Op 30 september publiceerde Gewoon-Nieuws een artikel waarin een vooraanstaande Duitse journalist melding maakte van het omkopen van journalisten om de publieke opinie te beïnvloeden middels misleidende en valse berichtgeving. Op zich is dit al erg genoeg, maar afgelopen week deed de bewuste journalist van de Frankfurter Allgemeine Zeitung, Udo Ulfkotte, er nog een schepje bovenop.

Hij verklaarde dat de meeste MSM journalisten min of meer door de CIA gedwongen worden om zodanige verslaggeving te doen die de bereidheid van de westerse bevolking om hun steun te verlenen aan een oorlog met Rusland moet doen toenemen.

Berouw komt na de zonde

Hij zegt: “Ik ben ongeveer 25 jaar journalist en ik ben opgeleid om te liegen en te bedriegen, en niet de waarheid aan het publiek te vertellen”. Ulfkotte vertelde verder: “Ik werd hierin financieel ‘ondersteund’ en ‘gepushed’ door de CIA. De westerse media proberen oorlog tegen Rusland aan de man te brengen in Europa, dit is een ‘point of no return‘ en ik moet nu opstaan om te zeggen dat het niet goed is wat ik in het verleden heb gedaan om mensen te manipuleren door propaganda te maken tegen Rusland”.

CIA ‘agenten’

Ulfkotte zei dat de meeste MSM journalisten in de Verenigde Staten en Europa zogenaamde ‘non official cover agenten’ zijn, die werken voor een inlichtingendienst. “Ik denk dat dit vooral het geval is bij Britse journalisten omdat ze een heel nauwe relatie met de VS hebben. Ook Israëlische, Franse, Australische, Nieuw-Zeelandse en Taiwanese journalisten zijn hier nauw bij betrokken”.

Het is niet goed te praten wat ik in het verleden heb gedaan en wat mijn collega’s nu nog steeds doen. Ze worden omgekocht om het volk te verraden, niet alléén in Duitsland maar in héél Europa. Ik ben erg bang voor een nieuwe oorlog in Europa en verafschuw het om opnieuw in zo’n situatie terecht te komen. Oorlog ontstaat nooit uit zichzelf. Er zijn altijd mensen die aandringen op oorlog en dat zijn niet alléén de politici maar óók journalisten. We hebben onze lezers verraden domweg door hen de bereidheid voor een oorlog door de strot te duwen. Momenteel leven we in een bananenrepubliek, en zeker niet in een democratie waarin de persvrijheid wordt gegarandeerd”. Voor de heersende elite die de Verenigde Staten controleert (de financiële oligarchie), is oorlog een tool voor het centraliseren van de macht en de oprichting van een nieuwe monetaire wereldorde. Verblind door overmoed en arrogantie denkt de elite dat door een oorlog met Rusland dat land gecontroleerd kan worden op hun geo-politieke ambities, die zij zien als een bedreiging.

Rusland kent de uitslag en is zich nu aan het voorbereiden op een onvermijdelijke thermo-nucleaire oorlog. Het was twee jaar geleden nog ondenkbaar dat Rusland nu bezig is met een grootschalige opknapbeurt van haar militaire potentieel en een mogelijke eerste aanval tegen de NAVO en de Verenigde Staten. Via GewoonNieuws

[youtube id=”yp-Wh77wt1o” align=”center”]

8 reacties

 1. oorlog met Ruslands en China is per definitie een nucleaire oorlog, het laten ontploffen van kernbommen in de atmosfeer is het enige wapen dat een sterke elektromagnetische puls kan veroorzaken om elektronica onbruikbaar te maken, tevens zullen satellieten uit de ‘lucht’ worden gehaald, wat weer zo veel ruimtepuin oplevert dat de overige satellieten ook kapot gaan, resultaat atmosfeer van het noordelijk halfrond radioactief vervuild en geen satellieten meer voor onze televisie en telefonie,
  in strategisch opzicht zijn de havens van Rotterdam, Antwerpen, Hamburg de eerste die nucleair worden verwijdert omdat dit belangrijke logistieke knooppunten zijn., dus de economische perspectieven van Nederland en België zijn helemaal weg. het welvaartsniveau zal na een eventuele oorlog met rusland altijd lager zijn dan daarvoor, er zijn geen winnaars en er zal nooit een welvaartsstijging kunnen zijn zoals na WW2

  Indien Europa een welvarende toekomst wil dan is een samenwerking met Rusland zeer gunstig, wij produceren en Rusland levert grondstoffen, tevens heeft Europa door zijn Christelijke achtergrond veel gemeen met Rusland. een beter alternatief voor de Europese burger dan oorlog, een vermeden strijd is een gewonnen strijd, zie ook Sun Tzu de belangrijkste Chinese krijgsheer en strateeg uit de Chinese oudheid.

 2. Als ik me niet vergis heeft Udo Ulfkotte een aantal vinnige stukken over immigratie, islam en multikul geschreven die in Duitsland tot grote opwinding leidden. Ben benieuwd wat destijds z’n insteek was: werk in opdracht of journalistiek?

  Overigens hoef je alleen maar naar de recente berichtgeving van de westelijke MSM rond de aanslag op MH17 te kijken om vast te stellen dat de hele handel zo goed als volledig gecorrumpeerd is.

 3. Udo moet centjes verdienen.
  Dus of ze nou CIA heten of zogenaamde vrijejongens.
  Geld brauchen ze allemaal.
  Infowars is ook zo’n verkoopkanaal wat leeft van opgeklopt slecht nieuws.
  Vooral veel geschreeuw, letterlijk!
  Dan die Jochen Kopp;
  http://www.kopp-verlag.de/Gekaufte-Journalisten.htm?websale8=kopp-verlag&pi=939100&ci=000338
  Kopp Verlag is een soort kruisbestuiving tussen Ankh-Hermes + Niburu…
  Een boekenshop voor mensen die overal een samenzwering zien…
  Foei dat Koen dit niet even checked!
  Ik had BOINNK ook al gewaarschuwd…

  Beter te vertouwen op:
  Buro Jansen & Janssen
  http://www.burojansen.nl/
  Of neem via mij een abo op de nieuwsbrief Fringe Special van Roger Vleugels.
  Over en voor inlichtingendiensten.
  Maar ja, als rokende, drinkende en adrenaline kickende complotter mis je de smaakversterkers wel…

  Rot Turkoois!

  1. Onrust en verwarring.? Laten we het hopen. Liever een ongemakkelijke waarheid dan een stel comfortable leugens waar we uiteindelijk niks mee opschieten.

 4. Jongens….als ik onzinnig conspiracy-vermaak zoek, ga ik wel naar xandernieuws….kappen met deze bullshit, anders verlies je iedere serieuze lezer….

  1. Mee eens Peter, belangrijker is om meer kennis te verwerven over de alternatieven die deze toestanden overstijgen. Ieder van ons zal wel weten dat er ‘iets’ moet veranderen, er is geen gebrek aan oplossingen.

  2. conspiracy theorieën horen inderdaad niet thuis op dit economie forum, de grondtoon moet rationeel zijn.
   wat wel in de gaten gehouden dient te worden zijn parallellen die in de geschiedenis te vinden zijn. Helaas zijn is de monetaire situatie in een aantal opzichten te vergelijken met de perioden rond WW1 en WW2, de economische crisis heeft het potentieel om uit te monden in een globale oorlog, het is iets om kritisch te blijven volgen, net zoals de geopolitiek die wordt gevoerd tav de toegang tot grondstoffen. Monetair beleid/grondstoffen/ het afleiden van de bevolking allemaal zaken die verband met elkaar houden in de economisch onrustige tijden,

   Het kritisch volgen van diverse media is van belang omdat het aansturen van de bevolking via de media ook een overheidsmiddel is om de economie te beïnvloeden. (denk maar aan de (propaganda)berichten dat we zo snel mogelijke een huis dienen te kopen)
   wel blijf ik een voorstander van zoveel mogelijk bronvermeldingen bij artikelen en alle gegeven inhoudelijke commentaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: