Mantle Staked Ether verwachting

Rank: #57

Mantle Staked Ether (METH) koers

$3.275,26 prijs (+1,03%)

Mantle Staked Ether omrekenen (Mantle Staked Ether to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$1.575.155.439$8.117.693+1,03%480.925480.927

Mantle Staked Ether prijsverschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,09% +0,87% +4,12% 10,64% Onbekend
USD +0,08% +1,03% +4,88% 9,55% Onbekend
ETH 0,09% +0,01% 0,35% +0,18% Onbekend
Sinds All time high Mantle Staked Ether Type
Onbekend$4.729,53mantle ecosystem

Wil je investeren in crypto dan kun je uit een groot aantal munten kiezen. Na een beetje zoeken heb je een cryptomunt op het oog. Maar moet je deze Mantle Staked Ether kopen of niet? Is Mantle Staked Ether een goede investering? En wat is de Mantle Staked Ether verwachting koers op de lange termijn voor 2025-2026-2027?

Er zijn al heel wat crypto-deskundigen geweest die de code hebben proberen te kraken. De code om de Mantle Staked Ether toekomst en de Mantle Staked Ether lange termijn prijs te voorspellen. Helaas is dat iets makkelijker gezegd dan gedaan. De Mantle Staked Ether koers is niet exact te voorspellen vanwege het wisselvallige karakter van crypto. Desondanks kunnen we wel een Mantle Staked Ether prognose en Mantle Staked Ether analyse maken.

Mantle Staked Ether ook wel bekend als METH heeft op dit moment een koers van $3.275,26. Inmiddels staat de coin op positie 57 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste Mantle Staked Ether koers $73.738,00 geweest. Nog niet in het bezit van Mantle Staked Ether, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op

Een leuk feitje, wist je dat Mantle Staked Ether al sinds Onbekend bestaat? Ontdek hier meer over de Mantle Staked Ether koersverwachting, historische en actuele cijfers over de Mantle Staked Ether prijs, verwachtingen voor 2024, 2025 en nog meer.  

Wil je Mantle Staked Ether kopen? Bekijk dan goed de grafieken en tabellen die we je bieden. Op deze manier kan je jezelf goed inlezen op alle informatie die beschikbaar is rond Mantle Staked Ether. Op basis van deze informatie kan je zelf een Mantle Staked Ether koers verwachting opzetten. Neem hierbij data mee van Mantle Staked Ether zelf, maar ook van de cryptomarkt en financiële markt in zijn geheel. Op deze manier kan je in Mantle Staked Ether gaan handelen op een veilige, goed ingelichte manier.

Mantle Staked Ether in het kort

Dit kunnen we in het kort zeggen over Mantle Staked Ether:

  • Huidige prijs: $3.275,26
  • All time high: $4.729,53
  • All time low: $2.142,02
  • Datum ICO: Onbekend
  • Prijs per coin bij ICO: Onbekend

Meer weten over de coin? Lees dan snel verder en bekijk de gegevens die we hebben opgesteld in de grafieken en tabellen. Zo weet je precies wat er speelt bij Mantle Staked Ether.

Social media

Benieuwd hoeveel er over deze coin wordt gesproken op social media? Lees het af in deze handige grafiek.

Niet alleen op social media wordt er over deze valuta gesproken. Ook zoeken dagelijks mensen op Google naar deze munt. Ontdek de zoektrend via deze widget van Google Trends.

Deze grafiek laat zien hoe populair de zoekterm Mantle Staked Ether relatief is. De getallen op de y-as zijn dan ook relatief en geven niet een absoluut aantal zoekopdrachten. Dat aantal ligt vele malen hoger, omdat veel mensen op zoek zijn naar informatie over Mantle Staked Ether en de Mantle Staked Ether koers verwachting.

Mantle Staked Ether koers details

Mantle Staked Ether prijs$3.275,26Marktkapitaal dominantie0,07%
Markt cap rang57All time high koers$4.729,53
Circulerend aanbod480.925All time low koers$2.142,02
Totaal aanbod480.927Prijs tegenover all time highdaling van 30,90%
Maximaal aanbodOnbekendPrijsverandering 1 jaarOnbekend
Marktkapitaal$1.575.155.439Prijsverandering 30 dagendaling van 9,55%

Mantle Staked Ether koers historie

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Hoewel de historische Mantle Staked Ether koers geen gegarandeerde voorspelingen kan bieden voor de toekomst, kan het je wel wat vertellen voer de volatiliteit en gemiddelde ontwikkeling van de Mantle Staked Ether koers. Door deze informatie te bundelen met andere informatie, zoals de huidige koers en de huidige staat van de cryptomarkt, kun je een betere verwachting opstellen voor het koersverloop van Mantle Staked Ether.

Helaas heeft deze cryptocurrency nog geen historische data. De munt is minder dan een jaar oud.

Mantle Staked Ether kopen in 2024 - METH koers verwachting

Wil je weten wat de verwachting voor Mantle Staked Ether is in 2024, dan is het goed om te kijken naar het verleden. Aan de geschiedenis van de Mantle Staked Ether prijs en de koers van Mantle Staked Ether valt veel af te lezen. Als een bepaalde cryptomunt in het verleden een sterk schommelende koers had, is de kans groot dat die trend zich voortzet. Je kunt op basis hiervan een voorzichtige Mantle Staked Ether voorspelling maken en bepalen of je Mantle Staked Ether gaat kopen of niet.

Mantle Staked Ether verwachting koers lange termijn | 2025-2026-2027

Het maken van een Mantle Staked Ether koers verwachting voor 2025 en de jaren erna is iets makkelijker. Voor de METH verwachting op lange termijn kun je data over een langere periode gebruiken en de trends volgen. Als je Mantle Staked Ether wil kopen en de koers is al een tijdje aan het stijgen, dan is er een grote kans dat dit zo blijft. De Mantle Staked Ether verwachting is in dat geval gunstig.

Dit is overigens niet de enige graadmeter om te bepalen wat de METH crypto verwachting voor de toekomst is. Lees ook crypto nieuws over Mantle Staked Ether om een betere inschatting te maken van de toekomst van Mantle Staked Ether. Als de Mantle Staked Ether crypto verwachting vaak in het nieuws is dan kan dat voor een hype zorgen. Ook het nieuws over nieuwe diensten of features kan zorgen voor een stijging van de Mantle Staked Ether prijs

Vandaag METH kopen of niet?

Dan blijft de vraag of je Vandaag Mantle Staked Ether zou moeten kopen of niet? En of Mantle Staked Ether een goede investering is. Crypto-deskundigen zeggen dat het sowieso slim is om crypto te zien als een investering op de lange termijn. Dat geldt ook voor de koers van Mantle Staked Ether. Kijk wel eerst naar de trend van de Mantle Staked Ether koers. Is die sterk aan het dalen dan is het niet het juiste moment om te kopen. Stijgt de Mantle Staked Ether koers dan is het een beter moment om te kopen.

Waar Mantle Staked Ether kopen?

Of je Mantle Staked Ether nu gaat kopen of niet, kies de juiste plek om je crypto te kopen. Bitvavo is een van de beste opties. Niet alleen omdat ze Nederlandse marktleider zijn en verantwoording moeten afdragen aan De Nederlandsche Bank. Er zijn nog een aantal goede redenen te benoemen.

Bitvavo heeft naast Mantle Staked Ether nog meer dan 200 cryptomunten. Die kun je kopen en verkopen voor slechts een zeer klein percentage. En dat allemaal via een zeer gebruiksvriendelijk platform waarmee je slechts een paar seconden nodig hebt om Mantle Staked Ether te kopen en verkopen.

Vragen over Mantle Staked Ether

Lees hier het antwoord op de meest gestelde vragen over Mantle Staked Ether.

Overweeg je om Mantle Staked Ether te kopen, bekijk dan eerst het actuele nieuws over Mantle Staked Ether. Dit kan je een goed beeld idee geven of Mantle Staked Ether gaat dalen of juist stijgen. Zie je een stijgende trend, dan kun je Mantle Staked Ether kopen.

Het is moeilijk te voorspellen wat Mantle Staked Ether op de korte termijn doet. Om een idee te krijgen van de Mantle Staked Ether verwachting voor 2024 kijk naar de geschiedenis van de Mantle Staked Ether koers. Zie je een langdurige stijgende lijn dan is dat positief. Zullen er binnenkort nieuwe functies uitgebracht worden dan heeft ook dat waarschijnlijk positieve impact op de koers van Mantle Staked Ether.

Wil je vandaag Mantle Staked Ether kopen, kijk dan eerst even naar het Mantle Staked Ether nieuws live. Zie je grote schommelingen in de koers van Mantle Staked Ether, dan kun je beter nog even afwachten. Zie je een stijgende lijn over een langere periode, dan is dat waarschijnlijk een goed moment om in te stappen.

Er zijn meerdere plekken waar je Mantle Staked Ether kunt kopen. Onze voorkeur gaat uit naar Bitvavo. Dit is het grootste Nederlandse platform. Andere prima opties zijn Coinmerce en Finst.

We kunnen nog niet exact zeggen wat de Mantle Staked Ether verwachting voor 2030 is. Wat we wel zien is dat de algemene trend is dat de koers van cryptomunten langzaam aan het stijgen zijn. Het lijkt alsof de rek er nog lang niet uit is. Experts geven aan dat crypto waaronder Mantle Staked Ether een goede investering is voor de lange termijn.

Andere coins kopen

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: