Het hoge woord is eruit: iederéén is besmettelijk!

Wat nu? Ja, wat nu…Joost mag het weten. En anders de Amerikaanse president Joe Biden wel, want hij wil alvast alle militairen en ambtenaren van de VS verplichten zich te laten inenten. The New York Times: ´Even the vaccinated carry high virus levels if they become infected, the agency concluded, making it likely they can transmit the virus as often as the unvaccinatedWat nu: countdown naar de volgende lockdown? 

Denk dat ik maar weer ´s een jaartje vakantie oversla; en wie sprak er van vakantie in eigen land doorbrengen? ´Wereldkaart reisadviezen met kleurcodes per land´: ´Nederland verandert vanaf 27 juli de aanpak van de reisadviezen voor landen binnen de Europese Unie´

´Het demissionaire kabinet richt zich op de aanpak van het coronavirus. Om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. En om de economische en maatschappelijke gevolgen op te vangen met steunpakketten.

´Combined indicator: 14-day notification rate, testing rate and test positivity, updated 29 July 2021´ edcd.europa.eu:

Combined indicator: 14-day notification rate, testing rate and test positivity, updated 29 July 2021
 Combined indicator: 14-day notification rate, testing rate and test positivity

2 reacties

  1. We evolueren naar varianten van het coronavirus die weliswaar besmettelijker zijn, maar minder gevaarlijk. Net zoals de vleermuis gaat de mens drager worden van diverse coronavarianten waarmee hij leert leven. M.a.w. het coronavirus is een blijver. De mededeling van het CDC https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/70/wr/mm7031e2.htm?s_cid=mm7031e2_w dat gevaccineerde personen haast evengoed het coronavirus kunnen verspreiden doet de vraag rijzen wat de relevantie is van het Europees digitaal coronacertificaat. Wil dat dan zeggen dat de houder van het certificaat beter beveiligd is, maar dat het voor anderen van weinig nut is?
    Ook is het niet duidelijk of op basis van de recente ontwikkelingen het wenselijk is om jongeren te vaccineren. Voor de jongeren zelf is het coronavirus misschien minder erg dan de gevolgen van de vaccinatie. Dat er mensen zijn die een kwade hand achter de schermen zien mag niet verbazen http://www.economedian.com/2021-07-31de-toepassing-van-mrna-is-verleden-tijd-de-who-roept-op-tot-wereldwijde-dna-manipulatie.html Het is hoog tijd om wat te doen aan het vertrouwen te herstellen.

    1. Volgens de geleerden evolueren we onherroepelijk naar een vaccin-resistente variant, waartegen zelfs 3x (en vaker) prikken -zoals nu al gebeurt- niet meer helpt.
      Covid staat nog volledig in de kinderschoenen, zeker als we het vergelijken met een virus als EBOLA (sinds 1976 actief, vooral in Afrika).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: