Maak Handelsideeën, deel ze en win $600, uitbetaald in Bitcoin

Trading Ideas (TI), ofwel handelsideeën, zijn interessante mogelijkheden voor sociale transacties waarmee jij jouw mening over cryptovaluta,  aandelen of forex-trends kunt delen. Je kan waardering krijgen van de community en levenslang inkomsten genereren via het SimpleFX-partnerprogramma.

Van 1 juli tot 31 juli kunnen SimpleFX handelaren die hun handelsideeën delen $ 600 winnen, dit wordt uitbetaald in Bitcoin. De populairste wint de prijs. De deelnemers kunnen zoveel Trading Ideas delen als ze maar hebben. Als echter meerdere antwoorden vaker worden ingediend dan doet alleen degene met het hoogste aantal punten mee aan deze wedstrijd. Iedereen kan meedoen,  maar er kunnen algemene voorwaarden van toepassing zijn.

Wat zijn handelsideeën?

Je kunt een handelsidee met slechts een paar klikken maken. Maak een momentopname van jouw grafische analyse, voeg een opmerking toe en deel deze in de app of op sociale media. Elke handelsidee heeft een verwijzingslink van de gebruiker, deze link volgt de registraties en transacties om het levensduur inkomsten deel uit te betalen.

Met Handelsideeën kun je:

  1. Jouw vrienden inspireren
  2. Nieuwe handelaren introduceren bij het netwerk
  3. De leden van jouw netwerk betrekken
  4. Anderen geld laten verdienen, zowel voor jou als zichzelf 
  5. Een social media verhandel ster worden

Het maken en delen van een handelsidee is simpel. Hier is een kort overzicht van hoe je het doet.

Een uniek affiliate marketingprogramma

SimpleFX biedt een van de beste affiliate marketingprogramma’s met een aandeel van 25% op levensduur inkomsten. De SimpleFX-partners kunnen de tracking software van Unilink.io gebruiken. Met Unilink.io kun je aangesloten partners op een kaart volgen en jouw netwerk uitbreiden met een groot aantal meertalige ontwerpen voor jouw campagnes. Realtime statistieken voor klikken, weergaven, conversiepercentages en multilevel inkomsten maken het eenvoudig om het aangesloten netwerk uit te breiden en te activeren.

Beste handelsapp van 2019

SimpleFX WebTrader won de prijs voor de beste handelsapp tijdens de Finance World Expo Summit 2019 die plaatsvond in Zwitserland. De experts waardeerden SimpleFX WebTrader voor het volgende:

  • De geweldige bruikbaarheid op mobiele devices
  • De opmerkelijke snelheid en betrouwbaarheid
  • Het inspelen op de behoeften van de gebruiker met nieuwe functionaliteiten
  • De sterke en groeiende gemeenschap van gebruikers.

De groei van SimpleFX versnelde eind 2018, ondanks de neerwaartse trend van de cryptovaluta markten. Dit komt voornamelijk door het enthousiaste ontvangst van de SimpleFX WebTrader 2.0 en de samenwerking met Unilink.io-software voor affiliate marketing.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: