Goud naar $15.000?/Economische IJstijd

Twee goudkevers bij elkaar, die converseren, in debat gaan – als dat maar goed komt! We hebben James ´Jim´ Rickards on record wanneer hij in maart 2020 nog waarschuwt voor de economische IJstijd die er zou aankomen. Eerder nog, in onverdachte economische tijden d.d. augustus 2019 (nou ja, voor de bijzienden dan, de lichtzinnigen, de onwetenden en zij die niet gehinderd worden door te veel kennis). Toen raadde hij iedereen die het wilde en niet wilde horen aan goud en zilver te kopen. Want de goudprijs zou naar $10.000 stijgen. Daar is hij wel van teruggekomen, begrijpelijk hoor. Een mens kan niet alles weten en voorzien. Dat past Rickards dan ook aan op 30 juli 2020. Inderdaad: niet naar $10.000 maar naar…$15.000!

Stierenmarkt voor goud en zilver

´James G. Rickards is een Amerikaanse advocaat, spreker, goudspeculant, mediacommentator en auteur op het gebied van financiën en edele metalen. Hij is de auteur van Currency Wars: The Making of the Next Global Crisis en vijf andere boeken.´ (Wikipedia.org). ´Gold prices have hit all-time highs, but industry heavyweights Jim Rickards, best-selling author, and Peter Schiff, CEO of Euro Pacific Capital, both think that the rally is far from over. Rickards’ analysis gives a five-year gold price target of $15,000 an ounce. Schiff, too, sees this as just the start of the bull cycle, adding that an imminent U.S. dollar collapse will be a major catalyst in sending gold prices much higher.´

Willem Middelkoop

Toch effe checken wat onze Nederlandse specialist in commodities hier over te vertellen heeft. Een man van alle spreekwoordelijke financiële markten thuis. Met een ampel bewezen staat van dienst ook. Is hij toch net te gast in een Amerikaans radioprogramma zeker? Hi Willem!

5 reacties

  1. Ijstijd is verleden tijd, alleen als de ware schepper gaat ingrijpen.
    Dan wordt het ijs, water, vuur, bliksem, aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, vloedgolven, tonado’s en mag eerst nog de laatste heer/heerser ons het leven nog een poosje erg zuur maken ( Genesis, Johannes ).
    U kan zich verbeelden dat u iets bent op deze Aarde, maar in het perspectief van de Universele energie zijn wij maar een stofje.
    Commentaar welkom.

  2. U denkt de ware intenties van Schiff en Rickards te kennen, maar voor deze mensen komt geld en vermogen op de tweede plaats, daarom komt het geld ook naar hen toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: