Biflatie: Bedankt Bart Brands van GoldRepublic, dat jullie willen meewerken aan dit interview. We hebben van meerdere bezoekers positieve reacties over jullie mogen ontvangen. Voor de lezers die jullie nog niet kennen, zou je GoldRepublic.nl kort kunnen introduceren?

Biflatie: Goud kopen is erg hot tijdens deze corona tijden. Toen het coronavirus in Nederland begon te komen, konden we in het nieuws lezen dat goud winkels de vraag haast niet meer konden bijhouden. Hoe heeft GoldRepublic.nl het hoofd boven water weten te houden? Is jullie team inmiddels uitgebreid? Welke maatregelen hebben jullie genomen om aan de vraag te kunnen voorzien?

Biflatie: Hoe zit het nu met de vraag naar goud? Zien jullie al een afname?

Biflatie: Er wordt veel gesproken dat het huidige geldsysteem niet door kan gaan op de lange termijn. Wat verwachten jullie van de rol van goud in onze maatschappij over 5 a 10 jaar?

Biflatie: Er zijn enorm veel goudverkoop/ inkoop winkels in Nederland. Maar jullie bieden de mogelijkheid aan om het goud bij jullie in de kluis te laten. Voor veel mensen is dit erg makkelijk. Zouden jullie iets meer kunnen vertellen over deze service?

Biflatie: Ook bieden jullie een speciaal spaarprogramma aan (https://www.goldrepublic.nl/sparen). Zien jullie een trend in dit soort programma’s? Zou je iets meer over jullie programma kunnen vertellen?

Biflatie: Begin dit jaar besloot ABN AMRO (in combinatie met Deutsche bank) om geen goud, zilver en platina beleggingen meer aan te bieden. Klanten kregen plotseling te horen, dat ze hun beleggingen niet meer konden behouden. (Bron: https://www.trouw.nl/nieuws/klanten-van-abn-amro-moeten-hun-goud-verkopen). Wat is volgens jullie de reden waarom banken deze producten niet willen aanbieden? Kunnen jullie op zulke momenten merken dat er meer vraag is naar jullie beleggingsproducten?

Biflatie: Jullie zijn een Nederlands bedrijf, op jullie website is ook te lezen dat er een Engelse, Spaanse & Duitse website is. Daarnaast hebben jullie kluizen in 3 verschillende landen. Waar zien jullie GoldRepublic over 5 jaar?

Biflatie: Voor mensen die nog nooit in goud hebben geïnvesteerd, maar hun geld tegen 0% op de rekening laten staan. Wat zouden jullie tegen deze groep mensen willen zeggen?

Wij bedanken Goldrepublic.nl nogmaals voor het meewerken aan dit interview op Biflatie.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: