Artikel van LangLeveEuropa over het migratiedebat. Na jaren pro-migratie, pro-migranten en weg-met-ons beleid bij overheid, politie, justitie en journalistiek is de Duitse bevolking boos. De aanleiding van de meest recente onlusten is de (zoveelste) brute moord door immigranten. Dit keer een 35 jarige Duitser die kennelijk 25 keer (!) gestoken is door twee ‘vluchtelingen’, uit Syrië en Irak. Naar verluid werd de Duitser 25x gestoken omdat hij een vrouw wilde helpen die lastig gevallen werd door de Syrier en Irakees.

Reactie

Net als in Nederland doet de Duitse politie, justitie en journalistiek dan weer geheel niets en probeert alles domweg weer te sussen en doofpotten. Je kent de aanpak ondertussen, volledige ontkenning. Maar deze keer verloopt het anders. Er ontstaat (naar men zegt) spontaan een rel. “Wij zijn het volk”,  “dit is onze stad”, “buitenlanders eruit”. Er ontstaat een jacht door zo’n 1000 Duitsers op migranten. En zoals je verwacht: justitie veroordeelt deze jacht maar zwijgt verder over de aanslag op de Duitser.

Oplossing

Het bijzondere? Men reageert verbaasd! Het is zeer te betreuren dat men geweld pleegt op elkaar, maar de overheid, politie en journalistiek kan toch werkelijk niet verrast zijn van dit resultaat? Van deze reactie op hun inzet? Wat verwacht de overheid precies dat de bevolking doet als het weggewerkt wordt ten faveure van gewelddadige, laag opgeleide buitenstaanders die zich en masse vanwege geloofsovertuigingen weigeren aan te passen, rechten en privileges claimen (en krijgen) die de lokale bevolking niet krijgt én dagelijks geweld plegen tegen de lokale bevolking? Hoe triest het ook is, dit gaan we nog heel veel vaker zien komende tijd.

“Europa zou instorten zonder de instroom van immigranten”
— EU “MinBuza” Federica Mogherini

En ja, ik generaliseer en chargeer hier wat om het punt duidelijk te maken. De verkregen reactie is echter voorgeprogrammeerd in de acties (het plan, het gecreëerde probleem) van de overheid, justitie, politie en journalistiek. En ja, dat kan je uiteraard proberen te ontkennen, als deugmens. En de Duitsers zijn binnenvetters, ze proberen dus precies dat. Maar dat gaat uiteindelijk geen verschil maken in het plan, de (uitgelokte) reactie en de geplande oplossing van de overheid.

Die Abschottung ist doch das, was uns kaputt machen würde, was uns in Inzucht degenerieren ließe. Für uns sind Muslime in Deutschland eine Bereicherung unserer Offenheit und unserer Vielfalt.
— Wolfgang Schauble

Verdeel en heers

Nu de vraag: Welke maatregel heeft de overheid precies in gedachten? Want men werkt uiteraard met het PRS-systeem. Probleem, Reactie, Oplossing. Nu dat het volk maximaal is verdeeld… Dan mag u zich nu gaan afvragen welke Oplossing de overheid voor ons in petto heeft. Vermoedelijk harde onderdrukking van de lokale bevolking ten faveure van onze redders in nood, de vluchtelingen.

Islam is our story, Islam is part of our present, and Islam will be part of our future. Islam is in Europe to stay.
— Frans Timmermans

Sowieso komt het verplicht DNA afstaan aan overheid en inlichtingendiensten nu spoedig. De DNA-database werd recent gelegaliseerd (ondanks dat hij democratisch weggestemd werd) en nu met het hele psychologische spel rond “Jos B” (als die al echt bestaat) staat het verplicht afstaan van DNA van alle inwoners aan de overheid nu ogenschijnlijk al buiten kijf. Nederland Totalitair, wel zo gemakkelijk.

We gaan een bijzondere tijd tegemoet. Met een autoritaire en totalitaire overheid die openlijk (“positief”) discrimineert en agressief reageert tegen de eigen bevolking. Dat kan niet goed gaan. En dit alles speelt terwijl de economie (lees: grote banken) en de EU (lees: het globalistisch grootbedrijf) op omvallen staat. Kennelijk gaat de overheid dit spel uitspelen tot op de bodem. (Artikel van LangLeveEuropa)

loading…


Eén reactie

  1. tuurlijk, t kantelpunt is bereikt hoor….

    ga nou maar lekker door met je werkje, je tijd inruilend voor wat uit lucht gemaakte papiertjes of 1tjes en 0etjes. Waarvan alles weer terugvloeit naar boven, zodat u helpt het kalergiplan te bekostigen.

    Bij een te grote bek klopt het leger uw protest wel uit elkaar of stellen we de staat van beleg in met avondklok. In landsbelang…

    Slaap lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: