NEAR Protocol verwachting

Rank: #20

NEAR Protocol (NEAR) koers

$5,07 prijs (5,39%)

NEAR Protocol omrekenen (NEAR Protocol to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$5.525.570.355$308.791.8015,39%1.091.247.5601.183.246.171

NEAR Protocol prijsverschil

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro 2,15% 5,47% 7,49% 35,55% +259,17%
USD 2,12% 5,39% 7,49% 36,46% +252,07%
ETH 1,74% 1,59% 2,05% 29,32% +97,85%
Sinds All time high NEAR Protocol Type
Onbekend$20,44ftx holdings

Wil je investeren in crypto dan kun je uit een groot aantal munten kiezen. Na een beetje zoeken heb je een cryptomunt op het oog. Maar moet je deze NEAR Protocol kopen of niet? Is NEAR Protocol een goede investering? En wat is de NEAR Protocol verwachting koers op de lange termijn voor 2025-2026-2027?

Er zijn al heel wat crypto-deskundigen geweest die de code hebben proberen te kraken. De code om de NEAR Protocol toekomst en de NEAR Protocol lange termijn prijs te voorspellen. Helaas is dat iets makkelijker gezegd dan gedaan. De NEAR Protocol koers is niet exact te voorspellen vanwege het wisselvallige karakter van crypto. Desondanks kunnen we wel een NEAR Protocol prognose en NEAR Protocol analyse maken.

NEAR Protocol ook wel bekend als NEAR heeft op dit moment een koers van $5,07. Inmiddels staat de coin op positie 20 in de gehele markt van cryptocurrencies. Tot op heden is de hoogste NEAR Protocol koers $73.738,00 geweest. Nog niet in het bezit van NEAR Protocol, maar wil je deze kopen of verhandelen? Kijk dan op Bitvavo

Een leuk feitje, wist je dat NEAR Protocol al sinds Onbekend bestaat? Ontdek hier meer over de NEAR Protocol koersverwachting, historische en actuele cijfers over de NEAR Protocol prijs, verwachtingen voor 2024, 2025 en nog meer.  

Wil je NEAR Protocol kopen? Bekijk dan goed de grafieken en tabellen die we je bieden. Op deze manier kan je jezelf goed inlezen op alle informatie die beschikbaar is rond NEAR Protocol. Op basis van deze informatie kan je zelf een NEAR Protocol koers verwachting opzetten. Neem hierbij data mee van NEAR Protocol zelf, maar ook van de cryptomarkt en financiële markt in zijn geheel. Op deze manier kan je in NEAR Protocol gaan handelen op een veilige, goed ingelichte manier.

Wil je NEAR Protocol kopen? Ga naar Bitvavo

NEAR Protocol in het kort

Dit kunnen we in het kort zeggen over NEAR Protocol:

  • Huidige prijs: $5,07
  • All time high: $20,44
  • All time low: $0,53
  • Datum ICO: Onbekend
  • Prijs per coin bij ICO: Onbekend

Meer weten over de coin? Lees dan snel verder en bekijk de gegevens die we hebben opgesteld in de grafieken en tabellen. Zo weet je precies wat er speelt bij NEAR Protocol.

Social media

Benieuwd hoeveel er over deze coin wordt gesproken op social media? Lees het af in deze handige grafiek.

Niet alleen op social media wordt er over deze valuta gesproken. Ook zoeken dagelijks mensen op Google naar deze munt. Ontdek de zoektrend via deze widget van Google Trends.

Deze grafiek laat zien hoe populair de zoekterm NEAR Protocol relatief is. De getallen op de y-as zijn dan ook relatief en geven niet een absoluut aantal zoekopdrachten. Dat aantal ligt vele malen hoger, omdat veel mensen op zoek zijn naar informatie over NEAR Protocol en de NEAR Protocol koers verwachting.

NEAR Protocol koers details

NEAR Protocol prijs$5,07Marktkapitaal dominantie0,23%
Markt cap rang20All time high koers$20,44
Circulerend aanbod1.091.247.560All time low koers$0,53
Totaal aanbod1.183.246.171Prijs tegenover all time highdaling van 75,28%
Maximaal aanbodOnbekendPrijsverandering 1 jaarstijging van 252,07%
Marktkapitaal$5.525.570.355Prijsverandering 30 dagendaling van 36,46%

NEAR Protocol koers historie

Het verleden geeft altijd een interessant beeld over de prijzen. Daarom hebben wij een aantal gegevens verzameld om je een leuk beeld te geven. Ontdek hier een aantal prijzen zoals de minimale- en maximale prijs, de gemiddelde marketcap, de supply en de volatiliteit.

Hoewel de historische NEAR Protocol koers geen gegarandeerde voorspelingen kan bieden voor de toekomst, kan het je wel wat vertellen voer de volatiliteit en gemiddelde ontwikkeling van de NEAR Protocol koers. Door deze informatie te bundelen met andere informatie, zoals de huidige koers en de huidige staat van de cryptomarkt, kun je een betere verwachting opstellen voor het koersverloop van NEAR Protocol.

Helaas heeft deze cryptocurrency nog geen historische data. De munt is minder dan een jaar oud.

NEAR Protocol kopen in 2024 - NEAR koers verwachting

Wil je weten wat de verwachting voor NEAR Protocol is in 2024, dan is het goed om te kijken naar het verleden. Aan de geschiedenis van de NEAR Protocol prijs en de koers van NEAR Protocol valt veel af te lezen. Als een bepaalde cryptomunt in het verleden een sterk schommelende koers had, is de kans groot dat die trend zich voortzet. Je kunt op basis hiervan een voorzichtige NEAR Protocol voorspelling maken en bepalen of je NEAR Protocol gaat kopen of niet.

NEAR Protocol verwachting koers lange termijn | 2025-2026-2027

Het maken van een NEAR Protocol koers verwachting voor 2025 en de jaren erna is iets makkelijker. Voor de NEAR verwachting op lange termijn kun je data over een langere periode gebruiken en de trends volgen. Als je NEAR Protocol wil kopen en de koers is al een tijdje aan het stijgen, dan is er een grote kans dat dit zo blijft. De NEAR Protocol verwachting is in dat geval gunstig.

Dit is overigens niet de enige graadmeter om te bepalen wat de NEAR crypto verwachting voor de toekomst is. Lees ook crypto nieuws over NEAR Protocol om een betere inschatting te maken van de toekomst van NEAR Protocol. Als de NEAR Protocol crypto verwachting vaak in het nieuws is dan kan dat voor een hype zorgen. Ook het nieuws over nieuwe diensten of features kan zorgen voor een stijging van de NEAR Protocol prijs

Vandaag NEAR kopen of niet?

Dan blijft de vraag of je Vandaag NEAR Protocol zou moeten kopen of niet? En of NEAR Protocol een goede investering is. Crypto-deskundigen zeggen dat het sowieso slim is om crypto te zien als een investering op de lange termijn. Dat geldt ook voor de koers van NEAR Protocol. Kijk wel eerst naar de trend van de NEAR Protocol koers. Is die sterk aan het dalen dan is het niet het juiste moment om te kopen. Stijgt de NEAR Protocol koers dan is het een beter moment om te kopen.

Waar NEAR Protocol kopen?

Of je NEAR Protocol nu gaat kopen of niet, kies de juiste plek om je crypto te kopen. Bitvavo is een van de beste opties. Niet alleen omdat ze Nederlandse marktleider zijn en verantwoording moeten afdragen aan De Nederlandsche Bank. Er zijn nog een aantal goede redenen te benoemen.

Bitvavo heeft naast NEAR Protocol nog meer dan 200 cryptomunten. Die kun je kopen en verkopen voor slechts een zeer klein percentage. En dat allemaal via een zeer gebruiksvriendelijk platform waarmee je slechts een paar seconden nodig hebt om NEAR Protocol te kopen en verkopen.

Vragen over NEAR Protocol

Lees hier het antwoord op de meest gestelde vragen over NEAR Protocol.

Overweeg je om NEAR Protocol te kopen, bekijk dan eerst het actuele nieuws over NEAR Protocol. Dit kan je een goed beeld idee geven of NEAR Protocol gaat dalen of juist stijgen. Zie je een stijgende trend, dan kun je NEAR Protocol kopen.

Het is moeilijk te voorspellen wat NEAR Protocol op de korte termijn doet. Om een idee te krijgen van de NEAR Protocol verwachting voor 2024 kijk naar de geschiedenis van de NEAR Protocol koers. Zie je een langdurige stijgende lijn dan is dat positief. Zullen er binnenkort nieuwe functies uitgebracht worden dan heeft ook dat waarschijnlijk positieve impact op de koers van NEAR Protocol.

Wil je vandaag NEAR Protocol kopen, kijk dan eerst even naar het NEAR Protocol nieuws live. Zie je grote schommelingen in de koers van NEAR Protocol, dan kun je beter nog even afwachten. Zie je een stijgende lijn over een langere periode, dan is dat waarschijnlijk een goed moment om in te stappen.

Er zijn meerdere plekken waar je NEAR Protocol kunt kopen. Onze voorkeur gaat uit naar Bitvavo. Dit is het grootste Nederlandse platform. Andere prima opties zijn Coinmerce en Finst.

We kunnen nog niet exact zeggen wat de NEAR Protocol verwachting voor 2030 is. Wat we wel zien is dat de algemene trend is dat de koers van cryptomunten langzaam aan het stijgen zijn. Het lijkt alsof de rek er nog lang niet uit is. Experts geven aan dat crypto waaronder NEAR Protocol een goede investering is voor de lange termijn.

Andere coins kopen

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: