Trends in the News, van 17 oktober 2019. Het échte werk dus. Titel: Crash alert from IMF.