Het is niet alleen corona, er speelt meer…

In mijn columns heb ik al vaker vraagtekens geplaatst bij het chaotische beleid van onze overheid inzake de coronacrisis. Is hier nu werkelijk sprake van een gezondheidscrisis of spelen er andere belangen op de achtergrond. In dat verband heb ik al eens gewezen naar de globalisten van de supranationale organisaties en dan struikel ik telkens over die idiote Agenda 2030 van het WEF. Is het wel onze regering die het coronabeleid bepaalt of zijn het de leden vanuit het OMT met de richtlijnen van de WHO in de hand. Een supranationale organisatie dus. Tegelijk hebben we nog het overheidsinstituut RIVM die theoretische modellen op tafel legt op basis waarvan kabinet Rutte besluiten moet nemen.

Zoeken naar de waarheid

De lockdowns, avondklok, mondkapjesplicht, vaccinatieprogramma’s en de vele repressieve maatregelen hebben het leven in onze democratie totaal verandert. Veel mensen beseffen niet dat we in slechts anderhalf jaar tijd zomaar vertoeven in een technocratie, of noem het om mijn part  een totalitaire staat. Zelfs ons Parlement stemt met vrijwel alle maatregelen in die door de Minister van Volksgezondheid aan de lopende band worden voorgesteld. Als kritisch columnist zoek ik naar het tegengeluid en moet daarvoor het internet op. Via de mainstream media horen we alleen over de noodzaak tot vaccineren en de invoering van een coronapaspoort. Niet over het nut en de waanzin.  Kritische wetenschappers uit de medische wereld zijn voorzichtig met hun kritiek want het kan zelfs hun carrière kosten als hun commentaar verkeerd valt bij de autoriteiten. Dat overkwam de lector gezondheidswetenschappen Sam Brokken die werd ondervraagd door Ad Verbruggen van het youtubekanaal De Nieuwe Wereld. Het is onbegrijpelijk dat experts zoals Sam Brokken niet worden uitgenodigd op de talkshows van onze nationale (staats)omroepen. Elke dag worden we vermaakt met brallende BN’ers die zich braaf houden aan de protocollen die voor de uitzending worden doorgenomen. Tegenstanders van het coronabeleid worden nauwelijks uitgenodigd omdat het beleid van de overheid kennelijk niet mag worden bekritiseerd. Het is om die reden dat ik onderstaande video aanbeveel voor de kritische Biflaten die net als ik zoekende zijn naar de waarheid achter de coronacrisis.

GW

Collega Gerrit zal het mij niet kwalijk nemen dat ik, Joost, bovenstaande erg interessante video nog illustreer met een aantal mediaberichten:

´Ontslagen vaccin-kritische wetenschapper blijkt nu gelijk te hebben in debat met vaccinoloog Pierre Van Damme´

´Hogeschool PXL ontslaat onderzoeker die in ‘De Zevende Dag’ vaccinatiebeleid in twijfel trok´

´“Op basis van negen maanden wetenschappelijke data blijkt meer en meer dat de huidige maatregelen disproportioneel zijn”, schrijft Sam Brokken, lector Gezondheidswetenschappen en onderzoeker, in een open brief aan de Belgische regering en expertgroepen. Zijn brief werd ondertekend door meer dan 1.400 professionals uit de medische sector.´

11 reacties

 1. En wederom is iedereen stil, en zo niet bang om een reactie hierover te geven!

  Want je een mening vormen over een waarheid, wordt in een “democratisch” landje als Nedrigland door een meerderheid als problematisch ondervonden dus lees gevaarlijk ervaren.

  Heel Triest!

 2. het lijkt wel alsof de hele wereld zich in droomtoestand cq hynose bevind. je weet dat het niet echt en toch geloven de meeste dat het echt is. als ze straks wakker worden ondekken ze pas dat ze slaapwandelend in bek van de leeuw zijn gelopen. ik zie het gebeuren en schreeuw tegen slaapwandelaars “kijkuit” maar in hun roes vertalen ze mijn waarschuw als zijnde iets onrealistisch en negatiefs. het echte trieste is… ze sleuren ons mee mvg. R.

 3. Als er lezers zijn die vinden dat Sam Brokken eerherstel verdient, dan roep ik die lezers op om deze column zoveel mogelijk te verspreiden. Het minste dat er kan worden bereikt is dat de MSM verplicht zullen worden om de zaak opnieuw onder de aandacht te brengen. We zien wel tot wat dat leidt. Zie het als een vorm van burgerzin en verdediging van het recht op vrije meningsuiting. Gerrit heeft nog een arsenaal aan hooivorken die we kunnen gebruiken om ons protest te uiten. Doen zou ik zeggen.

  1. Ik zie dat er onder de video veel commentaren worden geplaatst met steunbetuiging aan Brokken. Ongelooflijk dat in deze tijd iemand die weet dat hij goed zit met zijn theorieën kan worden ontslagen door een bestuurscollege dat handelt conform bedenkelijke protocollen van de overheid.

   Waar blijven de juristen die deze waanzin betwisten voor het gerecht. Waarom durven de omroepen het niet aan om mensen met een overtuigend verhaal TV-kijkers te informeren over de meest elementaire zaken in het leven. Mensenrechten, lichamelijke integriteit en vrijheid van meningsuiting werden wereldwijd geschonden in communistische landen en dictaturen. Nu ook in de westerse democratieën. We staan er bij en kijken er naar. Kijken naar het platvloerse vermaak op het platte scherm. Liefst in groot formaat en in UHD.

   Er zijn nog veel te weinig kritische mensen die zoals de lezers hier op Biflatie.nl het internet afstruinen op zoek naar de waarheid. Dat is niet eenvoudig want vereist een degelijke zelfdiscipline en analytisch vermogen, en het kost tijd. De oorzaak ligt in de structuur van het omroepbeleid. Omroepen zijn afhankelijk van staatssteun. Heb al zo vaak geroepen, wiens brood men eet, wiens woord men spreekt. Ik hoor in de oppositie alleen Martin Bosma van de PVV maar verder niemand die wil veranderen. Dit schiet niet op.

   Het is broodnodig dat onafhankelijke kanalen als De Nieuwe Wereld, Café Weltschmerz, Blckbx.tv etc. zendtijd krijgen via de ongecensureerde ether en door iedere huiskamer kunnen worden bekeken en aanbevolen. Dus dezelfde status krijgen als de NPO. Tijd voor een petitie. Anders resten ons alleen de hooivorken.

   1. Zo is dat echter let op; er bestaat ook zoiets als gecontroleerde oppositie. Een vangnet voor de kritische denker. Ik zou graag Martin Vrijland willen toevoegen. Volg hem nu enkele jaren, in het begin omdat zijn zienswijze zover is verwijderd van de mijne, wat zeg ik, heel, heel ver uit mijn comfortzone. Maar mag inmiddels vaststellen dat hij het op veel onderwerpen goed heeft voorspeld, helaas. De blogs van Pieter Stuurman zijn ook zeker de moeite, verder Marijn Poels en Triggernometry. Maar uiteraard zijn er nog veel meer.

 4. ´De Nieuwe Wereld, Café Weltschmerz, Blckbx.tv etc.´ – we laten ze hier alvast zoveel mogelijk aan bod komen, thanks Gerrit!

 5. “Vaccins op zich beschermen de persoon zelf, maar er is geen bewijs dat ze het niet meer kunnen doorgeven aan anderen. Dus het verhaal van beschermen van anderen en solidariteit gaat niet op.” (dixit Sam Brokken). Wat lezen we nu in Trouw https://www.trouw.nl/binnenland/ingeent-personeel-vormt-risico-in-het-ziekenhuis-toch-mag-het-met-klachten-doorwerken~b26dac07/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F. Voortschrijdend inzicht? Waarom kon Sam Brokken wel eens geen gelijk hebben?

 6. Goede onafhankelijke sides en aanraders zijn ook NIBURU .CO en NINE FOR NEWS geven alles duidelijk en kort en bondig weer .

 7. Er worden hier boven een aantal websites aanbevolen waarbij ik het volgende wil opmerken. Sommige van die sites bezoek ik ook af en toe. Ik neem hun berichten niet altijd serieus omdat de auteurs vaak hun eigen verhaal schrijven, soms in afwijking van hun bronnen. Ook de bron zou je moeten onderzoeken of hun informatie is gebaseerd op keiharde feiten dan wel meningen. Best lastig en tijdrovend. Veel mensen lezen alleen maar en vragen zich niet altijd af of de info klopt.

  Mijn eigen columns zijn ook vaak gebaseerd op een eigen mening die overigens iedereen mag betwisten. Ik vind het leerzaam dat lezers in hun reacties links meesturen naar interessante (wetenschappelijke) artikelen. Dat heeft een toegevoegde waarde voor de leergierigen onder de lezers hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.