In 2023 kunnen we ‘voorzichtig’ kennis kunnen maken met de digitale euro. De invoering daarvan nadert met rasse schreden. Verschillende monetaire experts hebben grote bezwaren tegen de invoering van programmeerbare betaalmiddelen. Het nieuwe centraal digitaal betaalsysteem zal worden ingevoerd naast het bestaande fiduciair geldsysteem dat door private banken wordt onderhouden. Het is een gevaarlijk samenspel tussen politieke en monetaire beleidsmakers van de EU en de ECB omdat digitaal geld programmeerbaar is en gekoppeld aan onze identiteit. Nooit eerder in de monetaire geschiedenis kon de politiek onze in- en uitgaande geldstromen volgen. Alleen de FIOD deed onderzoek naar witwaspraktijken. Een digitale euro leidt tot ongewenste vermenging van politiek en monetair beleid.

Controle op welzijn

Nu hebben politici bedacht om in het kader van de nationale veiligheid en gezondheid te moeten controleren op ondermijnende en criminele transacties. Zo kan bijvoorbeeld dankzij corona de QR-app worden omgetoverd tot een digitaal Europees paspoort. Verder valt er heel veel op te merken over digitaal programmeerbaar geld. Daarvoor verwijs ik naar dit interview met Arno Wellens. Arno doet diepgaand onderzoek en stuit op veel bezwaren. Neem de tijd en deel de video om mensen te waarschuwen voor dit beklemmende project van dictatoriale politici die een surveillance maatschappij voorstaan. Zogenaamd ten behoeve van onze veiligheid en gezondheid. Jazeker, politici zijn erg begaan met het volk. Vooral wanneer ze er ver vandaan staan en deelnemen in allerlei overlegclubjes onder de paraplu van de VN. Als ‘wereldleiders’ op de top van de G20 globaal meedenken in de stijl van een Nieuwe Wereld Orde en roepen dat het inrichten van een wereldheerschappij beter is voor de mensheid en het klimaat. We moeten bereid zijn om ons te onderwerpen aan digitale controle. De technologie van Big Tech staat er klaar voor. De Agenda 2030 geeft ons een betere wereld mits we braaf de nieuwste digitale appjes gebruiken die onze gezondheid, geld en veiligheid controleren. Ons welzijn ligt in handen van Big Brother.

Gratis geld

Wat ik in de discussie rondom de digitale euro nog niet tegen kom is het typisch Nederlands toeslagenstelsel. Met het toeslagenschandaal rondom de kinderopvangtoeslag heeft dat systeem compleet gefaald. Er is jaren geleden een commissie aangesteld die een beter systeem moest bedenken. Lagere inkomens kunnen in deze dure tijd niet rondkomen zonder ‘gratis geld’ van de overheid. Er moet iets nieuws komen zodat de Belastingdienst, of wie dan ook, de lagere inkomens geld uitdeelt. Het is al jaren stil rondom de aangestelde commissie. Tussentijdse rapportage laat zien dat de problematiek binnen het huidige stelsel moeilijk is op te lossen. De stap naar een nieuw stelsel is dan ook noodzakelijk. Weet u wat ik denk? Het zou zomaar kunnen dat die commissie is ingefluisterd om te wachten op de invoering van de CBDC. Het recht op toeslagen was toch al aan voorwaarden verbonden, zoals het opgeven van inkomensgegevens, persoonlijke gegevens, burgerlijke staat, kinderen, opgaaf rekeningnummer, enzovoort. De Belastingdienst kwam er in om. Het vooruit betalen via een voorlopige teruggaaf en achteraf afrekenen via een definitieve aanslag. Hoe handig zou het zijn als toeslaggerechtigden een centrale bankrekening openen bij de ECB, of misschien bij de aangesloten DNB. Met de snelle rekenprogramma’s van de nieuwe quantumcomputers staan in een milliseconde alle (financiële) datagegevens van rekeninghouders op een rijtje.

NWO

Niemand hoeft een aanvraag in te dienen maar krijgt automatisch uitbetaald. Hang er wat sociale creditpunten en CO2-budget aan voor goed consumptiegedrag en zie de bereidheid om een private bankrekening om te zetten naar een centrale bankrekening. Mag ik het verdacht vinden dat we als burger afhankelijk zijn geworden van “gratis geld” van de overheid? Controle op centrale bankrekeningen, waar al onze persoonlijke gegevens aan zijn gekoppeld, dient niet alleen de burger maar ook de overheid. Via slimme voorlichting door de overheidsgetrouwe media worden we overgehaald. Net als ten tijde van corona de experimentele mRNA-vaccins van Big Farma werden opgedrongen. Nu worden we gewaarschuwd voor digitale oplichters die online onze bankgegevens stelen, voor beroving van ons contant geld en het gevaar van plofkraken. Het is beter voor ons geld en gezondheid dat we ons laten controleren door het systeem. Willen we gezond zijn en zekerheid hebben over ons digitale geld dan moeten we een beetje zelfbeschikking inleveren en ons schikken naar het systeem. Een systeem in handen van regenten die ver van ons zijn. Niet in Den Haag, maar in Brussel bij de EU en bij de VN/WEF/WHO/IMF en consorten. Lang leve de NWO.

GW

26 reacties

 1. IJzersterk artikel Gerrit. En wellicht dat ze dat dan niet per land doen… elk land haar eigen centrale bank willen ze natuurlijk ook vanaf anders moeten ze dat na een paar jaar ook nog gaan staan te regelen, maar dat ze ‘
  1. Europese belasting invoeren die naar de ECB overgemaakt moeten worden
  2. De ECB keert ook vanuit haar beurt de subsidies rechtstreeks uit als centrale bank in digital currency

  Om van die aparte centrale banken verlost te worden is enkel een Europese schuldencrisis nodig (hogere rente voor Italië), waardoor er Eurobonds en Europees belastingstelsel ingevoerd wordt. Zal ook nodig zijn om de last van de oorlog Europees te verdelen.

  1. Ik wil alleen hopen dat ik onze autoriteiten wat betreft het toeslagensysteem niet op een idee heb gebracht. Ik spreek in het artikel alleen mijn vermoedens uit in de veronderstelling dat de ministeriële ambtenaren mijn column niet lezen. Maar laten we vooral kritisch zijn over de digitale euro.

 2. Dhr Welbergen heeft het in zijn scherpgeschreven artikel over de NWO, die inmiddels gewoon een on-mis-ken-ba-re werkelijkheid geworden is. China en Zuid-Korea (de kapitalistische tegenhanger) mochten de rol van het proeftuintje spelen.

  Maar PERSOONLIJK meen ik dat er zich achter deze “NWO” nog een andere .. ehh … “dimensie” verschuilt. Niet dat mijn héle mening is gebaseerd op het onderstaande pdf van 50 pagina’s, want ik heb er letterlijk duizenden pagina’s over gelezen in boeken en tientallen sites. Maar wèl is het een “leuke” samenvatting er van. Oordeelt u zèlf :

  https://epdf.tips/the-jew-world-order-unmasked54cf3ce7f9291e805dd49f8ba003bb3769527.html

  Download, lees en gééf dit SUPER-pdf nou eens door ! ! !

  ( en verbréék je programmering vanaf je wieg ! )

 3. ja, nog iets, laatst, die Eco-Top in Egypte : daar kwam de mondiale (zelfbenoemde) “elite”bij elkaar middels meer dan 800 (zwaarvervuilende) privé-jets om ONS (min of meer) te vertellen om de fiets te pakken wa-haa-haaa !!!

  En op hun menu stond een japanse biefsoort van 300€ per kilo :
  https://www.frontnieuws.com/terwijl-het-volk-geacht-wordt-insecten-te-eten-eten-de-elites-van-de-g20-de-duurste-steaks-ter-wereld/

  Zodat ZIJ het klootjesvolk vervolgens aanraadden (wilden opleggen) om INSECTENPULP te gaan vreten ! ! !

  “Kijk niet naar wat ze zeggen maar naar wat ze DOEN” denk ik dan heheh

 4. Goed te pruimen :

  ” Vervolgens was er meer universele coördinatie, vooral in het westen, van het massaal drukken van geld uit het niets, en renteverhogingen, waardoor een hyperinflatie ontstond die de wereld zwaar en nadelig heeft getroffen. Hierdoor stegen de prijzen van alle benodigdheden tot ongekende hoogten. De aanvoerlijnen werden opzettelijk stilgelegd tijdens deze zwendel, om grote schade te berokkenen aan iedereen die levensondersteunende goederen nodig had. Dit is een economisch Armageddon op steroïden, opzettelijk gecreëerd door de staat om de massa’s te schaden en AFHANKELIJK te maken.”

  en :

  ” Wat is u verteld dat er van deze kwaadaardige staat komt? Uw geld, bezittingen en spaargeld zullen, zoals gepland door de heersende klasse, worden vervangen, en de digitale valuta’s van de centrale banken (CBDC) zullen het nieuwe wereldwijde monetaire systeem worden, zodat totale controle over uw leven kan worden bereikt. U zal worden verteld waar u heen kunt gaan, wat u kunt kopen, en of u uw toegewezen toelage al dan niet mag gebruiken. Het komt allemaal neer op energiekredieten, waarbij ieder, als u zich gedraagt en doet wat u gezegd wordt, uw staatstoelage mag gebruiken als daarvoor toestemming wordt verleend. Dit alles zal gebaseerd zijn op de leugen van “klimaatverandering”, en zal verplicht zijn om de aarde te laten overleven, terwijl de aarde en haar bevolking worden afgeslacht en gedecimeerd in naam van macht en controle.”

  https://www.frontnieuws.com/de-universele-oorlog-tegen-de-mensheid-extreem-terrorisme-tegen-de-eigen-bevolking-heeft-de-controle-over-het-westen-en-de-wereld-overgenomen/

  1. Peter, niet zo cynisch he!
   We zijn hier wel bezig de wereld te redden!

   En daarom slapen René en de rest hier allemaal in superheldenpyama’s, voor wanneer the Batphone opeens gaat he.

   Ter aller tijde klaar voor Armageddon!
   🙂

   1. Ja sorry Schijt V…..wereld redden idd….dat gebeurt hier….wat zijn wij toch een bevoorrecht stel….eerste rang op de tribune…..toeschouwers van geschiedenis schrijvende visionairs …..van enkele zeer complexe messiassen…..die eigenhandig en belangeloos onze wereld redden….door ons allemaal net op tijd te waarschuwen…opdat wij kunnen schuilen…..ergens….veilig……in de schaduw van deze grote verlossers…..

    1. Ja maar goed, hier op Biflatie is het ook zo lekker cozy hè ?

     Komt nog eens bij dat er hier geen censuur is.

     Ik weet er alles van joh ; ik ben van tientallen nederlandse sites “gejorist” agv mijn commentaren heheh …

    2. Zullen we dan maar helemaal stoppen met nieuwsberichten Peter? Of wil je dat alleen de NOS jou informeert? Op basis waarvan noem je mij anderhalve zool? Ik neem aan dat Adolfje betrekking heeft op degene die een document over Joden plaatste en de auteur is natuurlijk Gerrit zelf

 5. Het heeft de Koning, bij welzijn en bij leven,
  behaagd om eens amnestie te geven!

  Dus Peter en René , twee staatsgevaarlijke personen, hoeven niet meer in la France te wonen!

  Dus Peter en René, kloek en zeer astrant (*) , pak uwen sterre bij de hand!
  En keer zo spoedig mogelijk als u kunt,
  terug naar het mooie Neederland!

  Zelf mag ik er helaas niet meer komen, naar dat prachtige land van mijn dromen.
  Kijk slechts op facevloek en zie mijn reviews, want ik beste vrinden, ik ben fake news.

  *huilt zachtjes in nostalgische weemoed*

  (*) https://www.vlaamswoordenboek.be/definities/term/astrant

 6. Hoewel neem van hen af de geld creatie (centrale banks/banken) om krediet
  met een pennestreek te creeren en de parasieten als ze zijn staan met lege handen. Vandaar dat WO2 werde gevoerd want het barter systeem van Duitsland
  was een groot gevaar voor de banksters. Ook Lybie, Irak en vele andere landen
  hebben het geprobeerd maar de geld macht is enorm sterk en gaat letterlijk over lijken.

  1. Jon legt het super goed uit gaat om een hoop geld en controle.

   Epidemic: 30 trillion cases, and that’s a low estimate

   by Jon Rappoport
   Continuing my “greatest COVID hits” articles. To read my introduction to this ongoing series, go here. To support my work and get value for value, order my Matrix collections here and subscribe to my substack here.

   January 31, 2020

   Now that the vaccine-promoting PR agency called the World Health Organization has declared a coronavirus global emergency, we move into a serious phase of the “case numbers” game.

   Hold your hats. There are all sorts of categories and terms that pop up. You’re not supposed to understand them. You’re supposed to let them wash over you and submit to the idea that we’re all potential victims being sucked into a giant vortex—and the only hope of escape depends on the rush-rush-rush deployment of an experimental vaccine.

   What are these terms and categories? There are “confirmed cases.” There are “infected people.” There are “carriers of the virus.” There are “mild cases.” “Asymptomatic cases.” “Projected cases.” There is “the probability that many cases have avoided detection.” There is “tested positive for the virus.” There is “computer modeling of case estimates.” “Virus spreaders.” “Exploding too quickly to track accurately.” “Ate an infected bat.” “Ate a snake.” “Extra-terrestrial alien cases”—oops, wrong article.

   Interesting factoid. In 2003, there was another coronavirus pandemic called SARS. Then, as now, experts at the World Health Organization (WHO) predicted a dire wildfire of global cases. Then, as now, a state of emergency was declared. WHO issued an advisory, telling people not to fly into Toronto, because that city was “infected.” When all was said and done, the official number of deaths from SARS?

   800.

   Out of 7 billion people.

   But no matter. The pros are still calling SARS, in retrospect, a serious epidemic. A more proper technical term would be: dud.

   In prior articles in this series, I’ve detailed how the US Centers for Disease Control lied at an astounding level, about case numbers, in the so-called Swine Flu epidemic (2009). The overwhelming percentage of US blood samples sent to labs, from Swine Flu patients, were coming back with no sign of Swine Flu or any other kind of flu. Sharyl Attkisson, a star investigative reporter working for CBS News at the time, exposed this fraud. Yet, the CDC eventually went on to claim that, at the “height of the Swine Flu epidemic,” there were 22 MILLION cases in the US. I kid you not. These experts are big-league liars. They’re champions. They’re in the Hall of Fame.

   If you’re working for a major public health agency, cooking up case numbers and exploiting fear are part of your every-day arsenal. They have to be. Otherwise, you could be caught with your pants down. “Sorry, folks, that world-ending global pandemic we were telling you about last week? It didn’t pan out. Most of the case are mild, on the order of a bad cold, and a lot of cases we pretty much made up. We got carried away. After all, we’re basic salespeople for the vaccine industry…”

   Remember West Nile, bird flu, Zika, and way back, the Swine Flu scare of 1976? They were all hyped to the sky. They were all predicted to sweep across the world. They were all connected, by some people, to “engineered viruses in biowar labs, against which we don’t stand a chance.” And they were all duds. The case numbers—when the smoke cleared—were miniscule. That’s called a CLUE.

   But you see, there is a thing called The Church of the Virus. It’s quite amazing. People simply hear the word VIRUS and they fall down on their knees. Some of these people were, up to the moment when an epidemic was declared, saying that building up the immune system through basic natural means was a fine defense against germs, BUT—all of a sudden, they’re paralyzed and hypnotized by The Word. VIRUS. Now they’ll go the World Health Organization one better. That Agency is saying there may be 10,000 cases? The paralyzed members of the Church will say, “No, there are a hundred thousand cases. Probably a million by nightfall.”

   So my strategy is to get out ahead of the Church. I’m saying: there are 30 trillion cases of the Chinese epidemic, we’re all locked down, we’re all dead already. Okay? End of story. It’s been told. NOW, let’s look around. Are there still people? Are we still here? Are there trees and animals and clouds and sky?

   I work from clues and history and pieces of evidence. In prior articles in this epidemic series, I’ve laid out the best evidence I can find. I’ve raised uncomfortable and unpleasant questions and answered them. I’ve explained likely motives for all the lying and fabricating. I’ve detailed cover-ups. I’ve described who benefits from so-called epidemics.

   At a high level, the macro-level, this Chinese “epidemic” is supposed to connect all the people of Earth, and not in a good way. It’s yet one more strategy to execute a stage-magic Collectivist trick. To make us think there are no nations, no sovereign entities of any kind on the planet. No individuals with a right to choose. We’re all the huddled masses, yearning to be vaccinated. We’re marching, when told, according to orders from above. We’re all victims. We all depend on a congealing global super-state. We should all thank God for China. It’s shown us the way. The locking down and quarantining of millions of people is a fine and just and proper thing. It sets an example we may soon have to follow, with good cheer and faith.

   As I’ve been saying and writing since 1988, MEDICAL covert operations are, long-term, the most successful on the planet, when it comes to controlling people. Why? Because the medical cartel flies no partisan or political banners. It announces no political agenda. It is neutral. It claims to do nothing but heal. Its offshoot, The Church Of The Virus, is sensationally popular. Yet, at the same time, for the public, there is nothing to see in the chapel. Viruses are invisible to the naked eye. It is only the expert priests who can tell us about them. We’re not permitted entrance to the inner sanctum, the holy of holies.

   Backed by the press, governments, and thieving mega-corporations, medical priests can show us photos of thousands of starving people, without water, stumbling across a cracked arid plain that resembles the surface of the moon, and they can tell us that these people are being destroyed by a VIRUS, and most of us will believe it.

   Backed by the same forces, the medical priests can show us rich and verdant forests and prime farm land—all of which have been stolen from the people living there by those corporations—and most of us, when told, will believe the only problem is the presence of a VIRUS that is killing the natives.

   Backed by the same forces, the medical priests can show us ripped up and plowed under farm land that is now being used by one of these corporations—and we can see pools of steaming chemicals flowing out from the new factories and strange bubbling yellow streams adorned with hundreds of dead floating fish—and on the now barren grounds of the corporation, we can see natives stumbling about and falling down—and, when informed by the medical experts, most of us will believe the only problem is a VIRUS.

   We can see footage of foul brown foggy air drifting across the mega-city of Wuhan, and people wearing masks, and people moving out of their apartments with their belongings, and desperate protests in the streets against one of the most dangerous and repressive governments on Earth, and citizens checking into hospitals with lung problems from the execrable pollution—and, when told, most of us will believe the only problem is a CORONAVIRUS.

   In these times…case numbers? 90-plus percent of everyone is a case number, meaning: CARD CARRYING MEMBER of the befuddled melted cheese glob collectivist entranced entrained audience watching the stage magic sleight of hand show on glowing screens…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: