Jongeren die nul risico lopen toch vaccineren? Waanzin, dixit deze hoogleraar

Dit is zo´n video (YouTube) die het grootste deel van het Biflatie publiek wel zal smaken. Inclusief collega Gerrit, denk ik (here´s to you dear friend!) “Hier is sprake van Mind Control!” zegt Hartchirurg, Prof. Dr. Jan Grandjean… Zelf zou ik niet weten wat er verkeerd is aan inenten, en preventief inenten. We worden allemaal als het goed is bijna vanaf onze geboorte ingeënt, en is daar iets mis mee soms? Maar ik wil niet de party pooper spelen dus voilà, jullie worden op je wenken bediend!

Kritiek

Hoogleraar Dr. Jan Grandjean kwam vorig jaar in het nieuws omdat hij – samen met collega anesthesioloog en intensivist Dr. Alaattin Ordimir – kritiek uitte op het coronabeleid van de overheid. ´En zoals dat dan gaat, kregen ze bakken met kritiek want tegen de stroom inzwemmen is niet gewenst. Maar in de meest recente publicatie gaat hartchirurg Jan Grandjan nog een stapje verder en noemt de overheidsaanpak een geregisseerde mindcontrol. Programmamaker Flavio Pasquino praat met de man die net met pensioen is over de zin en waanzin van de 1,5 meter, de mondkapjes, de pcr test en de rijksvaccinatiecampagne die meer lijkt op een reclamecampagne. Maar ook bespreken ze de zorgen rondom hartspierontstekingen – myocarditus – die ontstaan als bijwerking van het Pfizer mRNA vaccinen. Maar uiteraard wordt er ook uitvoerig stilgestaan bij zijn uitspraak over “mindcontrol”.´  

De Wereld Volgens Jan-Met-De-Pet

Mindcontrol, wat een groot woord, tjonge jonge… Wat is dat toch voor een 21ste eeuw, vol met pseudo-complotten, onbestaande samenzeweringen, ontkenners van dit en ontkenners van dat. Van QAnon en andere Deep State science-fiction. Hoogleraren die bedreigd worden (de Vlaamse professor Van Ranst). De wetenschap heeft het zeer zwaar te verduren en zeker de brengers van nare boodschappen. Do shoot the pianist! Mensen, doe ´s ff normaal, dan doe je al gek genoeg. Neen, jan-met-de-pet weet het allemaal beter. Tja, als we die aan het roer zouden zetten…?! Met een bierglas in de ene hand,  de wijsvinger van de andere hoog, de sjaal van z´n favoriete voetbalploeg rond de nek – ja dié zal eens vertellen hoe de wereld écht in elkaar zit hoor? Kan me ´t al voorstellen…

4 Miljoen overlijdens. Griepje?

Even nog meegeven, wat ook nog kan ontkend worden natuurlijk, maar zo staat het toch op Worldometers.info. Vier miljoen doden and counting. De Deltavariant maakt duizenden nieuwe slachtoffers. In België nog, een andere professor: ´We moeten waarschijnlijk terug naar code orange´. Zegt die dat voor de lol, voor z´n plezier? 

´Coronavirus Cases:

185,630,713

Deaths:

4,013,064´

16 reacties

 1. De wens is de vader (Klaus Schwab) van de gedachte. Als iemand zou suggereren dat het WEF achter de aanslag op Peter R de Vries zit dan gaan vele kopjes beslist ja knikken. Als je leest wat de MSM schrijven over een Spaans wetsontwerp om de nationale veiligheidswet aan te passen https://elpais.com/espana/2021-07-03/todos-los-mayores-de-edad-podran-ser-movilizados-en-caso-de-crisis.html en wat daar dan in de alternatieve media van wordt gemaakt https://www.xandernieuws.net/algemeen/spanje-eerste-eu-land-met-nieuwe-wet-die-officieel-einde-maakt-aan-alle-bezit-en-vrijheid/ dan mogen we toch spreken van tendentieuze berichtgeving. Ook wappies moeten niet alles geloven.

 2. Het leuke aan biflatie is dat om het even wie kan reageren. De neutrale lezer kan er maar mee gebaat zijn. Bedankt voor uw constructieve bijdrage. Vermoedelijk heeft u zichzelf weer overtroffen.

 3. Ha die Joost, ik voel me geroepen te reageren omdat je mijn naam hebt aangehaald met de opmerking dat deze video mij en een groot deel van de lezers hier wel zal smaken. Je wekt de indruk dat al die andere lezers en ondergetekende een afwijkende mening hebben die niet overeenkomt met jouw opvattingen en het mainstream denken.

  Toevallig had ik net het voetbalsjaaltje afgedaan na het afkijken van de spannende voetbalwedstrijd Engeland-Denemarken op woensdagavond. Ik keek daarna, in middernacht, naar het youtubekanaal van Flavio Pasquino waarvan ik vind dat hij nuttig werk verricht. Hij interviewt ervaren experts met kennis op hun vakgebied met de bedoeling om juist meer informatie te ontvangen dan de eenzijdige “propaganda” die de overheid, de (staats)omroepen en dagbladpers op het volk afvuren. Je kunt een beter beeld krijgen over alles wat met de coronacrisis heeft te maken door ook het tegengeluid van andersdenkende hoogopgeleide experts aan te horen.

  Met m’n eigen nuchter verstand probeer ik met de vaak tegenstrijdige info een eigen oordeel te krijgen die ik vervolgens ventileer in mijn columns. Mijn conclusie wijkt meestal af van het mainstream denken omdat ik tijd heb om meer info te verzamelen dan de gemiddelde hardwerkende Nederlander die geen tijd heeft het alternatieve nieuws te scannen op het world-wide-web. In deze digitale wereld wordt de ‘waarheid’ van de mainstream media snel achterhaald door de slimme publicaties op het net van ontelbare hoog opgeleide intellectuelen die bewust hun kennis delen met de mensheid. Het is hun intentie om iedereen deelgenoot te maken van hun begaafdheden. Persoonlijk help ik ook graag mensen die op bepaald gebied kennis missen door mijn expertise aan te bieden. Dat maakt een betere wereld. Ik houd niet van de opgedrongen weldoenerij van zogenaamde elitaire wereldverbeteraars die zich verenigd hebben in supranationale organisaties zoals VN, WEF etc. Mensen die zich excuseren voor hun vergaarde rijkdom. Ach ja, mijn stokpaardje.

  Zo ben ik de andere mening toegedaan dat de impact van corona en daaraan gekoppeld de repressieve maatregelen van de overheid sterk zijn overdreven door onze massamedia. Dat is die zogenaamde mindcontrol waar de prof op doelt. Je kunt niet ergens op een verjaardag komen of er is een party-pooper die corona in de discussie gooit.

  Deze Professor Dr. Jan Grandjean die ook de doctorstitel draagt en een keigoeie hartchirurg was heeft ook nog eens medicijnen gestudeerd. Hij hekelt de angst die momenteel in de maatschappij rondgaat en doet een oproep tot gezond verstand. Met coronavirussen moeten we gewoon mee leren leven. En nog belangrijker, iedere mutatie zal minder dodelijk dan de vorige variant. Dat behoren virologen te weten anders begrijpen ze hun eigen vak niet. Grandjean doelt hiermee op de Deltavariant waarmee nu opnieuw angst wordt gezaaid door de overheid en de media. Dit wil ik in mijn commentaartje nog even benadrukken. Deze woorden zou ik bijvoorbeeld hebben gebruikt wanneer ik de video had ingeleid. Bij deze dan.

  Gelukkig hebben we hier op Biflatie alle ruimte voor de mening van andersdenkenden. Dat daarbij de mening van de verbonden auteurs kan verschillen is voeding voor het debat. Het debat dat ik zo ontzettend mis in de Tweede Kamer waar de voorgestelde repressieve corona-maatregelen door de oppositie nog altijd als zoete koek wordt geslikt.

  Tot zover mijn commentaar, of column, zo u wilt. Ik word geroepen door mijn eega, moet mee naar buiten. Nog even snel een blik op de beurspagina. Zie dat het 10 jaar obligatierendement voor de zoveelste dag op rij sterk daalt naar nog meer negatief. De AEX en andere Europese beurzen dalen nu mee. Slechte signalen. Misschien maar weer eens focussen op een naderende nieuwe crisis. Corona valt in herhaling.

  1. Citaat:
   Deze Professor Dr. Jan Grandjean die ook de doctorstitel draagt en een keigoeie hartchirurg was heeft ook nog eens medicijnen gestudeerd.

   Ik hoop dat deze professor ‘geneeskunde’ heeft gestudeerd en geen ‘medicijnen’.
   En?
   Zie je het verschil?

  2. Dag Gerrit. Er is niet één bepaalde informatiebron die het monopolie heeft op “de waarheid”. Soms vind je die op de MSM en soms in de alternatieve media. En dan is waarheid nog eens verschillend van persoon tot persoon. Zelfs onze eigen partner spreekt niet altijd de waarheid. Het is dus telkens een persoonlijke zoektocht. We mogen inderdaad blij zijn dat Biflatie geen echokamer is zodat diverse opinies aan bod komen.
   Ik wil toch eventjes teruggaan naar wat professor Grandjean opwerpt over myocarditis. Het is begrijpelijk dat hij als deskundige bezorgheden hieromtrent heeft. Gaan we echter kijken naar het aantal gemelde gevallen https://www.lareb.nl/news/onderzoek-naar-ontsteking-van-de-hartspier-na-coronavaccinatie dan zien we dat ten opzichte van het potentiële sterftecijfer veroorzaakt door covid-19 het om een eerder kleine groep gaat. Je moet dus toch alles een beetje binnen zijn context zien. Het is niet zo dat de autoriteiten het probleem over het hoofd zien https://www.youtube.com/watch?v=_j8ziaOpl7o.

 4. En óf het de lezers smáákt! Dom, bierdrinkend crapuul, die antiprikkers. Het zijn virusontkenners en hebben schijt aan overheidsbeleid en maatregelen. In het kielzog van Zijne Demissionaire Excellentie Hugo De Jonge, die het ‘decadent gedrag’ noemde.
  Wel erg stigmatiserend en discriminerend en totaal mislaatst, maar –alla- wie maalt daar nog om op de ‘alternatieve’ sociale media? Het gaat tenslotte om het amusementsgehalte en het aantal ‘clicks’ 🙂

 5. Nu nog eerst even afwachten of de vaccins echt werken. Wellicht hebben we als bevolking wel even het recht om even af te wachten… Het is onmogelijk om daar nu al veel duidelijkheid over te hebben, zoals Rutte en De Jonge al ooit in een persco zeiden “We sturen en kijken alleen in de achteruitkijkspiegel”.
  In The Lancet heeft ooit al een artikel gestaan over zin en onzin van de griepprik en hoe effectief het griepvaccin werkelijk is. Is ook logisch dat de griep prik al decennialang voornamelijk bij ouderen en zorgpersoneel toegediend wordt, omdat die voor jongeren al helemaal niet nodig is. En als die ouderen en zwakkeren toch al beschermd zijn door die meer dan 90% effectieve vaccins, dan is het prikken van jongeren uit voorzorg niet nodig.
  Vroeger leerde ik in de collegebanken ook dat bij de meeste virussen de dodelijkheid met nieuwe mutanten afneemt. Is een natuurlijk proces.
  We zijn nu een jaar verder en nog steeds blijven erg veel vragen open staan:
  1. Hoe verloopt besmetting via Corona? Waarom zijn er bijvoorbeeld binnen families gevallen van de een krijgt het wel en de ander niet?
  2. Hoe effectief zijn vaccins bij een snel muterend virus?
  3. Er zijn diverse aanwijzingen dat Covid slechts voor een bepaald soort mensen dodelijk is, breng dit beter in kaart, zodat mensen die geen last van Covid kunnen hebben hun normale leven op kunnen pakken. Dat onderzoek gaat verder dan wat we al weten… Procentueel heel veel slachtoffers zijn obese…

  Terecht dat ‘wappie’ Grandjean vragen stelt en niet als een gek achter het vaccin aanrent.
  Haastige spoed is zelden goed.
  We hebben vaker gezien dat geweldige uitvindingen op lange termijn grote problemen veroorzaken, zoals:
  – Softenon
  – DDT en Lindaan
  – Tributylltinoxide

  etc…

 6. Nou nou, de IFR is inmiddels 0,15 (vergelijkbaar met de griep) en de gemiddelde leeftijd bij overlijden met corona is hoger dan de gemiddelde levensverwachting. Als er niet zo waanzinnig wordt getest (waarop?) en propaganda wordt bedreven zouden we het waarschijnlijk niet eens geweten hebben. De maatregelen staan in geen enkele verhouding en veel van de vrijheidsbeperkende maatregelen zijn permanent geworden. Vaccinatie schijnt de enige uitweg te zijn en al het andere is wappie. In dit licht zou iedereen meer dan kritisch moeten zijn op wat er aan het gebeuren is. Oh ja, 4 miljoen en counting…..inderdaad counting….bij de griep starten we elk seizoen bij nul maar bij corona tellen we door; puur angst porno. Blind vertrouwen in een externe autoriteit heeft onze geschiedenis een mooie rode kleur gegeven. Veel hebben we er blijkbaar niet van mogen leren.

 7. Beste Joost

  Ik weet niet of je het beseft maar al deze vaccins (gen therapie eigenlijk) zijn nog steeds in de experimentele fase tot 2023. Het is echt onverantwoordelijk en laat mooi zien de extreme macht van big pharma. Dan deze belachelijke test maatschappij daar wil toch niemand serieus mee door gaan?

  Ondertussen is Zweden nooit dicht geweest maar dat zal nooit echt in de pers komen. En ook in de VS zijn de meeste staten nu overstag die gaan gewoon niet meer meedoen. Wij in Nl kunnen beter snel ons verstand terugvinden want het zal economisch een geweldige puinhoop worden als we dit elk jaar gaan doen. Het is een kunstmatige opgekopte mania voor een griep waar zijn de nuchtere hollanders gebleven?

  Mooi boek van big pharma van Torsten Engelbrecht

  https://b-ok.cc/s/virus%20mania

  1. Hoi Pieter, in de VS waren en zijn wel de meeste besmettingen; in de talloos veel miljoenen; net omdat het virus onder D. Trump niet ernstig werd genomen? 34,7 Miljoen and counting/622.000 overledenen, de meeste onder DT en de gevolgen van zijn wanbeleid…neen: géén beleid. Wereldwijd 187 miljoen besmetten en 4 miljoen+ overledenen. Hadden overheden dan misschien…niks moeten doen? Zou hen dat niet verweten worden (met zoals hen verweten wordt wel iets te doen, te veel, te weinig…) In landen die het meest vaccineren zie je toch een duidelijke terugloop van besmettingen? Is dit alles dan….toch maar een griep(je)? Zeker is dit soort vaccinaties snel-snel op de markt gebracht. Maar wie was vragende partij? Bijwerkingen…tja, we shall see zeker? En konden, kunnen we echt weigeren ons te laten prikken? Waarom toch overal complotten en samenzweringen zien in this day and age? Nu is het weer Big Farma dat de pineut is, en achter dit alles zit zeker ene Bill Gates? De man die het grootste deel van zijn fortuin aan liefdadigheid besteedt sinds vele jaren? Tjonge jonge… Met respect voor ieder die dit anders ziet, u bijvoorbeeld, Pieter. Toch nog dit: de vierde golf, Deltavariant, wat als zelfs volledig gevaccineerden kwetsbaar zouden blijken? Dan gaan we helemaal weer naar af. Tjonge jonge… Groet! Joost

   1. Beste Joost,

    Angst is echt een slechte raadgever. Ik heb lang in afrika gewerkt ook in het bekende Ebola gebied. De term besmetting is volledig fout. Want dit is allemaal gebasseerd op de valse PCR test dat weet de politiek al lang maar ze gaan er gewoon mee door. Als we morgen stoppen met testen is deze nep pandemie meteen voorbij. Delta variant echt dat weet toch iedereen elk corona virus muteert en dat elk jaar weer. Zoals jij ook wel weet in de zomer heerst er geen griep dat is nog nooit geweest en zal ook altijd zo blijven. De overheid wil gewoon niet toegeven dat ze er volledig naast zitten.
    De vaccins die nu massaal toegediend worden zitten nog volop in de testfase zodat ze nog niet goedgekeurd kunnen worden. Intussen worden ze “voorlopig toegelaten”.
    Gekkenwerk!
    Vraagje heb jij je al laten prikken door een of ander geweldig vaccin?

    Het gaat wel flink uit de hand lopen er sterven veel mensen na de vaccinatie en ook de bijwerkingen zijn enorm.

    ‘In 1957 vielen er 100 000 doden in Frankrijk ten gevolge van de griep vergeleken met 30 000 in 2020. Geen economische crisis in dat jaar.’

    Deze kunstmatige mania van dit griepje wordt duidelijk door bepaalde groepen oa big pharma gepusht om veel geld eraan te verdienen. Veel mensen zullen zich straks diep schamen dat ze zo naief alles klakkeloos hebben aangenomen wat de overheid hen vertelde.

 8. Als we morgen stoppen met testen is deze nep pandemie meteen voorbij. Delta variant echt dat weet toch iedereen elk corona virus muteert en dat elk jaar weer. Zoals jij ook wel weet in de zomer heerst er geen griep dat is nog nooit geweest en zal ook altijd zo blijven. De overheid wil gewoon niet toegeven dat ze er volledig naast zitten.
  De vaccins die nu massaal toegediend worden zitten nog volop in de testfase zodat ze nog niet goedgekeurd kunnen worden. Intussen worden ze “voorlopig toegelaten”.
  Gekkenwerk!
  Vraagje heb jij je al laten prikken door een of ander geweldig vaccin?

  Het gaat wel flink uit de hand lopen er sterven veel mensen na de vaccinatie en ook de bijwerkingen zijn enorm.

  ‘In 1957 vielen er 100 000 doden in Frankrijk ten gevolge van de griep vergeleken met 30 000 in 2020. Geen economische crisis in dat jaar.’

  Deze kunstmatige mania van dit griepje wordt duidelijk door bepaalde groepen oa big pharma gepusht om veel geld eraan te verdienen. Veel mensen zullen zich straks diep schamen dat ze zo naief alles klakkeloos hebben aangenomen wat de overheid hen vertelde.´

  Zeer zware beschuldigingen Pieter. Maar heel veel respect wanneer je daar in Afrika gewerkt hebt, denk dat je dus een medische achtergrond hebt… Ja ik ben volledig gevaccineerd. Kunnen we anders? Lees je vanochtend wat in Frankrijk en Griekenland gebeurt – Coronapaspoort verplicht? Samenzwering, massahysterie, of complottheorieën? Ieder heeft recht op zijn en haar mening natuurlijk… Wat de ongekende bijwerkingen betreft moet ik je alvast gelijk geven wanneer ik vanochtend lees over J&J vaccin – ´slechts´ 100 op de zoveel honderdduizenden, maar het zal je maar treffen… Ik ben er nog niet helemaal uit maar pragmatisch? Denk dat we niet anders kunnen dan méé doen en ons allemaal laten prikken. Franse president die hint op verplicht maken?! Groetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: