Keiser Report over HFT en zilvermanipulatie

43 reacties

 1. Och ktm dacht weer iets zeker te weten. Ga maar niet beleggen jongen. Ik had het nog zo gezegd: “wij hebben geen idee wat voor spelletjes er gespeeld worden en je bent gewoon te klein en je weet te weinig” ( kun je overigens niets aan doen ).
  Er kan wel weer gemekkerd worden dat de prijs omhoog had moeten gaan maar zo werken die zieke markten niet. Je staat gewoon ver op achterstand en het enige wat je kunt doen is gespreid beleggen en HOPEN dat het mee zit.
  Wat ik maar zeggen wil is: jouw onwetendheid over je eigen onwetendheid verontrust mij.
  Ik heb al voorpret van alle minnetjes die ik GRAAG in ontvangst neem.

 2. @ houtskool zit je nu weer alles om te draaien. Ik dacht toch dat ik gezegd had dat je je niet zoveel van zo’n miljardair moet aantrekken. Hij speelt spelletjes met mensen als jij.
  En je kunt OVERAL in beleggen beste man, ook in zilver en goud. Is gewoon een vorm van vermogensbeheer. Google maar eens.
  Ga me nou niet vertellen dat al die mensen dat weer verkeerd hebben.

  PS als zilver een verzekering is, dan niet een waarmee je je VERZEKERD van rendement. Dus een CONTRADICTIO IN TERMINIS.

 3. Een tip @verontruste burger : Verander gewoon van pseudoniem, kom dan hier terug en probeer het gewoon nog eens ..!

  ps : ” … waarmee je je verzeker[b][u]d[/u][/b] van blabla ” sgrijf je met een ’t’ volgens mij hi-hi …

 4. Fysiek zilver en goud is een poging om een vermogen veilig te stellen in een periode waarin er een serieuze dreiging is op hyperinflatie. Hoe dichter dit moment dichterbij komt neemt de prijs van fysiek zilver en goud toe. Dit geldt eigenlijk in alle situaties waarin stevige ladingen papier bij de drukpers van de centrale banken verlaten. Er is dan een serieuze risico op hyperinflatie; dat wil niet zeggen dat het er al direct sprake van is. (Zoals de situatie nu… -biflatie-) In alle andere omstandigheden heb je er betrekkelijk weinig aan. Aandelen kunnen meer waard worden als het goed gaat met een bedrijf, terwijl fysiek edelmetaal alleen meer waard wordt bij een naderende hyperinflatie. (Zie exponentiele groei van papieren valuta…)

  Natuurlijk kan dit ook een breed sentiment zijn, die niet serieus zijn grond vindt in de economische ontwikkeling. In dat geval is er een bubbel.

  Als het systeem echt onderuit gaat kan je wellicht wat goud en zilver als ruilmiddel gebruiken, maar je kunt zilver en goud NIET eten of direct gebruiken. Een totaal preppers / survivalplan lijkt me hier dan beter op zijn plek om een echte crisis situatie aan te kunnen. Drinken, eten, kleding en onderkomen zijn zaken die mensen echt nodig hebben. De garantie dat je lokale omgeving deze zaken kan leveren en je er ook in kan participeren is veel meer waard dan welke zilver/goudberg dan ook.

  Voor de rest wordt er met alles geknoeid. Dus dat je na Libor dit hoort is niet vreemd. De vraag alleen is wanneer al deze fraudeurs in de gevangenis belanden.

 5. @verontruste burger

  Fysiek zilver omruilen voor euro’s noem je sparen

  Papier zilver omruilen voor euro’s is beleggen

  Zilver is na olie de meest gebruikte grondstof in eindprodukten. Diverse geologische rapporten claimen dat zilver na 2020 compleet van de aardbodem verdwenen zal zijn.

  De zilverprijs kun je manipuleren totdat het niet meer te manipuleren is als je begrijpt wat ik bedoel,

  Zilver is in backwardation

  http://www.wealthdaily.com/articles/silver-is-about-to-rocket-higher/3611

 6. Hft zorgt overigens voor ongekende dalingen in volume. Het beestje bijt zichzelf in de staart. Retail beleggers lopen massaal weg, het wachten is op R2D2 die de gong slaat op het Damrak.

 7. @houtskool, kan het wat minder??? Doodvallen gaat wel wat ver. Vind je niet?? Waarom denk je dat ik boos ben? Ben op niemand boos!

 8. @Verontruste burger,

  Als je het kunt missen, liever wat blokjes zilver op de plank, die verrotten niet.
  Conserven, rijst en andere lang houdbare goederen daar ben ik in deze dagen een grote fan van, maar wat wisselgeld, he niet van het soort waar ze heden ten dagen ook pleepapier van maken maar dan met de opdruk € 50 of € 100. Maar wal jij je de haren uit de kop trekken als het zo ver komt, janken zal je van ellende dat je geen maatregelingen hebt getroffen.
  Luister nou, dat fysieke Zilver of Goud gaat niemand je afpakken, wat willen ze komen doen, je een mes op de strot zetten zodat je het inleverd???
  Dus in die zin begrijp ik je verzet en dwarspraterij niet.

  Groet, MASH

 9. @Verontruste burger: ik weet niet wie je bent of wat je achtergrond is maar voor mij ben je gewoon een hoe zeg je dat ook weer een ouderwetse stoker. Man je zit op de verkeerde site, doe je huiswerk eens mbt tot de economie en stop met
  het poneren van de meest warrige beweringen.

  Je kan echt de reageerders hier niet beinvloeden met je zgn kennis van zilver. Het wordt tijd dat je eens je zelf eens fatsoenlijk gaat scholen en kom dan eens terug over jaartje of zo.

  Wat kies jij een kilo zilver in de kluis leggen of 1000 E en je mag pas over 10 jaar de kluis open maken, nou denk daar maar eens over na……..

 10. @pietertoupa, jongen jongen waar gaat dit nou helemaal over. Vanwaar die agressie. Voor een zo hoog opgeleid iemand als jij vind ik je taalgebruik onzorgvuldig. Het had moeten zijn: ” Het wordt tijd dat je je eens fatsoenlijk gaat scholen.
  Ik heb steeds willen overbrengen dat ik heel weinig weet van beleggen, maar dat de meeste doorsnee burgers ( en met een doorsnee burger zijn is niets verkeerd, beste elitaire hoogopgeleide man ) beter kunnen beseffen dat de financiele markten vol met dubbele bodems zit en dat al heel veel jaren de doorsnee burger ( in dit geval hoor ik daar niet ) alleen maar armer wordt van beleggen.
  De wetenden ( in de zin van voorkennis ) worden rijker en de onwetenden armer. Uitzonderingen bevestigen de regel.
  Er is meer en meer sprake van oneerlijk spel.

 11. @Mash, bedankt voor je reactie. Snijdt wel houd wat je zegt. Beetje maak ik me wel schuldig aan dwarspraterij. Ik zal proberen meer to the point te reageren en ook meer inhoudelijk. Ik laat me soms een beetje teveel leiden door mijn weerzin tegen de werking van de financiele markten.

 12. Ik weet niet wie er zo aftief zijn met minnen ( nou ja ik heb wel een idee ). Hou ermee op of ik kom ECHT niet meer op dit forum. Zonder reden lekker gaan zitten minnen is zo onvolwassen.

 13. Ik geef toe dat je nog al eens een minnetje van me krijgt ; hangt natuurlijk van je inbreng af.
  Ik schat de helft van je reakties. Enorm veel dus.
  Maar de overige minnetjes komen toch ècht van anderen.

  En ‘weggaan’ slaat ook weer nergens op, wat een vrouwen-reaktie, maar kijk, als je economisch interessante info / mening hebt, het liefst met goeie linkjes erbij, krijg je automatisch plusjes.

  En als je eenmaal die fase van ‘reële eco-infobron’ hebt verkregen, mag je hier best wat ‘J-walken’.

  Ik doe dat de afgelopen tijd te veel, dat geef ik eerlijk toe, maar daar zijn weer goede redenen voor …

 14. @#20 lees #1 en oordeel zelf wie hier onvolwassen is.. Ik kom niet op deze site om te zien hoe je elk onderwerp naar jezelf draait en uiteindelijk de helft van het kommentaar hier over jou gaat.
  Lees ook #6 en weet ; goede raad is duur en dat in deze tijd… een goed verstaander heeft aan een half woord genoeg.
  😆
  On topic , onze broeder John F heeft het hier ook uitgebreid over de FTT kills HFT in zijn zilverupdate van 3 augustus..;
  http://www.youtube.com/watch?v=bjKvb0yRl9c

 15. @21 Dave, de euro is een piramidespel dat ben ik helemaal eens. Ik heb alleen zo’n wantrouwen als iedereen “je kunt goud verdienen me zilver of…”
  Het is geen rationeel argument van mijn kant dat is duidelijk en het klinkt ook logisch wat je zegt. Maar ja die factor manipulatie….geeft me geen goed gevoel.

 16. @Verontruste burger

  Alles, maar dan ook werkelijk alles wordt gemanipuleerd. Niemand weet nog de waarde (niet de prijs) van goud en zilver..

  Wat ik weet is dat na het ineenstorten van een piramidesysteem de mens voor 3 generaties lang geen ongedekt geldsysteem meer vertrouwd.

  Nog geen 1 % van het kapitaal is belegd in fysiek edelmetaal en we hebben nog een lange weg te gaan.

 17. @33 : Ik luister regelmatig naar Bro John op sgtreport.com.

  Hij is wèl nogal een ‘grafieken-man’ die ook heeft toegegeven/moeten toegeven dat hij er met zijn ‘connecting the dots method’ regelmatig naast zat, maar het afgelopen half jaar beseft hij steeds meer dat (vooràl) zilver onderhevig is aan wàànzinnige (prijs-)manipulaties die gewoonweg irrationeel en onvoorspelbaar zijn.

  Maar hij is zéker een (top-)expert op PM-gebied !

  Luister ook eens dagelijks naar ‘Hyper Report’ op dezelfde site ; ‘alles-in-één’ heh-heh …

  http://sgtreport.com/2012/08/hyper-report-stealth-qe3-has-arrived/

  … lekker gecomprimeerde info … hou ik van …

 18. @Money : Sinds 1970 heeft Argentinië 4 (!) mega-crises gekend.

  In totaal zijn er tijdens die 4 crises 14 (=veertien) ‘nullen’ van de munteenheid afgehaald !!!

  Fiat geld = vertrouwen ; gebaseerd op lucht als er teveel schuld / handelstekorten achter dit (fiat-) ‘geld’ zit.

  Nu dus goud, vooral zilver

  maar éérst vreten inslaan ; zowieso ‘win-win’, gezien de komende (totale) misoogsten. Eng, ècht …

 19. @20 / Verontruste burger
  Ik min je op dit draadje omdat jij je onbehouwen opstelt.
  Je speelt op de man en weigert tevens iets aan te nemen.
  Zilver kopen is geen beleggen maar sparen tenzij je er in belegt. Je koopt en verkoopt aandelen voor die zelfde k*t euro’s…

 20. @KTM …wees wat voorzichtige met je zilver info.De overheid en Eu Brussel kijkt mee op elke site.
  Het ESM akkoord betekent dat er zonder reden beslag leggen en zelfs vervreemd kan worden. Vervreemden is jatten stelen e.a. zonder gerechterlijke toestemming. Onaangekondigd en zonder juridische stappen voor het slachtoffer.
  Zie de statuten ESM verdrag.
  Ook wat beschermen van (je) relaties is aan te raden.

  Zilver manipulatie komt goed uit . Koop er zoveel mogelijk van. Dat prijs naar 100-1000 dollar gaat is een kwestie van tijd. Zilver is in de industrie (haast ) niet vervangbaar en zo waardevol als goud en andere zeldzame metalen.

  JP Morgan staat natuurlijk niet alleen in de manipulatie G. Sachs en Bis Banken zit er ook in doch die worden buiten schot gehouden.JP Morgan krijgt steun van o.a Bis.

  De Fraude en Manipulatie is te groot om naar buiten te komen dus zal niet gebeuren .
  Een deel van de 32-132 miljard aan zwart geld van Elite zit ook in zilver en papieren zilver.
  Niet teveel over nadenken gewoon kopen en bewaren doch ongeregistreerd en stil , mijn visie .

 21. Wie het laatst lacht, lacht het best .Degene die aan het eind het beste uit de strijd komt is de daadwerkelijke winnaar.
  Eind van de strijd, we zijn pas t begin.

  Goldman Sachs niet vervolgd
  De Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs en diens medewerkers worden niet strafrechtelijk vervolgd voor de handel in zogeheten ‘rommelhypotheken’ tijdens de financiële crisis. Dat heeft het ministerie van Justitie donderdag gemeld.

  Het is ongebruikelijk dat het ministerie aangeeft dat er geen vervolging zal worden ingesteld. In april 2011 vroeg senator Carl Levin om een justitieel onderzoek. Levin was de voorzitter van een commissie in het Amerikaanse Congres dat onderzoek deed naar het handelen van Goldman Sachs.

  Obama kreeg geld voor zijn verkiezingen van G. Sachs en heeft moeten tekenen dat indien hij president werd zijn adviseurs m.b.t. de economie en financien van Sachs moesten komen.
  Heb de lijst eens op rtlz geplaatst. Daardoor doet G Sachs legaal wat Bernie Madoff deed.
  Het verschil tussen wel of niet strafrechterlijk vervolgen is (flinter) Obama dun.

 22. Het kinderachtige gedoe over puntjes is ruis.
  het gedram van mensen ook al hebben ze een punt is ruis.
  Als je een beslissing neemt ben je zelf verantwoordelijk en helaas is op dit moment geen winnaar aan te wijzen.
  Een volwassen vent maakt zich daar niet druk om, leest veel en trekt zijn eigen conclusie.

  Ik kijk naar buiten en merk op dat het een prachtige dag is om een fijne fietstocht te maken, of te vissen.

  Gegroet.

 23. @30 Moerstaal, sorry, maar ik dacht juist dat ik altijd fatsoenlijk en correct ben geweest. Ik ben juist degene geweest die af en toe net iets te persoonlijk is aangesproken. Dat weet jij ook wel maar het valt je wat zwaar onbevooroordeeld de opmerkingen te volgen. En ja, ik ben iemand die het niet kan laten op te komen voor zaken die echt belangrijk zijn zoals democratie, rechtvaardigheid maar ook mijn mening zal blijven geven gevraagd en ongevraagd als er hele kwetsende opmerkingen worden gemaakt over hele vrezelijke dingen. Zo zit ik in elkaar. Ik zie dat ondanks al mijn gehamer op de m.i. verkeerde keuzes die de politiek momenteel maakt dat er wel een mooie toekomst ( ook voor jou ) in het verschiet ligt mits we kiezen voor democratie en sociale rechtvaardigheid.
  Ik heb het gevoel dat ik juist op dit mooie levendige forum ( anders was ik niet terug van weggeweest ) mijn optimistische boodschap MOET blijven verkondigen. Ik denk dat daar ondanks alles wel behoefte aan is.

  @Pietjes, je spreekt regelmatig zulke goede relativerende woorden. Mag ik graag horen en dat meen ik oprecht.
  Een goede vangst toegewenst.

 24. @Verontruste burger, ik zie dus je complete naam hier!

  Ja, je bent te hard aangepakt! Heb ik ook iets van gezegd.
  En nee, je pakt KTM te hard aan, hoewel, kan ie wel hebben.
  Je reageert als een afgerichte… enfin, ondergetekende is bezig de laatste restjes conditionering op te ruimen.
  Weet je Ron, hoe meer ik los kom van de tredmolen, hoe meer mensen mij zien als een gek. Ik begin daklozen en andere verschoppelingen steeds beter te begrijpen. Mits ze het verder op een rijtje hebben en zich verschoond houden van drugs zijn het vaak de meest wijze mensen.
  Aangezien er geen echte keuze is, hoe je leven echt in te delen, rest voor iemand die niet wil rennen, de straat. Of je moet kunstenaar worden of ergens aan de top graaien.
  Ron, als ik niet de juiste mensen was tegen gekomen zat ik nu in een inrichting, gevangenis of lag onder de zoden.
  Ik ben gevlucht naar de Amazone.
  En raadt eens, ik voel me volkomen vrij, geliefd en normaal. Ik doe echt iets met mijn leven en ben niet alleen aan het rennen voor het systeem.
  Strafkamp HOL-land BV, je chronisch en mentaal ziek rennen op de vierkante meter voor bank, baas, belasting en bilderberg…

  Bepaalde gebeurtenissen hebben mij aan het nadenken gezet. Toen ik de keuze maakte om niet langer mee te doen kreeg ik het diepe inzicht dat er geen keuze is.
  Je zit in de matrix. In die bananen monarchie wordt je al snel opgepakt als je besluit om niet meer mee te doen.
  Maar het is je volste recht mij en KTM als gek neer te zetten. Plak er een DSM 4 classificatie op. Je bent de zoveelste. Wij begrijpen je want wij waren net zo.
  KTM is ook weggevlucht en bezig zelfvoorzienend te worden, evenals ondergetekende.
  Tegen de tijd dat ze zelfs de indianen hier komen chippen hoop ik al lang onder de zoden te liggen. Zelfs mij botten gaan niet terug naar die stinkpolder.

  Om terug te komen op het onderwerp;
  Ron, wees niet bang alles ter discussie te stellen.
  Ik zelf dring geen conclusie op.
  Waag de sprong Ron, wees vrij, zet je geest open. Verzamel alle informatie dus de pro’s en de contra’s en ga zelf nadenken en trek zelf je conclusies.
  Ron, het enige wat je met zekerheid echt helemaal voor je zelf hebt of beter gezegd kan hebben is je geest.
  Gebruik het want dat is het ultieme verantwoordelijkheid nemen.
  Ik ben benieuwd naar de uitkomst!

 25. @moerstaal bedankt voor je oprechte openhartige reactie. Wil even zeggen dat ik jullie geen gekken heb genoemd en dat ook niet vind. Daar ken ik jullie niet goed genoeg voor.
  Ik reageer uitsluitend en ik hoor dingen waar ik op moet reageren. Zoals ik nu ook op jouw verhaal reageer en oprecht mijn bewondering doorgeef voor de keuzes doe je in je leven hebt gemaakt. Ik denk dat daar veel moed en wijsheid voor nodig was.
  Ik ben iemamd die NOOIT op een dakloze zal neerkijken en ik denk dat het vaak zeer interessante gevoelige mensen zijn waar ik graag een gesprek mee aanknoop omdat deze mensen vaak meer te vertellen hebben dan de doorsnee burger. Dat meen ik.
  Ik hoop dat het goed met je blijft gaan in de amazone. Wat een prachtige natuur, en met de juiste mensen om je heen ben JIJ de lucky man. Het is je gegund.
  By the way, ik vind het geen ramp maar hoe weet je mijn naam?

 26. @Verontruste burger,
  Je naam staat in de email.
  Mijn wellicht ook in de email welke je nu ziet.
  Zet ajb mijn naam hier niet neer maar vertel me maar of mijn naam er in staat of niet.
  Koen…………….wanneer los je dit nou eens op?

 27. @Verontruste burger (#39)

  Soms wel, hangt ervan af wat iemand ooit heeft opgegeven.
  Staat er bij mij nou moerstaal of een naam of niks?
  (gelieve deze naam dus niet hier neer te zetten)

  KOENNNNNN, als iemand zijn reactie verwijderd dan verandert de volgorde. Verwijzen naar een nummer heeft dus geen zin……

 28. @40 moerstaal in de lijst zie ik steeds alleen moerstaal staan. Maar als ik ooit een naam tegen kom zal ik die naam NOOIT gebruiken. We moeten elkaars privacy respecteren. Er hoeft maar een idioot bij te zitten en je kunt de poppen aan het dansen hebben.

 29. @Verontruste burger,
  Zullen we wat zelf censuur toepassen?
  Het is off topic en persoonlijk.
  Jammer dat hier geen PM op zit…
  KOENNNNNNN…………………..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sorry. Nog geen gegevens beschikbaar.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: