Ook onze Nederlandsche Madelon Vos waarschuwt, net als Biflatie zoveel maal deed. Zou er dan toch iets van waar zijn? En wij zijn daarmee niet de enigen die de donkerste bui zien hangen… Zij neemt immers ook de juni 2020 vooruitzichten van De Nederlandsche Bank (DNB) heel ernstig op. Herinner u: ‘dat een diepe, vrijwel wereldwijde economische recessie onontkoombaar is.’ Deed natuurlijk haar eigen research. Als kenner van macro economie, beurzen, goud en digitale munten. (Zoveel méér dan ‘Misss Bitcoin’ als Madelon is). Zo lang we Juffrouw Vos online volgen, haar ook geïnterviewd hebben, komt ze als een heel nuchtere en zeer goed geïnformeerde professional over. Bewijst ze ook keer op keer met elke videoboodschap. Niet het type om te grote woorden te gebruiken als dat niet strikt noodzakelijk is. Bloomberg is onder velen ook zo somber ingesteld. Nogal wat top ECB lieden waarschuwen voor deflatie… Wat is dat toch met ons allemaal; zo somber, jongens en meisjes? Is het Coronavirus dan niet bedwongen, steunen de overheden soms niet ampel? Staan de aandelenbeurzen dan niet torenhoog? En straks wordt het zomer en schijnt de zon! Laatst werd Biflatie er nog op gewezen: waarom toch altijd zo het negatieve belichten? Wat zeuren wij toch zo vaak?!

3 reacties

  1. Het is bizar. De aandelenbeursen wereldwijd staan bijna net zo hoog of zelfs hoger dan voor de corona-uitbraak. En toen was er amper werkloosheid en draaide de economie op volle toeren.
    Ik begin bijna te vermoeden dat de centrale banken wereldwijd met een of amper, nu nog geheim, opkoopprogramma, bezig zijn.

    1. Is niet geheim. Ze kopen alle slechte leningen op. Coronacrisis, wat geen crisis is, is het excuus om de banken weer te redden. Nu niet direct met belastinggeld, want onverkoopbaar, mar via geld drukken wat later via de belastingen geregeld wordt. Zie Nasdaq, bedrijven met negatief vermogen, staan sky high.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: