Ook de technologiesector als meest veelbelovende industrie, die van de toekomst, dankt massaal personeel af. Blame it on Corona! Al kan het virus ook wel als excuus gebruikt worden. Om andersoortige bedrijfsverliezen onder die noemer te klasseren. Gebeurt vast wel, maar hier is toch veel meer aan de hand. Ook dit soort ondernemingen ziet de bui hangen. De donkere economische wolken aan de einder. Kunstmatig in leven houden wat toch vroeg of laat ten onder zal gaan, zet op termijn toch geen zoden aan de dijk. Tech bedrijven zijn geen centrale banken of regeringen! Zij zouden nooit banken, financiële instellingen die in de fout gingen gered hebben, tijdens de Kredietcrisis van 2008. Hier snoeit men, soms zelfs met de botte schaar, om asap weer lean and mean te worden.

klik hier voor de ware grootte

Mogen, maar ook kunnen en willen?

Ook de bekendste namen moeten eraan geloven. Er zitten er zelfs bij waar ondergetekende nog nooit van gehoord heeft (al wil dat weinig zeggen). Vele werken in en voor de sector reizen en mobiliteit. Links en rechts gaat er al voorzichtig een grens open. Maar buiten wat bierliefhebbers uit België zagen we nog geen buitenlanders komen. Italië en Spanje, vakantielanden bij uitstek, verwelkomen toeristen met graagte, nu al of heel binnenkort. En u, beste lezer, vangt u straks de reis aan naar een van deze landen? Waar het Coronavirus wel heel erg heeft huisgehouden. Maar of dat dan met een vliegtuig kan? RTLnieuws vraagt zich af of het wel veilig is in zo’n beperkte ruimte. Maar toont alvast de ‘Maatregelen aan boord’. ‘Europa hoopt zomervakantie nog deels te redden’ kopt zakenkrant De Tijd. ‘Een geleidelijke versoepeling van de reisbeperkingen moet het toerisme deze zomer nog enigszins redden. Maar het wordt geen vakantie zoals vroeger. Social distancing en tracering in real time worden de norm.Hartvannederland toont de landen binnen Europa waar we binnenkort als toerist weer welkom zijn. Voor de meeste luchtvaartmaatschappijen geldt echter een minimum aan bezetting om rendabel te zijn. We mogen, maar gaan we ook kunnen, en willen? Dat wordt dus nog een groot vraagteken…

4 reacties

 1. rtl4… hart van nederland….de tijd… bwaaahahaha

  main stream media bullcrap propagandakanalen

  knip knip, plak plak, bahbah

 2. Hier is toch niets nieuws aan, gebeurde 20 jaar geleden ook, alleen worden nu er biljoenen tegen aan gegooid om het te vertragen.

 3. Ons eigen land is veel mooier en steeds warmer om vakantie te houden.
  Misschien komen die Italiaanse en Spaanse gastarbeiders deze kant weer op.
  Geen probleem, ik mag dat volk wel met een schepje zout.

 4. Voor mij mag het voorlopig afgelopen zijn met die geldtransitie naar buitenlandse oorden.
  Gebruik het geld maar, om je schulden af te lossen, of om noodzakelijke spullen te kopen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: