Paul Buitink en Tuur Demeester praten met James Turk over de moeder der alle bubbels: de geldbubbel. Een gesprek over de economie, de waarde van geld, goud, krediet, schulden en bitcoin. Vergeet niet om vanaf de 21ste minuut even naar Tuur Demeester te luisteren over monetaire hervorming en inflatie.

[youtube id=”bgXCj27e_YY” align=”center”]

7 Responses

 1. He grappig Koen. Ik was dus net te laat met de reactie Overigens voor die mensen die denken dat James Turk overstag gegaan is wat Bitcoin betreft, een jaar geleden had Jan Skoyles een goed interview met Turk en Rickards over dezelfde onderwerpen. De link daarvan heb ik dacht ik zelfs twee keer eerder geplaatst. Hier dan nog maar eens keer: https://www.youtube.com/watch?v=wItCW3WYjhs

 2. Eens Paul B. In een boom bust systeem van ongedekte pump & dump acties waar overheden gratis schuld kunnen doorrollen en financiele instellingen worden uitgekocht langs toekomstige arbeid van het plebs dient een debt jubilee ook ten gunste te komen van de bevolking. In Spanje waren er enkele jaren terug overigens ook buurt acties tegen huisuitzettingen. Met succes. BTW, als alle vastgoed in Europa op bankbalansen ‘marked to market’ zouden worden geboekt, zijn alle banken insolvabel, nog meer dan ze nu al zijn.

  1. Precies,alles moet en zal ook terug keren naar een natuurlijke balans om normaal te kunnen functioneren in de komende periode.
   Geen Vazal die dit zal kunnen verhinderen.

 3. Verbazingwekkend, dat er constant over allerlei randverschijnselen wordt gepraat en over de kern van de zaak , het onbeperkt bijdrukkken van fiat geld door private centrale banksters en hieruit voortvloeiende slavernij zo weinig.

  Dat is het gehele probleem, de rest is allemaal aanhangsel. Dit gaat over de fed, maar het is gelijk aan alle centrale private banken:

  https://www.youtube.com/watch?v=iLIcp9Uw0Tc

 4. Overigens ter info, heb ik het vermoeden dat met of zonder druk van de eigenaren van deze blog, hij, wiens naam niet genoemd mag worden, niet zal wederkeren om te reageren. Zeker weten doe ik het niet, maar een aan allen gericht:” ik wens jullie nog veel succes”, alsmede de oorverdovende stilte,doet mij dit bevroeden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: