De Covesting-module voor het verhandelen van kopieën op PrimeXBT is een voortdurend evoluerende ervaring, die snel verandert naarmate het peer-to-peer-netwerk sneller groeit door mond-tot-mondreclame en dominante merkzichtbaarheid.

De laatste update van het Covesting-platform introduceerde een nieuwe max-limiet voor wat het bedrijf “Equity van initiële volgers” noemt – in wezen hoeveel kapitaal nieuwe volgers kunnen toevoegen aan een bepaalde strategie. De verhuizing was, zoals het bedrijf zegt, bedoeld om een ​​veiliger algehele omgeving voor volgers op Covesting te bevorderen en om strategiemanagers aan te moedigen hun Strategies-eigen vermogen te vergroten met regelmatig succesvolle handelstactieken.

Maar wat uiteindelijk heeft geresulteerd, is dat FOMO in Covesting-volgers zo snel mogelijk BTC stort en probeert hun eigen vermogen te investeren in de beste Covesting-strategieën voordat het te laat is en ze op maximale capaciteit zijn. Dit is waarom het nooit te laat is om bekwame strategiemanagers te volgen met Covesting op PrimeXBT.

Covesting laat nieuwe handelaren profiteren van de historische marktvolatiliteit

Handelen in crypto en traditionele markten is lastig en kost tijd om regelmatig succesvol genoeg te worden om risico’s te vermijden en kapitaal te laten groeien. De aantrekkingskracht van de recente marktvolatiliteit heeft een enorme nieuwe golf van mensen gecreëerd die geïnteresseerd zijn in handelen, maar nu binnenkomen lijkt op een duik in een tank vol haaien – nieuwe handelaren zullen ongetwijfeld levend worden opgegeten in de woeste en chaotische markten hebben gedragen in 2020.

De ideale oplossing om naar voren te komen is Covesting. Degenen die aan de slag willen op markten, maar niet zeker weten waar ze BTC kunnen kopen en het kunnen gebruiken om strategieën te volgen die worden vermeld op de volledig transparante Covesting wereldwijde klassementen. In plaats van de timing van markten, technische analyse en het ontwikkelen van een vaste geest en hand te leren, kunnen nieuwe handelaren, investeerders of degenen die ziek zijn van het stapelen van verliezen in plaats daarvan de transacties van deze succesvolle Strategy Managers kopiëren.

De aantrekkingskracht voor volgers is dat ze toegang krijgen tot de momenteel hot als fire financiële markten en de rijkdom aan kansen die er zijn niet missen, maar niet over hun hoofd hoeven te komen door zelf te handelen. Strategiebeheerders verdienen zelf meer geld door te handelen met aandelen van volgers, waarmee de cirkel van winstdeling rond is.

Nieuwe volg-vermogenslimiet creëert FOMO in het begeren van top tien strategieën

Tot voor kort kon iedereen geld in elke Strategie blijven stapelen, en dat deden ze ook. Een specifieke strategie heeft maar liefst 7.000% ROI opgeleverd. Maar onlangs, een limiet van Initial Volgers ‘Equity geïmplementeerd op Covesting om de veiligheid van het platform te verbeteren, sloot deze Strategie af van meer Initial Volgers’ Equity om erin te investeren.

Zodra de Covesting-gemeenschap zich realiseerde dat sommige van de hoogst gerangschikte strategieën snel niet meer konden worden gevolgd, namen nieuwe registraties en BTC-stortingen aanzienlijk toe.

Binnen 24 uur nadat de maximale limiet werd onthuld, begon een golf van FOMO van volgers die deelnamen aan de op de tweede plaats geplaatste Covesting-strategie en sindsdien begon deze door te stromen naar de rest van de top tien. Na verloop van tijd zullen volgers mogelijk verder moeten gaan naar beneden op de steeds groter wordende lijst met strategieën.

Het is nooit te laat om een ​​early adopter te worden met Covesting op PrimeXBT

Degenen die nog geen gebruik hebben gemaakt van Covesting, wordt geadviseerd dit snel te doen om in een best presterende Strategie te komen voordat de meest succesvolle hun limiet hebben bereikt. Naarmate de lijst vult, zullen volgers dieper moeten graven in de robuuste risico- en successtatistieken die Covesting biedt om de ruwe diamanten te vinden. Een beoordelingssysteem met vijf sterren zet de veiligste en meest consistente handelaren verder in de schijnwerpers.

Zoals elk peer-to-peer-netwerk, hebben de eerste gebruikers het meeste voordeel. Maar dat betekent niet dat het te laat is om je voor Covesting te laten registreren. Net als Bitcoin verdienden de eerste die binnenkwamen het meeste in termen van winst. Maar de cryptocurrency brengt investeerders en handelaars vandaag nog steeds winst en zou binnenkort alle records kunnen breken in termen van ROI.

Ongeacht de timing of de huidige FOMO, overweeg Covesting op PrimeXBT om een ​​groot deel van het werk uit de markten te halen en anderen trade indices of long en short Bitcoin voor u te laten verhandelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: