´Guus kom naar huus want de huren staan op springen…´

´Guus, kom naar huus, want de huren staan op springen, de kinders motten vretten en… Guus, kom naar huus, want daar beuren rare dingen. Dit kan toch zo niet doorgaan, Guus wat is er aan de hand?´Tja, waarom moet Guus dringend naar huis komen; waarom staan de huren op springen, en welke huren dan wel? Het zijn de huishuren voor de hele kleine man en vrouw. Die ondergetekende altijd al nauw aan het hart hebben gelegen. (Meestal eigen aan wie zelf ooit financieel aan de grond zat…) De meest kwetsbaren, de sukkelaars, degenen aan de ´onderkant´ van onze keiharde maatschappij, die ook altijd maar meer slachtoffers maakt. Zij voor wie zelfs de onderste sport van de almaar steiler wordende maatschappelijke ladder nog te hoog is. We hebben het dan over de vele Nederlanders, medelanders die in sociale huurwoningen moeten leven. Die elke eurocent drie keer moeten omdraaien alvorens hem willens nillens uit te geven. Daar beuren rare dingen? Ja dat kan je wel zeggen. Wat er daar, bijvoorbeeld in een rustig Arnhems wijkje met sociale huurwoningen achter de schermen rommelt? Je trekt zulke ogen! Ik toch…

´Hoe schatrijke George Soros miljoenen verdiende aan een Arnhems volksbuurtje: ‘Kwetsbare mensen zijn de pineut’

´Beleggers uit binnen- en buitenland hebben de afgelopen jaren een begerig oog laten vallen op de Nederlandse sociale huurhuizen. Goede handel. Zo zijn met ruim 600 woningen van de Arnhemse woningcorporatie Vivare miljoenenwinsten gemaakt.´ Read all about it!

Eén reactie

  1. Goede voorzet!

    Leider Rutte zei dat hij nog steeds niet wist wat ‘neoliberaal’ betkent.
    Welnu, dat is zíjn beleid van de afgelopen tien jaar: Laat beleggers/investeerders lekkker cashen en laat de burgers het lekker betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sorry. Nog geen gegevens beschikbaar.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: