Gedecentraliseerde financiering is de belangrijkste trend in cryptocurrencies in jaren, potentieel belangrijker dan andere marktsectoren gezien het pure ontwrichtende potentieel en de kracht ervan. DeFi heeft de mogelijkheid om traditionele bankdiensten overbodig te maken door permissie-loze toegang te bieden tot krediet-check-vrij lenen en uitlenen of het genereren van een rendement op ongebruikt kapitaal via een APY.

Tegenwoordig biedt een traditionele spaarrekening zo weinig als 0,04%, maar de tarieven in DeFi kunnen oplopen tot 10%, afhankelijk van de marktomstandigheden, volatiliteit, volume, en nog veel meer. De enige hindernis die overblijft is dat gebruikers hun blockchain portemonnees moeten verbinden met gedecentraliseerde apps om toegang te krijgen tot geautomatiseerde market-making platforms, die komen met technische vereisten en een laag van risico.

Daarom kunnen de nieuwe opbrengstrekeningen van Covesting op PrimeXBT een keerpunt zijn voor het ontluikende deel van de crypto-industrie, omdat voor het eerst de toegang tot opbrengstgenererende protocollen gemakkelijk is gemaakt. Dit is hoe.

Waarom DeFi zo belangrijk is in financiën

Toen Bitcoin werd gecreëerd, wilde Satoshi Nakamoto gebruikers in staat stellen hun eigen bank te worden en in wezen de tussenpersonen uit te schakelen die geassocieerd worden met het huidige monetaire systeem.

Toen het ecosysteem groeide, werd Ethereum geïntroduceerd, en slimme contracten voegden nieuwe lagen toe aan de manier waarop cryptocurrencies transacties uitvoeren. Door de toegevoegde regel uitvoerbare code kunnen gedecentraliseerde applicaties draaien op de Ethereum supercomputer.

Deze gedecentraliseerde toepassingen kunnen gebruikers manieren bieden om toegang te krijgen tot functies en diensten die in het verleden alleen bij een bank beschikbaar waren. Banken vereisen goedkeuringen, kredietcontroles, en allerlei persoonlijke informatie. Als zij vinden dat je geen lening moet krijgen, krijg je er geen, ongeacht hoeveel kapitaal je hebt.

DeFi sluit de tussenpersonen uit, en protocollen verbinden gebruikers met financiële diensten zonder de noodzaak om door hoepels te springen, om uiteindelijk afgewezen te worden.

Hoe Covesting Yield Accounts DeFi gemakkelijk maakt

Maar DeFi is er nog niet helemaal in termen van toegankelijkheid, of in ieder geval is het dat historisch nog niet geweest. Bijvoorbeeld, omdat gebruikers verbinding moeten maken met gedecentraliseerde platforms, is er een kans op verlies geassocieerd met gebruikersfouten bij het verbinden van wallets met de blockchain. Veel DeFi platforms hebben te maken met bugs en exploits, die resulteren in het verlies van fondsen van gebruikers.

PrimeXBT heeft echter net zijn Covesting Yield Account systeem gelanceerd, dat toegang biedt tot top DeFi protocollen via het PrimeXBT dashboard en met behulp van bank-grade account beveiliging. De service is het beste van twee werelden en biedt toegang tot APY-tarieven tot 10% bij het inzetten van ongebruikte crypto-activa, terwijl het ook 24/7 klantenservice van wereldklasse en een toegewijde accountmanager biedt.

Gebruikers kunnen ETH, USDT en USDC inzetten, allemaal vanaf dezelfde vertrouwde rekening die ze gebruiken om crypto, forex, grondstoffen en aandelenindices te verhandelen. Als onderdeel van het Covesting ecosysteem kunnen gebruikers ook COV tokens inzetten om extra nutsvoorzieningen te ontgrendelen binnen de Covesting Yield Account module. Tot deze extra’s behoren een verhoging van de APY met maximaal 2x, kortingen op de handelskosten en nog veel meer, afhankelijk van het lidmaatschapsniveau.

Wat zal PrimeXBT hierna laten vallen?

Covesting Yield Accounts, copy trading, en COV token staking zijn slechts drie van de vele innovaties die PrimeXBT heeft uitgebracht in de afgelopen maanden. Andere updates zijn een complete visuele en infrastructuur makeover met de V2.0 upgrade van het platform, en een keur aan nieuwe altcoins, waaronder Dogecoin en Solana.

Dit alles en nog veel meer is beschikbaar onder één dak en maakt deel uit van de voortdurende roadmap van het bedrijf van innovatie waar het altijd iets in petto lijkt te hebben. De bedrijfsblog heeft meer info en is waar je op de hoogte kunt blijven voor meer toekomstige updates als ze worden aangekondigd.

Eén reactie

  1. ga toch lekker een eind luchtfietsen, ondernemertje van lucht.

    affijn, je kunt nog altijd influencer worden he, of vlogger, of tolk.

    wat een volk toch, kunnen nog geen spijker in de muur slaan.
    ziel verkocht aan de digitale duivel voor wat penningen.

    w8 maar af menneke, wanneer de stroom uitvalt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: