Deze column leest als een soort van afscheidsbrief. Ik neem afscheid van een website waar ik vele jaren mijn schrijfsels op kwijt kon. Misschien bespeurt u een droevige ondertoon maar dat dat ligt aan mijn manier van uitdrukken. Een beetje columnist moet hard zijn in z’n woordkeuze als het gaat om het beschrijven van mens en maatschappij. Met aanprijzende meningen val je niet op en kun je beter tekstschrijver worden voor de propagandakanalen van de overheid. Alleen pruttelaars en bromsnorren krijgen gehoor bij de Nederlandse heikneuters. Je moet wel wat te kwijlen hebben want met aanbieden van inhoudsloze proza haken lezers na de eerste linea al af.

Lhbtiqa+ gedoe

Toch vrees ik dat lang niet alle lezers mijn laatste alinea haalden. Mijn schrijfsels kwamen namelijk tot stand door pure verslaving aan m’n fijngevoelige toetsenbordje, dat aanvoelt alsof ik de tepels beroer van een rijtje blanke slavinnen op een naaktstrand. Om maar gelijk grensoverschrijdende en racistische taal te bezigen waarvoor ik mij direct excuseer in plaats van 150 jaar later. Een beetje politieke (in)correctheid past wel in mijn laatste column hier. Hoewel, wie doet mij nog wat. We leven sowieso al in een vreemde tijd waarin grensoverschrijdend gedrag gelijke tred houdt met de huidige woke- en cancelcultuur. De tijd waarin eigenwijze criticasters worden weg gezet als wappies of complotdenkers. Waarin het nader verklaren van de ideologische Agenda 2030 van de verenigde elites door de intellectuele media wordt aangemerkt als geloven in een samenzweringstheorie tegen de gevestigde orde. Een regentenkliek die niet meer begrepen wordt door de gewone man, vrouw en weet ik veel hoeveel soorten mens. Dat lhbtiqa+ gedoe komt mij de strot uit. Net als die wokegemeenschap en klimaatalarmisten die hemel en aarde bewegen om mens en dier maar vooral de aarde af te koelen, omdat we anders versmelten tot één organistisch onding. Een kluit van uitgestoten orgasme, verstoten in het heelal.

Negerzoenen en jodenkoeken

Om ontspoorde mensen her op te voeden zijn diverse Engelstalige termen bedacht zoals Build Back Better en Black Lives Matter. Deze termen bekken wat beter dan wanneer ik zeg niet mee te willen doen met het verafschuwen van de witte man en vrouw, maar de lesbienne, homo, transgender, hermafrodiet en queermens moet vereren die ook zwart mogen zijn. Waarom normaal maken wat niet normaal is. Bij mij was iedereen met een kleurtje van welke soort dan ook altijd welkom zolang mij niet werd gevraagd om andere soorten te promoten. In onze moderne verzorgingsstaat waren we bijvoorbeeld al gewend om ook mensen met een handicap een normaal leven te bieden. Oei! Bij alles wat je zegt in deze discussie moet je op je woorden passen, en vooral geen vergelijkingen maken, want voor je het weet liggen je woorden onder het vergrootglas van een clubje activisten. Ik weet dat ik mij soms ongelukkig uitdruk maar dat heeft met leeftijd te maken. Als je AOW ontvangt denk je ouderwets en terug aan de tijd dat alles zo heerlijk eenvoudig was. Dat je niet zo op je woorden hoefde te letten, iedere Nederlander een kaaskop kon noemen, en in de super je favoriete doosje negerzoenen kocht, die ik in één adem leeg vrat en vlot daarna het email van de closetpot donker kleurde. Jodenkoeken vond ik niet lekker, die hadden een bijsmaak. Terwijl joden en negers in mijn beleving gewone mensen waren. Excusé moi.

Elon Musk en Klaus Schwab

Echter, tijden veranderen. Wetenschappers en letterkundigen denken met de tijd mee. De digitale oplossingen van High Tech worden ons in de schoot geworpen. Big Tech en Big Farma betalen flinke bonussen aan nieuwsgierige onderzoekers die van het klootjesvolk een betere mens willen maken en van de aardkloot een betere aarde. We dachten nooit volmaakt te worden maar er gloort hoop. De maakbare samenleving is in wording. We hebben AI(Artificial Intelligence) en Robotica. We hebben Elon Musk met Neuralink, een neurotechnologiebedrijf dat implanteerbare hersen-computerinterfaces ontwikkelt. We hebben Klaus Schwab met z’n rechterhand Yuval Noah Harari die in zijn boek “Homo Deus” beschrijft hoe we in de toekomst onsterfelijk kunnen worden en kunstmatig gaan leven. Het kan over een jaar of tien misschien al worden toegepast op de proefkonijnen die zich beschikbaar stellen voor de wetenschap. Misschien meld ik mij dan aan want dan hoop ik de tachtig aan te tikken. Hoop doet leven. Nieuwsgierig als ik ben wil ik meemaken hoe onze toekomst er dan uit gaat zien.

Proefkonijn

Soms schreef ik nogal ongerust over de toekomst van mijn kids maar dankzij Musk, Schwab, Harari en hun technocratische handlangers hoop ik zelf op een eeuwig leven. Ik heb gelezen dat het wel noodzakelijk is om mRNA-vaccins te nemen waarin de nanotechnologie schijnt te zijn verwerkt. Jammer dat ik die in coronatijd heb afgewezen, misschien toch maar eens over nadenken. Maar het was altijd een complottheorie toch, dat die lipidenanodeeltjes feitelijk een andere functie hadden dan voor griepbestrijding. Op mijn leeftijd kan ik altijd de proef op de som nemen. Ik wil het mijn kinderen niet aanraden, het is nieuw en nog steeds experimenteel. Eerst moeten de ‘kinderziektes’ er uit. Maar wat dan als ik mij beschikbaar stel als proefkonijn en de proef slaat aan? Dan missen mijn kinderen mijn afgeroomde nalatenschap die ik dan zelf moet benutten. En wat te doen met onze pensioenfondsen als iedereen ineens proefkonijn wil worden? Hebben onze volksvertegenwoordigers net ingestemd met de nieuwe pensioenwet.

Als iedereen blijft

Als het fenomeen van een eeuwig leven bij de stemming bekend was dan zou die nieuwe pensioenwet gelijk van tafel kunnen. Hoeven we geen premies meer te reserveren voor later, geen risico te lopen bij een beurscrash, geen spaargeld te reserveren voor de oude dag die niet komt, enzovoort, enzovoort. Misschien wel de abortuswet uitbreiden en voorbehoedsmiddelen verplicht uitgeven bij de kassa van de supermarkt, in plaats van zegels. Met 8 miljard opvreters op moeder aarde moeten we er niet meer bij hebben. Hooguit wat mensen verplaatsen vanuit hongerende ontwikkelingslanden naar de welvaartslanden aan de Noordzee. Bij het benoemen van al deze dwaasheden bekruipt mij een gevoel van onpasselijkheid. Het gevoel dat onze regenten niet weten wat ze met de toekomstige Nieuwe Wereld Orde aan moeten. Hoe ga je de mensheid regeren als straks iedereen kiest om te blijven. Of denk ik nu te ver vooruit. O ja, ik vergeet de huidige oversterfte die de gevestigde media liever niet publiceren.

Mooi geweest

Binnen afzienbare tijd krijgen we van de EU digitale diensten waarmee gebruikers uit heel Europa elektronisch kunnen worden geïdentificeerd. Vervolgens een programmeerbare digitale euro zodat onze geldstromen kunnen worden gecontroleerd. Scheelt een bak aan witwassen en criminaliteit. De tijd van een sociaal credit systeem breekt aan. Ik begin mij te bedenken bij hetgeen ik hiervoor schreef. Laat mijn leven maar eindigen wanneer het daarvoor tijd is. Een controlemaatschappij is niets voor mij. Ik was  vrijheid gewend. Ik heb al vaker geschreven dat ik een NWO niet zie zitten. Toch zie ik het gebeuren, het was vaak de rode draad in mijn columns. Ik heb nu mijn bijdrage wel geleverd, het is goed zo. Het is mooi om er een keer een punt achter te zetten. Biflatie.nl houdt er mee op. Ik bedank oprichter Koen Dil en Daniël voor de ruimte die mij is geboden waar ik mijn onheilspellende verhalen van mij af kon schrijven en u er mee opscheepte. Kreeg u slapeloze nachten na het lezen van mijn columns, dan ook daarvoor mijn excuses. Ik wens iedereen die mijn proza met een korreltje zout nam, en hier af en toe een kijkje nam, het allerbeste toe in de komende jaren. Mocht u nog behoefte hebben om af en toe een verhaaltje te lezen voor het slapen gaan dan kunt u mij vinden op mijn eigen blog: gerritwelbergen.wordpress.com. Of voor wat statements op mijn twitteraccount: https://twitter.com/GWelbergen

Ik groet u allen, dank voor de belangstelling, en wens iedereen een gezond en gelukkig 2023 toe!

GW

93 reacties

 1. Ik hoop dat u nog lang mag leven en uw vrije geest de vrij loop laat via welk media kanaal dan ook. Hopelijk dat ze u ooit eens in een mainstream media kanaal zoals Buitenhof wordt uitgenodigd en dat ze u, zonder redactionele beperkingen, voldoende tijd aan uw realistische proza’s wijden aan de essentiële wereld situatie, voordat de volksmassa echt wakker gaat worden, maar dan zijn de rapen gaar! Uw columns hebben een ongekende verhelderende expressieve vrijheidsgehalte, die weinigen in hun vocabulaire geest hebben, en vooral kunnen verwoorden? Ik hoop dat u zolang mogelijk betrokken blijft met het kritisch verslaan van de misstanden in een land der blinden waar uw oog koning is!! God Speed!

 2. (Deze kwam voorbij op Facebook)

  Een pizza bestellen in 2025, welkom in de toekomst!

  BELLER : Is dit Pizza Hut ?
  GOOGLE : Nee mevrouw, het is Google Pizza.
  BELLER : Sorry ik moet een verkeerd nummer hebben gekozen.
  GOOGLE : Toch niet mevrouw, Google heeft vorige maand Pizza Hut gekocht.
  BELLER : OK, Ik wil graag een pizza bestellen.
  GOOGLE : Wilt u uw gebruikelijke mevrouw ?
  BELLER : Mijn gebruikelijke? Je kent me?
  GOOGLE : Volgens ons gegevensblad met nummerherkenning bestelde u de laatste 12 keer dat u belde een extra grote pizza met 3 kazen, worst, pepperoni, champignons en gehaktballen op een dikke korst.
  BELLER : Super! Dat is wat ik wil.
  GOOGLE : Mag ik je voorstellen dat je deze keer een pizza bestelt met ricotta, rucola, zongedroogde tomaten en olijven op een volkoren glutenvrije dunne korst ?
  BELLER : Wat? Ik wil geen vegetarische pizza!
  GOOGLE : Uw cholesterol is niet goed mevrouw.
  BELLER : Hoe weet je dat nou ?
  GOOGLE : We hebben uw telefoonnummer thuis vergeleken met uw medische gegevens en hebben de uitslag van uw bloedonderzoeken van de afgelopen 7 jaar.
  BELLER : Oké, maar ik wil die vegetarische pizza niet! Ik slik nu al medicijnen voor mijn cholesterol.
  GOOGLE : Pardon mevrouw, maar u heeft uw medicatie niet geregeld ingenomen. Volgens onze database kocht u 4 maanden geleden slechts een doos met 30 cholesteroltabletten bij Lloyds Pharmacy.
  BELLER : Ik heb er meer gekocht bij een andere apotheek.
  GOOGLE : Dat wordt niet weergegeven op uw creditcardafschrift.
  BELLER : Ik heb contant betaald.
  GOOGLE : Maar u heeft volgens uw bankafschrift niet genoeg geld opgenomen.
  BELLER : Ik heb andere geldbronnen.
  GOOGLE : Dat wordt niet weergegeven op uw laatste belastingaangifte, tenzij u ze heeft gekocht met een niet-aangegeven inkomstenbron en dat is in strijd met de wet !
  BELLER : ooohhh!
  GOOGLE : Het spijt me mevrouw, we gebruiken dergelijke informatie alleen met de bedoeling u te helpen.
  BELLER : Al genoeg ! Ik ben ziek van Google, Facebook, Twitter, WhatsApp en alle anderen. Ik ga naar een eiland zonder internet, tv, zonder telefoondienst en niemand die naar me kijkt of me bespioneert.
  GOOGLE : Ik begrijp het mevrouw, maar u moet eerst uw reispas verlengen. Die is 6 weken geleden verlopen …

  Welkom in de toekomst, als jullie ermee instemmen dat het CBDC en de eID worden ingevoerd!!!

  1. Ha, ha, dank voor de correctie. Ben al jaren niet meer door die Fransen uitgenodigd en m’n sgoolfrans al behoorlijk verleerd. Jij ook succes met jouw diepgaande onderzoeken in die duistere ‘onderwereld.’ Goedgoan!

  2. René, je bent een lallende lul. Ik ben nooit vergeten hoe je mij zomaar afviel om niks. En daarna was het stil, geen antwoord op email of de telefoon aannemen. Wel zeiken over een paar tientjes en ondertussen tientallen ruggen opstrijken welke je gewoon verdient hebt. Wees een vent en bel mij op. Alle contactgegevens zijn nog steeds hetzelfde.

 3. Gerrit, bij deze wil ik je bedanken voor al je bijdragen. Naast alle fabeltjes, nonsens, leugens, quatsh, en andere propaganda van onze overheden was het een verademing om jouw stukjes te lezen. Iemand met een nuchter boerenverstand is steeds zeldzamer aan het worden.
  Boeren worden uitgeroeid, tegendraadse denkers wordt de mond gesnoerd.
  We zitten nu al in een zachte dikatatuur.. binnen enkele jaren in een harde EURO-DIKTATUUR
  Aangestuurd door Opperdiktator Klaus. Die zichzelf nu al god waant en zichzelf kroont tot alleenheerser

  We gaan een beroerde tijd tegemoet… Be prepared!
  Gelukkig ben ik ervan overtuigd dat dit de echte GOD uit de Bijbel bijtijds zal ingrijpen. Klaus staat overigens al genoemd in de Bijbel: in Psalm 53:2

  Ik zal je zeker blijven volgen Gerrit!
  Dank nogmaals!

 4. Beste Gerrit,

  Echt jammer dat je niet meer hier op biflatie .nl je stukjes kan plaatsen. Maar we
  kunnen je natuurlijk nog wel volgen. Probeer substack ook eens je kan er ook kommentaar zetten dat maakt het natuurlijk juist zo intressant.

  Denk eraan deze woke gekte is niets nieuws de kommies in de Soviet Unie deden dat ook. Net als deze huidige woke groep die zich groen, D666, vvd etc
  noemt het zijn gewoon achterlijke kommunisten. Hun plannen gaan hoe dan ook mislukken want als er geen mensen zijn die nog produktief zijn is het snel over.
  https://listverse.com/2016/11/13/10-bizarre-ways-the-soviet-union-controlled-its-people/

  Veel succes met schrijven van je super intressante stukjes!

 5. Het enige wat mij rest te bieden is een outpost, een noodgreep waarvan ik nooit had gedacht om m nodig te hebben maar het is zover.
  Op deze chat kunnen biflaten nog eens met elkaar praten.

  https://hack.chat/?bIFlaten

  zonder censuur, en als er niemand is moet je gewoon geduld hebben.
  Het is een server van annonimus.
  En alles wat je tiept wordt gewist als je weggaat.
  Sla m op en ik hoop u daar te zien.

  Voorspoedig 2023 ee gasten!
  Opdat we het nooit mogen vergeten 🙂

  1. Ik zet https://hack.chat/?bIFlaten
   in elk geval open de komende week, om te kijken of er animo is.

   Ik hoop van wel.
   En het is helemaal gratis! Want daar houden mensen van.
   Nogmaals : Ik hoop u daar te zien.

   En Gerrit, je kunt de link veilig integreren in je weblog, zonder concequenties.

    1. Ik heb er iets geschreven.
     Iedereen kan mij bereiken op [email protected]
     Jammer dat ik de website niet over kan nemen. Ik beheer diverse websites in Duitsland waarvan een grote portal zeker 20 jaar. Biflatie kan er ook nog wel bij… Afijn, jullie weten mij te bereiken. Kosten voor de hosting zijn het probleem niet en tijd heb ik ook. Ook heb ik ideeën om het medium uit te buiten.
     Jongeluy

 6. (Ik postte eerder vandaag een reactie onder een blog van een columnist die ik volg. Een reactie op een commentaar van iemand die beweerde dat mensen met een andere mening een loopje met de waarheid nemen. Een interessante stelling om hier nog even te delen)

  Citaat: “…een loopje genomen wordt met de waarheid…”

  “Waarheidsverkondigers” zijn vaak de mensen die zich veilig wanen onder een “toezichthoudende” overheid, zoals wij die hebben in NL. Een verzorgingsstaat met onnoemelijk veel wet- en regelgeving. Dat geeft enorme regeldrang bij een bureaucratische overheid die ook nog eens is gebonden aan de regeldruk vanuit Brussel.

  Mag ik het vreemd vinden dat zoveel mensen de kritische minderheid weg zetten als mensen die een loopje nemen met de waarheid? Wat is dan de waarheid? Dat is m.i. meestal de mening van mensen die geloven in de oprechtheid van onze overheid. Veel mensen zijn snel vergeten hoeveel er gejokkebrokt wordt door onze regenten die idiote maatregelen instellen om boeren en burgers klein te krijgen. Met als inzet gevaarlijke virussen en de opwarming het klimaat. Naar mijn mening klopt dit niet. Misschien wordt dat ooit een waarheid als de harde feiten gaandeweg uit objectief onderzoek boven tafel komen en uiteindelijk als ondeugdelijk worden vastgesteld. Ik stel dus de ingestelde overheidsmaatregelen ter discussie.

  Mensen die zich verdiepen in achtergronden komen vaak tot andere conclusies samen met onafhankelijke wetenschappers van wie het tegengeluid wordt gecensureerd omdat het niet past in het narratief van de regering, c.q. overheid. Waar ligt dan de waarheid? De leugens van ministers die de binding met hun kiezers zijn kwijt geraakt? De echte waarheid ligt vaak ergens in het midden als partijen van mening verschillen. Een afwijkende mening is niet altijd een waarheid, mits kan worden aangetoond.

  Op sociale media zijn verkondigers van de waarheid meestal mensen die geloven in de beteugelende maatregelen van de regering die ons moeten beschermen tegen gevaren van buitenaf, die op bepaald moment omslaan naar gevaren van binnenuit. Beschermen wordt dan onderdrukken. Het is helaas waar(of is het een feit?) dat veel democratische regeringen aan het einde van hoogconjunctuur vervallen in een technocratische dictatuur. De EU met ongekozen regenten is een goed voorbeeld. En het is een feit(en misschien wel de waarheid) dat in een tijd van afnemende welvaart mensen gaan inzien dat de regering niet altijd de waarheid spreekt.

  1. De ‘waarheid’ is subjectief ‘wensdenken’ vanuit een zelf gekleurde zeepbel.
   De enige, echte en universele ‘waarheid’ is de feitelijke realiteit, waarin de ‘leugen’ al zo vaak, zelfs regulier en officieel, is ontmaskerd.
   Heeft dat geleid tot een ‘beter wereld’, als daarover zelfs op een klein, alternatief forum van meest gelijkgestemden geen overeenstemming bestaat?

   Een selectieve ‘waarheidsvinding’ gebaseerd op een miskenning van de werkelijkheid (met o.a. milieuvervuiling, klimaatverandering en ziekten en plagen als rechtstreeks gevolg daarvan) kan dan ook niet anders worden genoemd dan misleiding.

 7. Beste Gerrit, ik heb altijd zeer genoten van jouw schrijven hier. Ik lees al heel lang mee op Biflatie, alleen sinds Koen het pand verliet, nam de kwaliteit van de verscheidenheid aan stukken af. Gelukkig bleef jij altijd je columns schrijven, heel veel van geleerd. Dank en het ga je goed!

 8. En zo gaan we naar het einde van het biflatie-tijdperk.
  De crematie kunt u live online volgen op 31 December 2022 via de link : http://www.biflatiecrematie.nl

  Of als dat te emotioneel voor u is , is er altijd nog de eindejaarsshow van Claudia of VI.
  De keuze is reuze!

  Gelijktijdig mag ik u mededelen dat de crematie-rede al is uitgelekt!
  Die kunt u lezen in de volgende andwoordreachtie, want soms wordt een reactie wel eens gewist of niet geaccepteerd. En dan heb ik die voor niks getiept, we gaan t proberen.

  1. Beste Biflaten….geachtte vrienden en familie.

   Op deze droevige dag zijn wij allen bij elkaar gekomen in diepe rouw…

   Een trouwe vriend is veels te jong van ons heengegaan! (2009-2022)
   Een baken van hoop en ellende, een symbiose van angst en toekomstvisie…

   Een…een…sorry… ik word even overmand door emotie….

   (stilte)

   Al die mensen, die vrienden, die auteurs en lezers…
   Wappies en onwappies… ( gelach voor toch nog een vrolijke noot).

   Wij moeten er aan geloven…
   Maar ik wil het kort houden..

   Biflatie is dood.. Leve Biflatie!
   Hoera, Hoera, Hoera!

   (Muziek)

   https://youtu.be/HsM_VmN6ytk

 9. Ik wilde nog even één geesteszieke rabbi aan het woord laten indien mogelijk :

  “With gentiles, it will be like any person: They need to die, but God will give them longevity. Why? Imagine that one’s donkey would die, they’d lose their money. This is his servant. That’s why he gets a long life, to work well for this Jew.”

  https://truthtellers.org/alerts/Jewry-Mourns-Death-of-Greatest-Racist-Rabbi.html

  Groetjes van (de goy) Knowtoomuch.

  Maggie d’r in ?

 10. Zo rond 2005 las ik ergens de zin “there’s NO bigger offence to the jews than the Truth”, wat ik destijds nogal “cru” en “onsmakelijk” vond. Goed voor bierzuipende neonazi’s zeg maar.

  Inmiddels kan ik het, op basis van talloze voorbeelden, alléén maar bevestigen / onderschrijven.

  Triest hè ?

  ( voor de Waarheid bedoel ik )

   1. Zelfstandig nadenken is altijd al een blinde vlek in jouw flower power-geest gewwest, dus kijk ik niet op van je opmerking die kant noch wal raakt.

    Net als die andere Zeeuwen in ’53 die ’s ochtends wakker werden met water tot de dakgoot : “waar komt dàt spul nou ineens vandaan ??”

    Tja, gek hè, als je (1 of 2 generaties) achter wat zogenaamde “veilige” dijkjes hebt gewoond die nog nooit een vètte storm hadden meegemaakt !

    Afijn, waarom verdoe ik tot ’t laatste toe m’n tijd nog aan een totaal geprogrammeerd dromertje ?

    O ja, NOG zoiets, heb je al een aanmelding gehad voor je site ?

    Wat zeg je ? Niet één jongen ?

    Zeg, méén je dat nou ?

    “Gèk” hè ?

     1. Kijk m gaan.

      Kun je niet anders dan meelij mee hebben toch.
      Terwijl ik info heb gekregen MET undercover footage dat René in het geheim lid is van the judeas people front, of the peoples front of judea, dat is nog niet helemaal duidelijk.

      Hier zijn de beelden van een geheime bijeenkomst..

      https://youtu.be/WboggjN_G-4

      Tis een dubbelspion!
      van de illuminatie, klaus swab en de jews! Oh ja en de kahzaren.

      Dagget effe wit!

  1. Link me baby! Oh ziener! Oh alwetende!
   DE Jomanda van frankrijk!

   Uw kennis benadert perfectie!
   Uw linken hebben ons zoveel gegeven!

   Veel dank!
   Wat waren wij zonder U (hoofdletter) geweest?

   Jay Guru René!

 11. Ja maar zeg!

  Zijn jullie hier nou nog?
  En ik maar wachten op armageddon…

  Hoe zit dat hier nou eigenlijk?
  Was t fake news?

   1. Beste Rene,

    Zoals altijd draait het altijd om macht en veel geld. Deze Oekr oorlog is toch echt tragisch twee broedervolkeren die elkaar uitmoorden. Er wordt grof geld verdiend aan deze oorlog en de belastingsbetaler gaat ook bloeden. Big Pharma, Pentagon, Energie concerns maken gouden jaren mee. WW1 en WW2 was ook precies hetzelfde miljoenen doden en een kleine groep die er schatrijk van geworden is.

    Niet voor niets heeft Chabad een mega groot hoofdkwartier gebouwd in Oekr. Klein optrekje.

    https://beforeitsnews.com/strange/2022/08/ukraine-war-chabads-strategy-for-slavic-genocide-2480054.html

    https://christiansfortruth.com/how-chabad-jews-orchestrated-ukraine-war-to-establish-their-third-khazaria-kingdom/

    https://www.civilianintelligencenetwork.ca/2022/03/12/synagogue-of-satan-the-chabad-lubavitch-khazarian-mafia-nazi-jews-of-ukraine/
    Als je naar beneden scrollt zie je een gebouw in Asghabad Turkmenistan precies waar ik jaren lang vlakbij gewoond heb.

  1. ’t Lijkt erop dat je verbale stokpaardjes met een smoes aan de kant zijn geschoven, want de site gaat in het nieuwe jaar blijkbaar gewoon door (net cryptoreclame).
   Hoezo, waarom? Geen letter van de ‘directie’ daarover richting lezers.
   En @GW die zich – op een buitengewoon slappe manier, na zoveel jaren trouwe dienst – met een kluitje in het riet laat sturen?!

   1. De boodschap naar mij toe was dat Biflatie.nl per 1 januari zou stoppen maar dat de site plus alle content op het net blijft staan. Verwacht dus geen nieuwe artikelen meer. In ieder geval niet van mij. Mijn medewerking met Biflatie.nl is wederzijds beëindigd. Kennelijk is het commentaargedeelte nog te benaderen, maar voor hoelang? Ik schrijf af en toe nog wat op mijn eigen blog: https://gerritwelbergen.wordpress.com/2023/01/02/over-150-jaar-volgt-excuus-voor-digitale-slavernij/
    Ik heb een twitteraccount onder eigen naam.

 12. Beste Gerrit,

  Echt Klaus Schwab is maar een front man van Wef. Deze superrijke elite
  staan altijd in de schaduw. Klausje is gewoon een clown net zoals dat alle
  Nl politici zijn die mee mogen regeren en meerderheid van de 2 slaapkamer.
  Zo zijn er meerdere van deze praatgroepjes en uiteindelijk waar het om draait is de macht die de onzichtbare eigenaren hebben over vrijwel alle centrale banken hebben. Maw ze kunnen oorlogen voeren, meest krankzinnige plannen uitvoeren allemaal betaald door een meerderheid onnozelen. Want omdat ze ook de media bezitten wordt grote meerderheid grondig gehersenspoeld 24/7. De corona hoax heeft duidelijk laten zien hoe makkelijk is om grote meerderheid van de bevolking iets te laten geloven dat enorm ver van de realiteit staat. Maar het is ze gelukt en veel mensen kunnen het zelfs niet toegeven dat ze alweer voor de gek zijn gehouden. Ze gaan gewoon door met hun plannen: oorlogen, klimaat, Co2, stikstof etc.

 13. Nou, vooruit dan ; dan wil ik bij deze de “uitverkorenen” (inclusief hun belangrijkste tijdschriften) ook nog even aan het woord laten als dat mag :

  Let the Jews themselves tell us whether or not communism is Jewish :

  Isaac Don Levine — a prominent “anti-Stalinist” Russian-born Jewish journalist — stated matter-of-factly in the October 22, 1926 edition of the Jewish Tribune,
  “Trotsky executed that diabolical conspiracy of the international Jewish bankers to seize control of the world…”

  “Anti-Communism is Anti-Semitism.”
  —Jewish Voice, July – August 1941

  “Communism is our supreme revenge against Christianity.”
  –Jewish Chronicle, December 1918

  “Judaism is communism, internationalism, the universal brotherhood of man, the emancipation of the working class and the human society. It is with these spiritual weapons that the Jews will conquer the world and the human race.”
  —Rabbi Harry Waton, “A Program for The Jews and An Answer To All Anti-Semites: A Program for Humanity,” 1939, p. 100

  “Everything can become a Jewish religion as long as it sustains a lucid concept of choseness. This includes: Communism, the Holocaust, solidarity, human rights, enlightened egotism, moral interventionism and also Judaism. Accordingly, Judaism is just one jewish religion amongst many.”
  —Gilad Atzmon
  https://www.unz.com/gatzmon/god-and-the-coronavirus/

  “The Communist soul is the soul of Judaism. Hence it follows that, just as in the Russian revolution the triumph of Communism was the triumph of Judaism, so also in the triumph of fascism will triumph Judaism.”
  —Rabbi Harry Waton, A Program for the Jews and Humanity and an Answer to All Anti-Semites (New York: Committee for the Preservation of the Jews, 1939),, p. 143-144

  “Some call it Marxism, I call it Judaism.”
  —Rabbi Stephen Wise, former Chief Rabbi of the United States, The American Bulletin, May 5,1935

  “First of all, we have to understand what communism is. I mean, to me, real communism, the Soviet communism, is basically a mask for Bolshevism, which is a mask for Judaism.”
  —Bobby Fischer, Jewish-American World Chess Champion

  “The Jew is an inborn communist.”
  –Otto Weininger, Jewish writer, from the book Sex and Character

  The Jewish World of Feb 9, 1883:
  “The dispersion of the Jews has rendered them a cosmopolitan people. They are the only cosmopolitan people and in this capacity must act and are acting, as a solvent of national and racial differences. The great Ideal of Judaism is …that the whole world shall be imbued with Jewish teachings, and that in a universal Brotherhood of Nations – a greater Judaism, in fact – all the separate races and religions shall disappear.

  “As a cosmopolitan people, Jews have passed the stage that the national form of separatism represents in social life. They have made the whole world their home. By their activities in literature and science, by their dominant position in all branches of public activity, they are gradually moulding gentile thinking and systems into Jewish moulds.”
  https://www.henrymakow.com/2017/02/Jewish-hatred-of-the-goyim.html

  “There is much in the fact of Bolshevism itself, in the fact that so many Jews are Bolshevists. The ideals of Bolshevism are consonant with many of the highest ideals of Judaism.”
  (Jewish Chronicle, London, 1919)

  “The Bolshevik revolution in Russia was the work of Jewish brains, of Jewish dissatisfaction, of Jewish planning, whose goal is to create a new order in the world. What was performed in so excellent a way in Russia, thanks to Jewish brains, and because of Jewish dissatisfaction and by Jewish planning, shall also, through the same Jewish mental and physical forces, become a reality all over the world.”
  (The American Hebrew, 1920)

  “Some call it Marxism — I call it Judaism.”
  (Rabbi Stephen Wise, The American Bulletin, 1935)

  “Judaism is Marxism, communism”
  (H. Waton, A Program for the Jews and an Answer to All Anti-Semites, 1939)

  https://theuglytruth.wordpress.com/2018/03/19/sweden-vows-to-ban-all-religious-schools-except-jewish-schools/ : The French jew Isaac Crémieux said / wrote :
  “Our cause is great and holy, and its success is guaranteed. Catholicism, our immemorial enemy, is lying in the dust, mortally wounded in the head. The net which Judaism is throwing over the globe of the earth is widening and spreading daily, and the momentous prophecies of our Holy Books are at least to be realized.
  The time is near when Jerusalem will become the house of prayer for all nations and peoples, and the banner of Jewish monodeity will be unfurled and hoisted on the most distant shores.
  Our might is immense, learn to adopt this might for our cause. What have you to be afraid of ? The day is not distant when all the riches and treasures of the earth will become the property of the Jews.”

  Toegegeven, sommige feiten zijn zijn moeilijk te verteren, maar dat neemt niet weg dat het feiten blijven …

 14. O ja, da’s waar ook ja ; door hun eigen koshere bronnetjes te citeren ben IK ineens een “antisemiet” hè ?

  Serieus : ik heb oprecht medelijden met degenen die dit stompzinnige oordeel nu over mij vellen.

  Maar ze doen maar ; ze reageren slechts zoals ze geprogrammeerd zijn om te reageren hè ?

  De stakkers …

  1. Zatlap zoekt vrouw om gezellig samen jodenkoeken te bakken.
   Superintelligentie is gewenst want zelf ben ik ook alwetend.

   Reageren kan op : godinfrankrijk-add-ikweetalles-dot-fr.

   Ps : liever geen Khazaren.

 15. Hallo Gerrit, de beste wensen voor het nieuwe jaar! Bedankt voor je columns.
  Wat beter is het niet af te sluiten met biflatie.nl nu dat de biflatie exact uitgekomen is?
  Hoge inflatie en krimpende economie en dalende prijzen van speculatieve assets…
  Deze week werd al vanuit CPB bekend dat de economie in het derde kwartaal gekrompen is.
  IMF voorspelt al voor de meeste landen recessie in 2023, maar nog steeds een oplopende inflatie.

  1. Ja, bedankt voor de info ; ik heb je link gesaved voor het geval dat Bifi morgen uit de lucht is heheh

   Even één opmerking ; Europa (en later de VS) stonden al eeuwen langer totààl onder koshere controle via het Koshere Grootkapitaal, alleen véél minder via joodse presidenten en/of staatsmannen, en dat was ook niet nodig, want vanaf 1717 (Londen) ging de vrijmetselarij (een 100% koshere creatie) die rol achter de gordijnen op zich nemen. Dat was wel zo fijn voor de joden want dan lag hun machtsuitoefening er veel minder dik op voor het grote publiek. In het geval van Rusland hadden ze eigenlijk die keus niet (om vrijmetselaar-stromannen naar voren te schuiven) omdat alle Tsaren (samen met de Russisch-Orthodoxe Kerk) deze Meest Subversieve Sekte Ooit er verboden en/of tegengewerkt hadden. En er dus geen “aanwezig netwerk” was om (goy-)kandidaatjes uit te selecteren.

   Vandaar dat het joodse grootkapitaal weinig andere keus had dan joodjes (openlijk) op alle (communistische) machtsposities te schuiven.

   Wèl moesten ze eerst een “lokale naam” aannemen, iets waarin de joden historisch altijd hebben uitgeblonken en nooit een probleem mee hebben gehad. Ook om minder last te hebben van (zèlfuitgelokte !) vervolgingen / pogrommetjes.

   Afijn 😉

  1. Ach vergeet niet dat deze nieuwe kommunisten precies zelfde zijn als de oude garde en er zal hoe dan ook afgerekend gaan worden zo ging dat altijd in de geschiedenis. Ze wanen zich weer te sterk en zijn als altijd dronken van de macht die ze hebben. Het is allemaal tijdelijk de wereld is een grote plek en heel veel landen doen niet mee aan deze onzin daar wordt snel afgerekend met deze lieden als ze gepakt worden zelfs in de gevangenis zullen ze niet veilig zijn.

 16. Gerrit, ik wil niet veel zeggen, maar de website is er nog steeds en jij niet meer.
  Weet je zeker dat je niet ordinair ‘gedumpt’ bent?

  En dat je je eigen einde mocht aankondigen van die bitcoin/gokkast kleuter daniel zechut om zo biflatie te policorrigeren?

  1. Biflatie is/was een van de laatste safehavens waar je je nog ‘vrij’ kan/kon uiten. En dat is natuurlijk niet gewenst in onze ‘vrije’ democratie..
   Stel je voor zeg!

   Dus eerst stuurden ze jEUst von bitcoin om de boel te verkloten met zen policor geneuzel ,maar dat lukte niet.

   En nu gaat olv daniella biflatie zgn stoppen?
   Nou ga dan! En vergeet je bitcoins niet he!
   Come on! Bugger off!
   Of om jannes te citeren : Ga dan!

   https://youtu.be/CLLKzCsmJPo

   1. error 404 or be haunted by the biflates.

    Becuz we are biflatimus,
    we are legion.
    We do not forgive,
    we do not forget.

    Expect us.

    Beetje Gerrit dumpen, wie denkte gij wel nie dagge bent, daniella?

 17. Goedemorgen Gerrit,

  Ik begrijp je uitleg om te stoppen. Wel jammer, je hebt veel inzichten geboden en ik las vaak de column meerdere keren terug. Je sterke analyses ga ik lezen op je WordPress site.

  Met vriendelijke groet,

  Richard

  ps: hoelang blijft de Biflatie site nog online?

  1. Geef je nu zelf een doorstart aan Biflatie op biflatie.nl of verwijs je alleen naar je WordPress-blog als ‘opvolger’, hoe zit dat precies?

   1. Sorry, niet helemaal duidelijk misschien. Het is een persoonlijke doorstart, of beter gezegd, verder gaan op m’n eigen blog in wat lagere versnelling.

 18. Coronavirus Covert Operation

  by Jon Rappoport
  Continuing my “greatest COVID hits” articles. To read my introduction to this ongoing series, go here. To support my work and get value for value, order my Matrix collections here and subscribe to my substack here.

  February 26, 2020

  In my ongoing coverage of the “epidemic”, I’ve written about the covert-operation aspect of the brutal game.

  I want to add a few notes.

  By its very nature, a covert op is meant to CONCEAL its true goals and details and players, so it’s no surprise we have unanswered questions. Rushing to supply all the answers in five minutes is a futile exercise.

  A covert op can be invented and planned from the get-go; or players, seeing an event unfold, can jump onboard in mid-stream, take control, and use the event to launch an operation.

  A covert op has cover stories and false trails. These are standard in the intelligence business.

  A cover story is designed to divert attention from what is actually going on. It is basically a false picture floated to obscure the truth. The intent is: get people dividing into camps and arguing with each other about VARIATIONS of the cover story—thus taking them further from the hidden facts and motives.

  In this case, the cover story would be: a contagious virus jumped species in China and started harming and killing people; it’s spread.

  People began taking sides: the contagious coronavirus is a natural microbe; it’s a leak from a biowar lab; it was weaponized in a lab and intentionally released; it’s rather harmless for the most part; it’s deadly; its effects are somehow magnified by interacting with chemtrails; because people are dying, the virus must be the cause, etc.

  Once people have divided into camps, the covert operators can twist several of these cover-story variations, thus creating false trails, down which people can travel, without ever reaching an end.

  For example, a loose study might appear “which proves the coronavirus is a bioweapon.” If you read the study carefully, though, you realize the authors aren’t claiming the virus has been weaponized. Further, the study authors are saying the virus has a peculiarity which MIGHT mean THIS or COULD mean THAT or POSSIBLY IMPLIES something else. And there appear to be no other studies which confirm any of these equivocal findings.

  But within an hour of the study being published, fifty thousand people on the Web are circulating this “proof of weaponization.”

  In any so-called epidemic, you will see some ex-military or ex-intelligence spook appear out of nowhere with “expert insider testimony” about the virus. He “knows it’s a weapon.” Therefore, it must be.

  Likewise, other authority figures will show up to capture audiences with unproven revelations about the “bioweapon virus,” or “the leak of the virus from a lab,” or the “theft of the virus.” Their audience, having rejected conventional media and government authorities, is looking for alternative substitutes. And they’ll get substitutes.

  Notice that, in all these insider pronouncements, whatever they are, there is a re-enforcement of the basic idea that THE VIRUS is the cause of the “epidemic.” BUT REMEMBER, “THE VIRUS” IS THE BASIC COVER STORY. Planners of a covert op want people to buy the basic cover any which way.

  To illustrate these points, imagine that, in an area of forest 30 miles from a town, people discover a large patch of dead trees. Some have fallen over. Others, leafless and gray, are still standing. At first, no one takes action. Then, it’s obvious the patch is growing larger. More trees are falling down. More branches and leaves are drying up and dropping on the ground.

  The town newspaper, aided by pronouncements from local officials, runs a story about a fire. There was a fire in that part of the forest. It was “so severe and hot, its effects are still being felt.” NOW, people begin arguing about the cause of the fire. It was a lightning hit. Someone set a blaze, using flammable liquid that burned at an exceptionally high temperature. Drug dealers fought with one another and burned up the drugs. A sinister creature, half-animal, half-human, rumored to live in the woods, set the fire. ET aliens set the blaze. Their small ship crashed and burned.

  The fire is the cover story. People are arguing about variations of the basic cover. Actually, six months ago, a town firm that secretly sells a dangerous and illegal pesticide, believing they were about to get busted, sent employees with drums of the poison into the forest to dump them. That’s what happened. But the cover story is now so ingrained in minds, few people will consider there was no fire…THERE HAD TO BE A FIRE.

  After having researched and written about epidemic duds (SARS, Swine Flu, Ebola, Zika, etc.) for many years, I’ve taken a different approach.

  I’ve asked more BASIC questions at every turn.

  If public health officials and governments announce an outbreak and a virus, I ask, “How did they discover the new virus?” That’s a reasonable inquiry. “Did they really find and isolate a new virus?” “What procedures did they use for the job?” “Are those procedures accurate and valid?” “Did the scientists who rushed to the outbreak-locale to take tissue samples—are these the CDC or World Health Organization virus hunters who always find a new virus, even if, at the designated location, an industrial corporation is releasing torrents of polluted poison into the ground and the water?

  Which leads me to my next basic question: assuming some harm is being visited on people, are there clear causes that have nothing to do with a virus, causes that would account for the profile of harm that has been announced? And if so, who would benefit from hiding these other clear causes by using the cover story of a virus? Corporations, governments? Who would benefit, on the back end, from the virus cover story? Drug companies? Vaccine companies?

  I ask: how many cases of the “epidemic” have been announced? How many deaths? Exactly how are these cases being identified and counted? What diagnostic tests are being done? Are the tests accurate and valid? Again, this is a reasonable inquiry. If the authorities are claiming a certain number of people are being harmed, I want to find out HOW these “experts” are coming to that conclusion.

  I ask: what is the list of symptoms being attributed to the “epidemic illness?” Are these symptoms so generalized they already fit large numbers of people without the claim that the cause is a new virus? For example, are typical flu-like symptoms, which apply to millions of people, suddenly being shifted over and counted as cases of the “new epidemic?”

  I ask: in all modern epidemics, are there common, long-accepted medical tests and procedures which are arbitrary and unproven, which should be openly debated, but aren’t? Is the story of a virus used to hide corporate and government crimes?

  There are other questions I ask, but you get the idea. I go under the cover story of the moment and look for more fundamental lies and truths. I hit the “stress points” of the cover story.

  These basic questions have generated all my previous articles on the current “coronavirus crisis.”

  I keep asking, looking, and answering.

  If I find out, in asking and answering these questions that, yes, questionable procedures have been used in discovering the new virus in the first place; unworkable, dubious, and worthless tests have been used to diagnose and label patients with the epidemic disease; cases are undoubtedly “imported” from traditional diseases, in order to falsely inflate the number of cases in the epidemic; causes of illness, other than the virus, are present in an area where the epidemic started; the epidemic illness is a familiar generalized list of symptoms which are present in millions of people—if I find out all these things, then the “new epidemic” with a new viral cause is a con job.

  If, after stripping away the number of people claimed to be “epidemic cases” who most likely aren’t, I find that the true number of cases appears to be small, then there is no epidemic.

  If the number of cases still seems to be high, then I look deeper into non-viral causes which are currently operating, and influencing illness.

  For my findings on this “coronavirus epidemic,” I suggest going back and reading all my articles in this ongoing series.

  For those who have been with me from the beginning, I thank you for your support and interest.

  I’ll close this piece with an example. In 2003, there was another coronavirus epidemic: SARS. Its symptoms were basic flu with, in some cases, acute respiratory problems.

  As I’ve detailed, a Canadian biologist, Frank Plummer, working for the World Health Organization, spoke frankly to the press, saying the number of SARS patients with the coronavirus was fewer and fewer. In fact, it was approaching zero. This, obviously, cut the legs out from under the claim that SARS was a new disease caused by a new coronavirus.

  Where did SARS begin? Where was it first found? Guangdong, China. In their excellent book, Virus Mania, Torsten Engelbrecht and Claus Kohnlein explore non-virus causes of flu-like illness in that locale. They found causes. It turns out this area is one of the world’s largest re-cyclers of e-waste:

  “Guangdong is China’s largest industrial area…extremely polluted. Garbage lies everywhere; above all high-tech waste…For $1.50 a day, locals disassemble computers, monitors and printers with their bare hands, endangering both their own health and the environment… There, workers empty toner cartridges from laser printers the whole day long without protective masks, breathing in fine carbon dust. Others, mostly women and girls, dip circuit boards into baths of liquid lead to separate and collect the soldering materials with which the memory chips and processors are attached to the plates. Unprotected, they are exposed to toxic fumes. While the plastic plates are simply burned up, the chips and processors are put in acid baths, to extract their gold. Here as well, poisonous fumes are generated, and the unusable leftover acids are just dumped into the river. A lot of garbage is simply burned up or dumped onto rice fields, irrigation facilities or into waterways. The bodies of water and groundwater around Guiys have become so contaminated that drinking water has to be brought in daily from other cities…”

  A real cause of real illness. No need for a virus. Except…as a cover story.

  1. Mooie tekst Pieter,
   lekker kort ook 🙂

   Opdat we het nooit zouden vergeten!

   Haha joden hebben de klaagmuur…
   wij hebben biflatie.

 19. En dan nu, speciaal voor René uit Frankrijk , dien ouwe superheld…die de waarheid in pacht heeft!

  https://youtu.be/uJ3kV3Icm28

  Aangeboden door iemand uit sas van populieren met een 1001 nick 🙂
  We kunnen tenslotte niet allemaal de beste zijn he, René.

  *geeft René een jodenkoekje van eigen deeg*

 20. DIT is wat ons (niet-‘joden’) momenteel overkomt :

  “The Jewish people as a whole will be its own Messiah. It will attain world dominion by the dissolution of other races, by the abolition of frontiers, the annihilation of monarchy, and by the establishment of a world republic in which the Jews will everywhere exercise the privilege of citizenship. In this new world order the Children of Israel will furnish all the leaders without encountering opposition. The Governments of the different peoples forming the world republic will fall without difficulty into the hands of the Jews. It will then be possible for the Jewish rulers to abolish private property, and everywhere to make use of the resources of the state. Thus will the promise of the Talmud be fulfilled, in which is said that when the Messianic time is come the Jews will have all the property of the whole world in their hands.” ( Baruch Levy, Letter to Karl Marx, La Revue de Paris, p.54, June 1, 1928 )

  https://vidrebel.wordpress.com/2013/03/23/quotes-about-jews-you-will-never-hear-in-schools/

  Hallooooo AIVD ? ? ?

  Met “dank” voor jullie “medewerking” hè ???

  Precies ja : ga maar lèkker door Nederland te BE-GRA-VEN ! ! ! ! !

  “Koshere Missie voltooid” !!! (*)

  ( Sorry Gerrit ; dit moest er even uit )

  * = afijn, een Totale Infiltratie vanaf 1609 wis je ook niet zomaar even uit, hè ?
  Stelletje (historisch) on-ge-sgool-de tech-lulletjes …

 21. Beste Gerrit, veel van uw columns geleerd.
  Zal uw bijdragen aan Biflatie missen.
  Gelukkig schrijft u nog op een eigen blog.
  Heel veel dank en moge het u goed gaan:
  God bless you!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: