Dit maal spraken wij met Blockchainstuff.nl, een webshop dat unieke crypto merchandise verkoopt. In dit interview proberen wij meer te weten te komen over de achtergrond van Blockchanstuff.nl

Biflatie: Hoe zijn jullie op het idee gekomen om een crypto merchandise shop te starten?

Na al een tijdje actief te zijn geweest in de crypto wereld dachten we dat het leuk zou zijn om wat merchandise te scoren. Na een zoektocht online zagen we letterlijk een gat in de markt. Voor merchandise moest je al snel uitwerken naar winkels in Amerika of zelfs nog verder weg.  Wat nou als we goede kwaliteit spullen konden aanbieden vanuit Nederland?  Het idee van Blockchain Stuff was geboren.  Goede kwaliteit stuff, lokaal en tegen aan aantrekkelijke prijs. Inmiddels zijn we al 3 jaar actief.

Biflatie: Hoe lang zijn jullie al actief in de cryptocurrency wereld?

Wijzelf zijn aan onze crypto reis begonnen in 2016. Blockchain Stuff is ontstaan eind 2017, net na de ico boem. Over de jaren hebben we geleerd hoe de crypto wereld eraan toegaat en wat de trends zijn. Hierop proberen we met Blockchain Stuff zo goed mogelijk in te spelen.

Biflatie: Erg gaaf dat jullie ook spullen hebben van specifieke crypto’s en niet alleen bitcoin, gaan jullie hier meer van toevoegen in de toekomst?

We proberen de trends in de gaten te houden qua coins. De ontwikkelingen gaan echter zo snel dat het moeilijk bij te houden is met merchandise. Een demi coin wat vandaag in trek is en wellicht vraag naar is, kan morgen al rug-pulled zijn en waardeloos om te produceren.

We proberen altcoins zo goed mogelijk te laten schijnen. Realiteit is wel dat Bitcoin merchandise vele malen populairder is. Daarnaast moet je met altcoins waken voor 1 Dags vliegen. Mochten jullie nog leuke ideeën hebben dan horen we dat natuurlijk graag!

Biflatie: Wat voor andere merchandise denken jullie in de toekomst nog meer te gaan verkopen?

We zijn actief aan het kijken naar stickers, mondkapjes en prijs tickers.  De goede leverancier vinden waar je een relatie kan opbouwen is hierin de grootste uitdaging. De crypte wereld is jammer genoeg niet groot genoeg om merchandise te gaan massa produceren. Een verhouding tussen kwantiteit, kwaliteit en prijs is daarom sleutel om merchandise te gaan maken.

Biflatie: Wat zijn de meeste gevraagde producten, petjes, mokken, sokken, kleding?

Sokken zijn altijd de meest populaire items geweest. Ik denk dat mensen graag steun voor Bitcoin en/of crypto laten zien, maar een T-shirt met een groot logo teveel van het goede vinden. Sokken zijn daarbij een passende oplossing.  Lekker low-key.

Biflatie: Als crypto liefhebbers, hoe zien jullie de adoptie van bitcoin en andere cryptocurrencies de komende jaren?

Bitcoin zal een steeds prominentere plaats gaan krijgen in de financiële wereld. Bitcoin’s ATH wordt gebroken op het moment van schrijven. Dit zal meer investeerders gaat trekken naar de crypto wereld. De volgende stappen zullen plaatsvinden door het ‘ betalen met’  gemakkelijker te maken. Bedrijven als crypto.com, swipe en Binance zijn daar nu bijvoorbeeld mee bezig.

Ik denk dat echte adoptie nog moet plaatsvinden, zodra je tegenover familie, vrienden over crypto begint gaan steeds de wenkbrauwen omhoog. Langzaam maar zeker zal crypto dit ontgroeien en zijn plek claimen naast fiat.

Biflatie: Wat zijn jullie favoriete cryptocurrencies op dit moment?

De defi-boem is ons uiteraard niet ontgaan. Op het moment krijg ik een warm gevoel bij $Rune (Thorchain). Een decentrale market als uniswap opzetten dat native bitcoin  ondersteund en later ook ERC20 tokens klinkt mij als muziek in de oren.

Wij danken Blockchainstuff.nl voor deelname aan het interview.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: