Dash

0

Dash, een cryptocurrency welke veel al kennen omdat het inmiddels al meerdere jaren bestaat en actief is. De crypto is ontwikkeld in januari 2014 en heeft inmiddels al vele ontwikkelingen live gezet. Dash is een crypto met een grote community, continue nieuwe ontwikkelingen en een goede reputatie. Dash heeft verschillende kenmerken dat het uniek maakt, namelijk het verzorgen van betalingen over de blockchain, het bieden van privacy en zorgen voor een gedecentraliseerde mogelijkheden. DASH logo

Oorspronkelijk was het doel van Dash om te gaan voor volledige anonimiteit en stond het even bekend als de coin ‘Darkcoin’, waar het dus later van is gestapt en gegaan is voor Dash. De afkorting van Dash staat eigenlijk voor Digital Cash of Dash. Dash wordt inmiddels geaccepteerd door vele retail winkels in de wereld, inmiddels zijn dit er al 10.000+ en groeit dit aanbod elke maand. Wereldwijd is dit op dit moment nog weinig, maar dit aantal wordt hard aan gewerkt door het team door het verkrijgen van nieuwe samenwerkingen. De token van Dash heet Dash en is te verhandelen op Binance, Bitcoinmeester en Litebit.

Dash koersDe prijs van Dash

Hieronder vind je de prijsgrafiek van Dash. Hiermee heb je een analyse wat de prijs heeft gedaan in het verleden. Ook vindt je de mogelijkheid om direct de crypto te kopen.

Dash kopen of verkopen

Wil je Dash kopen via iDeal of andere betrouwbare betaalmethodes? Dat kan dat het best via een aantal platformen en exchanges met een goede reputatie. De beste opties in Nederland zijn Binance, Bitcoinmeester en Litebit.

Beste websites om Dash (DASH) te kopen in Nederland

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br />
<p class=Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Commissions

9.5

Current Offers

75-100

BekijkBitvavo
 /></a><br />
<p class=Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Commissions

9,2

Current Offers

100+

BekijkBinance
 /></a><br />
<p class=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Commissions

8,9

Current Offers

100+

BekijkBitcoinmeester
 /></a><br />
<p class=Plus500

Grootste CFD broker

Commissions

8,5

Current Offers

20

BekijkPlus500
 /></a><br />
<p class=Kraken

Internationale exchange

Commissions

8,1

Current Offers

25

BekijkKraken

Bij bovengenoemde exchanges kan je allemaal dash kopen, verkopen en traden. Het grote voordeel is dat je eenvoudig via iDeal kan afrekenen en ook bij het verkopen het binnen 24 uur weer op je bankrekening staat. Ten slotte hebben al deze platformen een erg goede reputatie en zijn ze erg gebruiksvriendelijk. Wanneer je de crypto koopt, heb je het ook direct in je wallet staan op het platform.

Interesse om meer te weten over andere cryptocurrencies? Bekijk hieronder de complete lijst van cryptocurrencies waar wij over geschreven hebben.

Crypto overzicht

Bekijk het overzicht van Biflatie.nl over andere cryptocurrency:
ZilliqaDigibyte
Cosmos
MoneroTezos
IconStellarTronUniswapDash
WavesFilecoinYearn FinancePolkadotCardano
AaveZcashThetaOMG NetworkCompound
Bitcoin CashNeoOntologyRENOcean Protocol
Bitcoin SVLoopringKyber NetworkEthereumRipple
VechainChainlink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.