Verge

Verge is een open-source, gedecentraliseerde cryptocurrency die beweert volledig anonieme transacties te bieden door de locatie en het IP-adres van de transactiedeelnemers te verdoezelen met behulp van TOR- en I2P-netwerklagen. Verge handelt op toonaangevende cryptocurrency exchanges met het symbool XVG.2

Verge Currency ontstond in 2014 onder de naam DogeCoinDark, maar werd in 2016 gerebrand naar Verge Currency

Wat kunnen we verwachten van Verge in de toekomst? Dat zouden we graag willen weten maar de realiteit is dat we niet in de toekomst kunnen kijken. De volatiliteit van de cryptocurrency markt maakt het des te moeilijker om een exacte voorspelling te doen.

Het verleden is geen garantie voor de toekomst maar kan wel een indicatie geven. Belangrijker nog is het kijken naar de ontwikkelingen en de eventuele nieuwe partnerschappen die gepland staan.

Verge koersDe prijs van Verge

Verge (XVG) werd in 2014 op de markt gebracht onder de naam DogeCoinDark. De naam lijkt het al ietwat te impliceren maar deze coin richt zich met name op anonimiteit en privacy. In 2016 veranderde deze cryptocurrency de naam in Verge (XVG) maar behield het hetzelfde doel als voorheen.

Verge is vrijwel niet te traceren en sinds 2017 werkt Verge met het Wraith protocol. Dit geeft gebruikers de keuzemogelijkheid transacties wel of niet zichtbaar te laten zijn op de Verge blockchain. Transacties kunnen dus anoniem worden uitgevoerd.

Door het gebruik van TOR en I2P worden IP-adressen verborgen gehouden.

In 2017 onderging Verge een enorme koersstijging maar binnen een maand zakte de koers ook weer richting de waarde van voor de enorme piek. Sindsdien hebben er geen grote koersstijgingen van Verge plaatsgevonden.

Verge koers grafiek

Hieronder vind je de prijsgrafiek van Verge. Hiermee heb je een analyse wat de prijs heeft gedaan in het verleden. Ook vindt je de mogelijkheid om direct de crypto te kopen.

Verge koers verwachting

Wat de prijs van Verge gaat doen in de toekomst kan helaas niemand met zekerheid zeggen. De wereld van de crypto currency is zeer volatiel. Om een prognose voor de toekomst van de coin te willen maken is het belangrijk om te kijken naar de ontwikkelingen die gepland staan en het nieuws rondom Verge in de gaten te houden.

Verge koersverwachting 2021

Het doen van een prijsvoorspelling voor Verge op korte termijn is risicovol. Verge heeft in het verleden vele pieken en dalen gekend.

De prognose voor Verge lijkt op dit moment positief. Ten opzichte van vorig jaar is de waarde van deze cryptocurrency gestegen.

Vorige maand maakte Verge bekend een samenwerking aan te gaan met VoiceLife voor de ontwikkeling van en een mobiel oplaadt device waarbij je kan betalen met Verge (XVG). Deze samenwerking kan een positief effect hebben op de koers zodra dit product op de markt komt en een succes blijkt te zijn.

Verge (XVG) koersverwachting 2025

De koersverwachting van Verge op lange termijn is afhankelijk van de nieuwe ontwikkelingen en partnerschappen maar ook van het vertrouwen van de achterban.

De afgelopen jaren is gebleken dat Verge een trouwe achterban heeft. Om dit vertrouwen te behouden zal Verge moeten waarmaken waar het voor staat. Deze belofte is met name gericht op het waarborgen van de volledige anonimiteit bij het doen van transacties. Deze anonimiteit is een unieke eigenschap die veel waard is en het is belangrijk dat Verge dit in de toekomst blijft garanderen.

Verge koers verwachting 2021 – 2025 – De laatste Verge prognose

Een exacte prijsvoorspelling voor Verge (XVG) doen is onmogelijk. De anonimiteit die garandeert wordt maakt deze valuta erg interessant. Maakt Verge haar beloftes waar en komt het met nieuwe partnerschappen dan kan dit een positief effect hebben op de koersverwachting van Verge.

Het belangrijkste voor het kopen of het traden van een cryptocurrency is, is dat je weet waar het bedrijf mee bezig is. De nieuwe ontwikkelingen zullen zorgen voor een grotere adoptie en een verandering van de prijs uiteindelijk.

Zo is het team achter Verge dus druk bezig met nieuwe innovaties wat erg positief is voor de toekomst. De Verge toekomstprijs zal ook geheel afwachten zijn hoe al deze bovengenoemde punten gerealiseerd gaan worden door het team hierachter. De plannen en verwachting voor 2021 – 2025 zien er in ieder geval goed uit.

Verge kopen of verkopen

Wil je Verge kopen via iDeal of andere betrouwbare betaalmethodes? Dat kan dat het best via een aantal platformen en exchanges met een goede reputatie. De beste opties in Nederland zijn Bitvavo, Bitcoinmeester, Litebit en Binance.

Beste websites om Verge (XVG) te kopen in Nederland

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><p class=
Bitvavo

Beste exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

BekijkBitvavo
 /></a><br />
<p class=
Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9.2

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 /></a><p class=
OKEX

Internationale exchange

Rating

9.1

Aantal cryptocurrencies

200+

BekijkOKEX
 /></a><p class=
Plus500

Grootste CFD broker

Rating

8.5

Aantal cryptocurrencies

20

BekijkPlus500
 /></a><p class=
Kraken

Internationale exchange

Rating

8.1

Aantal cryptocurrencies

25

BekijkKraken

Bij bovengenoemde exchanges kan je allemaal Verge kopen, verkopen en traden. Het grote voordeel is dat je eenvoudig via iDeal kan afrekenen en ook bij het verkopen het binnen 24 uur weer op je bankrekening staat. Ten slotte hebben al deze platformen een erg goede reputatie en zijn ze erg gebruiksvriendelijk. Wanneer je de crypto koopt, heb je het ook direct in je wallet staan op het platform.

Interesse om meer te weten over andere cryptocurrencies? Bekijk hieronder de complete lijst van cryptocurrencies waar wij over geschreven hebben.

Aandelen overzicht footer

Biflatie.nl heeft ook over andere aandelen geschreven:
Airbnb aandelenTwitter aandelenSnapchat aandelenAmazon aandelenNIO aandelen
Palantir aandelenMicrosoft aandelenNetflix aandelenJD.com aandelenAlibaba aandelen
Zoom aandelenTesla aandelenGoudmijn aandelenAir France KLM aandelenBeyond Meat aandelen
Spotify aandelen

Veel bekende traders en experts hebben een positieve prognose van Verge zoals deze bijvoorbeeld.

Wil je gebruik maken van het traden van futures om kans te maken op hogere rendementen als de prijs stijgt? Dan kan je het beste gebruik maken van de Binance futures hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.