Nexo review

De crypto-industrie is sinds haar ontstaan flink gegroeid en heeft miljoenen crypto-gebruikers van over de hele wereld verzameld. Met Bitcoin, Ethereum en andere toonaangevende cryptocurrencies die nieuwe all-time high records neerzetten, willen meer en meer crypto-gebruikers hun crypto-activa vasthouden in de hoop op verdere prijsstijgingen in de toekomst. Tegelijkertijd willen ze hun ongebruikte crypto-investeringen gebruiken om meer te verdienen.

Om te voldoen aan de vraag van crypto hodlers, zoals ze worden genoemd, zijn veel crypto bedrijven begonnen met het aanbieden van crypto leen- en spaarrekening diensten. Nexo is één van die bedrijven, en ze hebben al een behoorlijke reputatie opgebouwd in de crypto leenruimte. De reden achter de populariteit van crypto-uitleenplatformen ligt voor de hand, omdat het verdienen van rente op uw crypto-investeringen veel beter is dan het opslaan van digitale activa in de handelsrekeningportemonnee van een beurs of een hardware-portemonnee.

Nexo.io

Een digitaal crypto-leningsplatform, Nexo laat crypto-investeerders financiering van hen verkrijgen door cryptocurrencies in onderpand te geven. Een lener kan financiering krijgen in 40+ fiat valuta’s, waaronder Amerikaanse dollars, het Britse pond en de euro. Het is ook mogelijk om te lenen in stablecoins, zoals USDT en USDC. U kunt lenen in fiat of stablecoin door een van de volgende 18 cryptocurrencies als onderpand te geven.

De optie om te lenen in 40+ fiat valuta’s maakt het duidelijk dat Nexo zich richt op het wereldwijde publiek via hun crypto leenplatform. Dus, nu rijst de vraag – Hoe kunt u de leenfondsen ontvangen nadat u uw crypto-activa op Nexo in onderpand heeft gegeven? Er zijn twee opties. U kunt geld ontvangen op uw lokale bankrekening of een Nexo-creditcard verkrijgen. Als u kiest voor een Nexo creditcard, kunt u het geld online, bij een geldautomaat, of in de winkel gebruiken.

Hoe Nexo Leningen te nemen?

#1. Stort Crypto-activa in uw Nexo-account

Om een Nexo lening te krijgen, is het eerste wat u nodig heeft een Nexo account. Om uw account aan te maken, registreert u zich op https://platform.nexo.io/. Zodra u uw account heeft aangemaakt, moet u uw crypto-activa storten. Het platform blijft populaire altcoins toevoegen aan zijn lijst.

Enkele van de belangrijkste munten die u gemakkelijk kunt storten zijn BTC, ETH, PAXG, XRP, LTC, XLM, BCH, EOS, LINK, TRX, NEXO, en BNB. Nexo ondersteunt echter geen verpakte munten die munten van een andere blockchain vertegenwoordigen. Het overzetten van zulke activa kan resulteren in permanent verlies.

Terwijl u crypto-activa deponeert, moet u ook onthouden dat het nemen van een fiat lening tegen stablecoins vereist dat ten minste 50% van de lening wordt gedekt met crypto-collaterals zoals de BTC of ETH. De vereiste is volgens de normen gemandateerd in de anti-witwasstatuten.

#2. Geen kredietcontroles en een onmiddellijke kredietlijn

Hoewel er geen krediet controles zijn om Nexo leningen te verkrijgen, en de uitbetaling direct is, is het belangrijk om te onthouden dat u een basis/geavanceerde verificatie zult moeten ondergaan in de “Mijn Profiel” sectie. U kunt ook gevraagd worden om bewijsstukken te overleggen die de herkomst van uw fondsen aantonen.

#3. Twee activaklasse financieringsopties worden verstrekt

Nu dat u door verificatie bent gegaan, zult u naar de “Geld opnemen van kredietlijn” optie moeten gaan. Hier kunt u zien dat de beschikbare lening bedrag. U krijgt twee vermogenscategorie financieringsopties. De eerste optie is om de lening te nemen in een fiat valuta, die uw bankrekening adres nodig heeft. De tweede optie is om de uitbetaling te krijgen in USDT (Tether) of USDC (USD Coin), waarvoor u een adres moet opgeven voor een lening in stablecoins.

Als er niet genoeg onderpand in de kredietlijn-portemonnee zit om de lening te ondersteunen, kunnen crypto-activa automatisch van de spaar- naar de kredietlijn-portemonnee worden overgebracht.

Alle crypto-activa van Nexo zijn beveiligd door de SEC-goedgekeurde custodian BitGo trust. De uitbetaling van de lening is flexibel. Het is flexibel in de zin dat u op elk moment kunt uitgeven van de kredietlijn met een 5,9% JKP per jaar van toepassing op het gebruikte bedrag. Er zijn geen minimumaflossingen of verborgen kosten aan het proces verbonden. Uw rente wordt afgeschreven van uw beschikbare limiet, en u kunt terugbetalen wanneer u maar wilt.

Nexo Portemonnee

De Nexo portemonnee app is beschikbaar op zowel iOS als Android. Als u op zoek bent naar toegang tot de instant crypto credits en de hoog-rendement ‘Earn Interest’ account waar en wanneer u maar wilt, dan is Nexo wallet de applicatie voor u. U kunt al uw Nexo-goedgekeurde digitale activa in de portemonnee opslaan. De Nexo wallet biedt ook Nexo transfer service en de Nexo exchange service. Met de Nexo transferdienst kunnen gebruikers digitale activa van de ene Nexo-account naar de andere overbrengen. Nexo-portemonnee vergemakkelijkt ook de toegang tot alle nieuwe stimuleringsprogramma’s die door het platform worden gelanceerd, zoals de Nexo loyaliteitsdienst.

Het storten van crypto-activa in een Nexo-account geeft toegang tot twee kernstortingsdiensten van het platform. De eerste, waarvan we de procedurele details al hebben besproken, is de door crypto’s gedekte leenservice.

De door crypto gedekte leenservice

Deze onmiddellijke crypto-kredietlijnen beginnen vanaf slechts 5,9% JKP, en het is beschikbaar in fiat munteenheden of stablecoins. Nexo is een geloofwaardig leenplatform en heeft in 2 jaar tijd meer dan 5 miljard US$ verwerkt. Meer dan een miljoen Nexo-gebruikers hebben van deze dienst geprofiteerd.

Voor de uitbetaling kunt u kiezen uit een van de meer dan veertig beschikbare fiatvaluta’s. Als onderpand kunt u bij Nexo ook kiezen uit een van de 18 cryptocurrencies. Wat betreft de minimum-maximum leningslimiet, kunt u op Nexo leningen krijgen variërend van US$10 tot US$2,000,000. De dienst heeft ook een onbetwistbare integriteit als het gaat om het verstrekken van zekerheid van de in onderpand gegeven activa. Het Nexo-platform heeft een verzekering ter waarde van $100 miljoen op de in bewaring gegeven activa.

Het tweede voordeel van het storten van crypto-activa op een Nexo-rekening is in de vorm van de hoogrentende dienst van het platform.

Wie komt in aanmerking voor een Nexo Lening?

Er zijn geen strikte criteria om in aanmerking te komen voor een Nexo lening. U hoeft alleen maar het aanmeldingsproces te volgen om een account op het platform te registreren en uw onderpand erop te storten. Het platform accepteert wereldwijd leningen zonder dat er kredietcontroles nodig zijn. Maar voor een lening in fiat valuta moet u zowel de basis als geavanceerde verificatie doorstaan.

Hoog-rendement rente dienst

Door gebruik te maken van Nexo’s hoogrentende dienst, kunt u tot 8% rente verdienen in crypto. Als u stablecoins stort, kan de rente oplopen tot 12%. Maar er is een caveat! Om een rente van 12% te verdienen op uw fiat en stablecoins, en een rente van 8% op uw crypto spaargeld, stelt Nexo als voorwaarde dat 10% van uw bezit op de spaarrekening in NEXO tokens moet zijn. Als niet aan deze voorwaarde wordt voldaan, krijgt u alleen de standaardrente van 8% op fiat- en stablecoins en 5% op cryptocurrencies.

Als begunstigde van Nexo’s hoogrentende dienst, kunt u uw fondsen toevoegen of opnemen wanneer u maar wilt. Het platform stelt geen minimum inleg verplicht en rekent geen kosten. Uitbetalingen gebeuren dagelijks. Naast crypto’s kunt u ook rente verdienen, tot wel 12%, op uw fiat valuta’s zoals de Euro, Pond-sterling, of de US dollar.

Nexo Kaart

Als het gaat om het nut van uw kredietlijnen, kunt u ze altijd en overal ter wereld gebruiken via uw Nexo kaart. Ze kan worden besteld en beheerd vanuit het comfort van uw Nexo Wallet app. Meer dan 40 miljoen handelaars over de hele wereld aanvaarden de kaart. Wanneer u uw Nexo kaart gebruikt, wordt het betalingsbedrag afgetrokken van het beschikbare saldo van uw directe crypto kredietlijn. Het onderhoud van de kaart vereist geen maandelijkse of jaarlijkse kosten.

Met de Nexo kaart kunt u betalingen doen in de lokale valuta zonder FX kosten te maken. De kaart biedt onmiddellijke cashback van 2% op alle aankopen. U kunt kiezen om de beloningen in NEXO tokens of BTC te ontvangen voordat u een transactie doet.

Automatische overdracht van tegoeden van de spaarrekening naar de kredietlijnrekening

Zoals eerder vermeld, is er een bepaalde drempel waar activa van de spaarportemonnee automatisch naar de kredietlijn portemonnee gaan als er onvoldoende fondsen zijn om de Loan-to-Value ratio te dekken. Als het nog steeds onvoldoende is, begint het Nexo blockchain orakel de in onderpand gegeven activa te verkopen om de Loan-to-value ratio terug te brengen naar perfect evenwicht. De drempel is vastgesteld op 83,3%. De waarde houdt in dat als het geleende bedrag US$5.000 is, de waarde van het onderpand US$6.000 moet zijn.

Het verkrijgen van leningen en het verdienen van hoge renteopbrengsten is iets dat als voordelen verbonden zijn aan het bezit van Nexo tokens. Bovendien biedt Nexo token iets dat een van de andere reguliere crypto tokens nauwelijks doet. Het is ’s werelds eerste dividendbetalende asset-backed coin in de zin dat 30% van de winst van Nexo wordt gedeeld met zijn native token-houders in de vorm van dividenden.

Dividenden zijn er in twee vormen: het basisdividend en het loyaliteitsdividend. Het basisdividend wordt uitgekeerd in verhouding tot het volume van uw Nexo-participatie, terwijl het loyaliteitsdividend wordt uitgekeerd op basis van hoe lang elk Nexo token in de Nexo Wallet is geweest van de ene ex-dividenddatum tot de volgende.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sorry. Nog geen gegevens beschikbaar.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: