Als in de titel van een column een suggestieve vraag zit verborgen dan is het de bedoeling om daar een antwoord op te krijgen. Mijn visie heeft overigens meer weg van een opinie die ik deels onderbouw met feiten. Het is maar hoe je de fundamenten ziet van ons menselijk bestaan, maar ook de ontmenselijking inziet die in gang is gezet vanuit een elitaire samenzwering. Vanuit bepaalde hoek is er de laatste jaren verdeeldheid gezaaid in een geglobaliseerde samenleving van voornamelijk westerse landen.

Politieke intriges

Landen waar eerder nog persvrijheid was en de vrije meningsuiting nog niet werd gecensureerd door de eigenaren van Facebook, Youtube, LinkedIn; de sociale platforms waarop we konden debatteren over bepaalde vraagstukken. Zodra je het gewaagde terrein betreedt van politieke beïnvloeding wordt je tegenwoordig geblokkeerd conform de richtlijnen van Big Tech. Burgers mogen nog plaatjes delen op Facebook en Instagram maar geen schadelijke opmerkingen plaatsen die de geloofwaardigheid van de Agenda 2030 in diskrediet brengt. Als kritische columnist kom ik er niet om heen om telkens terug te keren naar dit delicate onderwerp. Een thema dat door de mainstream media wordt weg gezet in de complothoek en daarom onbespreekbaar blijft. Het toerekenen van de wereldheerschappij aan een elitair groepje machtswellustelingen lijkt op conspiratie, dus ongeschikt voor de massa media. We mogen niet op het idee komen dat we worden bedrogen met de grootste politieke intriges sinds mensenheugenis.

17 SDG’s

Het is maar hoe je het ziet. Niet iedereen kijkt door dezelfde (lees)bril zoals de mijne van 7 euro 50 van de Hema. Het is een kwestie van zoeken naar kritische analisten die je aantreft op de alternatieve media. Onafhankelijke onderzoeksjournalisten die gedurfde berichten en video’s plaatsen op basis van autonoom onderzoek. Nieuwsjagers die niet op pad worden gestuurd door de redactie van Big Media. Zo kom ik bijvoorbeeld terecht op de Nederlandse propagandasite van het WEF/VN. Op deze deskundig ingerichte website worden o.a. de 17 SDG’s (Sustainable Development Goals of Duurzame Ontwikkelingsdoelen) nader uitgelegd.

“Het gaat om zeventien doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. De SDG’s zijn afgesproken door de landen die zijn aangesloten bij de Verenigde Naties (VN), waaronder Nederland. De doelen kwamen er op basis van wereldwijde inbreng van organisaties en individuen,”

Zo luidt de tekst in de eerste aanhef op hun website. Als je er wat dieper induikt en je laat verleiden door de glorieuze teksten van de opstellers van de website dan ga je er graag in geloven.

Het grote plaatje

Wie wil er niet een betere wereld? Om mee te mogen doen aan een mooi droombeeld voelt ongeveer als geloven in een religie. Het is natuurlijk zaak om er met alle wereldburgers in te geloven. Je kunt de wereld niet in je eentje verbeteren en daarvoor is het instrument ‘propaganda’ in stelling gebracht. Dit instrument werkt in een tijd van digitalisering waarvan Big Tech de regie in handen heeft beter dan ooit tevoren. Je kunt je eigen idealen kracht bij zetten door censuur toe te passen op ongewenste kritiek. Je kunt zelfs de politieke elite beïnvloeden met het kapitaal dat door de multinationale Big Tech is vergaard op de beurzen. Je kunt zelfs het monetaire beleid beïnvloeden als je via vermogensbeheerder Black Rock e.a. een (belegd) kapitaal aanstuurt van meer dan 10 biljoen dollar. Je kunt daardoor gratis geld lenen en nog meer kapitaal aanwenden om de wereld te veroveren. Dat is het grote plaatje van de macht van het kapitaal anno 2021. Kwestie van macro economisch denken. Wie micro denkt ziet het grote plaatje niet.

Arm maar gelukkig

Om de geloofwaardigheid van een ideale wereld kracht bij te zetten hebben de supranationale organisaties VN/WEF en cs. 17 prachtige doelen bedacht die door voornamelijk linkse politieke partijen worden omarmd. De website sdgnederland.nl is bij deze partijen zeer geliefd. Deze site wordt gefinancierd met overheidsgeld. Zie hier en lees dit document. Je leest pure propaganda voor een ideale wereld vanuit de invalshoek van de elite. Dat hun benadering veelal een andere is dan de zienswijze van de massa zal menigeen duidelijk zijn. Door de enorme scheefgroei en inkomensongelijkheid heeft de massa een ander ethisch denkniveau. Dat is een reden om alert te zijn. Alert op de ‘goeie bedoelingen’ van een clubje waarvan de baas met het grootste gemak betoogt dat wij in 2030 niets meer bezitten maar gelukkig zullen zijn.

Er mist een doel

Tevens wil ik opmerken dat onder de 17 SDG’s het voornaamste doel van het WEF, namelijk ‘The Great Reset’ van het financiële systeem echter niet nader wordt uitgelegd. Een financiële wereld die drijft op een failliet fiat geldsysteem dat wordt beheerd door centrale banken. Samen met ‘Big Banks’ hebben ze de grootste kredietberg gecreëerd sinds mensenheugenis. Je zou toch verwachten dat een clubje wereldverbeteraars, die het beste met ons voor hebben, ook de samenleving voorbereidt op een financieel zorgeloze toekomst? Zodat we ons geen zorgen meer hoeven maken over de enorme schuldenlast die op de schouders van de massa rust. Ik mis het hoofdstuk over een “debt jubilee” waarmee bestaande schulden, van de massa dus, worden kwijt gescholden. Juist de schuldenberg is door de mensheid zelf gecreëerd; in tegenstelling tot de opwarming van het klimaat waarbij de rol van de mens minimaal is. Zou die ouwe Klaus Schwab dat echt vergeten zijn? Ik vrees van niet.

Schuldenjubileum

Een ‘debt jubilee’ vooraf aankondigen is niet slim natuurlijk. Nog snel een kredietje opnemen dat later wordt kwijt gescholden, lekker toch? Een schuldenjubileum is natuurlijk nooit gunstig voor het volk, maar alleen voor de schuldeisers, de Big Banks. De meeste banken zijn beursgenoteerde multinationals en mogen niet omvallen zolang we moeten leven met het fiduciair geldsysteem. Dat zou pas kunnen wanneer de invoering van Central Bank Digital Currency(CBDC) gereed is en cashgeld uit de roulatie is genomen. Dat is naar mijn inschatting het cruciale moment voor de echte financiële reset. Sorry Klaus, ik verklap het alvast. We kunnen dus nog een paar jaartjes gek doen en de schuldenberg lekker laten oplopen. Daarna gaat in één keer een streep er door. Dan wordt je schuld weg gestreept tegelijk met je hypotheek verzwaarde bezit. Als deze ‘diefstal’ wordt ingezien dan zal iedereen massaal aflossen om te voorkomen dat eigendommen in handen vallen van de elite. Hierdoor verliezen banken hun verdienmodel en gaan failliet als niet wordt ingegrepen middels een Great Reset. Heel slim heeft ouwe Klaus dit vooruitzicht niet genoteerd in de Agenda 2030. Nu ben ik benieuwd wie de slimste mens is…

GW

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: