Raad de grafiek (1)

Welke grafiek is dit en welk verhaal hoort hierbij?

raaddegrafiek1

 

12 reacties

  1. USD UAH bedoel ik. Zucht… knippen, plakken en nadenken dat zijn 3 dingen. En dat gaat niet he?

   ūüėČ

   De Ukrainse Hryvnia gaat door het putje. In die zin is de euro zo gek nog niet; size matters.

   Alleen jammer dat de export naar Rusland naar de kl*ten gaat en we naast Italiaanse banken ook tomatentelers moeten redden.

 1. Kan iemand mij uitleggen waarom de publieke opinie het militaire optreden door Ukraine goedkeurt?
  Als Assad het doet dan is het slecht, Milosovic was ook slecht, evenals Hussein, Mubarak en Gadaffi, allemaal slecht.
  Maar nu zijn 15 miljoen Russisch sprekenden de lul.
  Ik schijn autistisch te zijn dus laten wij het daar maar op houden.
  Ik snap namelijk niets van de wereld, of ik snap het eigenlijk wel. Maar zoveel domheid van de massa en leugens aan de top, doet gewoon pijn aan mijn intellect en geweten…
  Als het nou aan mij ligt dat ik het niet snap dan kan ik mij er nog bij neerleggen. De crisis kan mogelijk ook aan mij liggen en mogelijk dat wij Biflaten gewoon een clubje depressievelingen zijn… Dat zou heel fijn zijn want dan is de crisis voorbij!
  Weet je, als ik president Obama was (hehehe) was dan had ik tegen die Russen gezegd;
  Hou die twee deelstaten en neem alle Russen op en toedeloe.
  Iedereen blij.
  Net zoiets als Friesland weg wil. Neem alle Friezen op en zoek het lekker zelf uit. Zoiets dan. Ook als ze zich bij Duitsland aan willen sluiten. Leef en laat leven…

  1. Laat nu net in deze twee deelstaten de bulk aan grondstoffen zoals ijzererts, kolen, witte klei voor keramiek ( zijn maar 2 groeves ter wereld en de oekrainse is de grootste) etc. voorkomen.
   Het Donbassbekken is het rijkste gedeelte van de ua. Lijkt mij dat het IMF lees banksters hier net als Putin belang in hebben.

    1. Omdat deze grondstoffen in de loop der jaren ” geprivatiseerd ” zijn. Lees voor een appel en een ei zijn deze mega-bedrijven door corrupte politici aan vriendjes verkocht. Neemt niet weg dat deze grondstoffen daar nog in ruime mate aanwezig zijn. En, zoals nu blijkt, heeft Donbass de potentieel de meeste schaliegas voorraden van de UA. Ook interessant voor de partijen.

     Daarom

    2. Wat betreft de gasschuld: diplomatiek Duitsland was voor de MH17 false flag al een eind op weg.
     In ruil voor de Krim en een autonoom Donbas (uitgebreid zelfbestuur) zou Rusland de UA gasschuld kwijtschelden, en toekomstige gasleveringen tegen een gereduceerd tarief aanbieden.

     In principe zou Rusland de Krim “gewoon” kopen.. Iedereen blij, Oekra√Įne een schuld kwijt en net zoals de EU verzekert van gas.

     Weet niet wat de bottleneck in deze oplossing was maar denk het grote wantrouwen dat de Oekra√Įners tegen de Russen hebben. Of de banksters die een andere agenda hebben.

     1. Wie de zaken al decennia goed in de gaten houdt en echt zowel qua kennis als innerlijk (dwz. je eigen rol in het geheel) tot het putje gaat weet verdomde goed dat er een andere agenda speelt; namelijk die om grondstoffen maar ook goud, geld, macht, controle. Het is niet eenduidig √©√©n ding en ook niet eenduidig een groepje; Het is systeem eigen. Alles wat puur voor het eigen belang gaat komt bovendrijven. Survival of the fittest. Het systeem heeft geen menselijk gezicht. Er gaat niets veranderen zonder revolutie. Mooiste zou zijn een geweldloze revolutie van binnenuit. Iedereen stoppen met dom consumeren, iedereen aan open source oplossingen en vrije valuta. Verandering is mogelijk maar mogelijk gaan we eerst allemaal door het putje…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: