Nigel Farage: ‘Europa is en blijft een ramp’

19 reacties

 1. Wat schreeuwt GAy Verhofstadtttt??
  Kan iemand dat verstaan?
  Wat is dat trouwens voor Belg???
  Nietszeggend figuur… weleens ergens een foto gezien of als nietszeggende praatpop in een of ander praaaaaatprogrammaaa…..

  1. euro-opblaaspop bedoel je …

   gekozen om zijn totàle schijt aan de gewone, werkende europese burger … precies …

 2. Heeft allemaal gene zin u daar meer dan ietske druk om te maken.
  Die Verhofstadt is trouwens wel ene grote farce, die door praktisch iedereen met meer dan twee hersencellen als dusdanig herkent wordt.
  Die kreeg het in België al niet voor elkaar en prutst nu wat daar, ach ja.

 3. Het wordt tijd dat alle neoliberale E.U.-politici achter slot en grendel verdwijnen, want die willen met al die austerity maatregelen maar één ding. Namelijk de totale ontmanteling van de publieke sector en een E.U. waar grote bedrijven en banken voor het zeggen krijgen!

 4. Guy Verhofstad is het toonbeeld van Eurofielen. Onbeschoft, infantiel, niets zeggend schreeuwen door een goed betoog van een ander en er geen enkele notie van nemen (lekker toetsen op zijn ipad ofzo). Verder met iedereen die niet eurofiel is als vieze populist (zeg maar gerust Nazi) worden weggezet en daarmee is de discussie afgelopen want wie gaat er nou met een Nazi in discussie, toch?

  Guy verhofstad en gelijksoortige lui mogen van mij preventief geruimd worden. Alleen maar destructief voor anderen.

 5. Verhofstad en Schulze en nog zowat figuren zijn zuivere despoten! Farage is een van de weinigen zo niet de enige die durft te zeggen wat hij er van vindt. Onze vertegenwoordigers… hoor je nooit iets van. Pakken wel een leuke 25kE belastingvrij per maand schijnt (niet geverifieerd overigens).

 6. Deutsche Bank-medewerker Hafeez:

  “Die Lösung der Krise sieht Hafeez darin, dass die Euro-Zone zu einer vollständigen politischen und wirtschaftlichen Einheit wird”.

  Don’t shoot the messenger, maar daar heppie gelijk an. De enige oplossing binnen het huidige financiele systeem is dat de ECB zo dadelijk de geldpersen gaat aanzetten en/of er eurobonds gaan worden weggezet. Op iedere andere manier valt de hele fl*kkerse boel uit elkaar. Het is of – of…

  En dat was in 1999 al bekend. Salamitaktiek. Alsof ze de boel in 1999 een doolhof in hebben gestuurd met enkel een uitgang en een ingang. De toenmalige boodschap: “Loop het doolhof maar in, dan zien we dan wel verder”, was volslagen BS. Er zijn maar twee keuzes: drin / druit.

  Dus wat je daar ook verder van vindt, dit is het decor waarin we spelen.

  Maar dat betekent NIET dat we in een technocratenunie terecht hoeven te komen! Juist NU hebben we de keuze om de boel in te richten, om de belangen en lobby van de grote bedrijvenmaffia in te dammen en het belang van de mens te benadrukken.

  Daarom heb ik dat Burgerforum-EU getekend.

  Er zijn wel wat belangrijke puntjes om te regelen in dat opzicht. Na WOII hebben ze de mensenrechten ‘uitgevonden’. Die moesten de burger beschermen tegen de staat. De staat is tegenwoordig echter niet meer het grootste gevaar. Dat zijn de grote internationale bedrijven. Die maken de factor de dienst uit in deze wereld. Dus die mensenrechten moet ook daartegen gaan beschermen.

  Ik denk dat de mensen daar keihard op moeten inzetten, want de mammoettanker is niet meer te draaien, maar wel in te richten…

 7. In Nederland kreeg de enige partij die pal staat voor Nederland in plaats van voor de eurofielen, maar 10 %. Benieuwd hoeveel de Anti Europa partij in Duitsland straks gaat halen

  1. Ooit stemde ik braaf VVD omdat mij dat zo was geleerd en stemde ik ook braaf voor de Euro.
   SORRY !!!
   Inmiddels heb ik mij geestelijk en fysiek al aardig losgemaakt en krijg ik vaker dan ooit te horen dat ik gek ben… Van Nederlanders dan…. Raarrr….
   Dus een eigen mening hebben die niet strookt met de consensus is gevaarlijk…
   In Brazilië ervaar ik overigens minder problemen. Op de een of andere manier is men open minded… Wellicht omdat minder mensen een hersenspoeling hebben gehad. Ook moet men simpelweg overleven en dus gaat men voor praktische oplossingen plus dat men een open geest moet blijven houden om snel te kunnen anticiperen…

   Om kort te gaan heb ik mij bij de laatste verkiezingen echt verdiept in alle politieke partijen en ook diverse tests gemaakt.
   Er kwam SOPN uit.
   Ik had werkelijk enkele zetels verwacht maar ik zal wel de enige overzeese Nederlander zijn geweest die erop heeft gestemd.
   Ik snap iets niet… Ik probeer mij echt geestelijk te ontwikkelen en stel overal vragen bij. Ben ik soms een van de weinigen die dat doet of ben ik echt gek? De therapeuten die ik afgelopen jaren voor de zekerheid heb geconsulteerd konden niets vinden…
   Waarom stemt dan iedereen telkens voor die grote partijen?
   Zijn jullie soms massaal gek of heeft KTM dan toch gelijk dat jullie volledig aan het zio infuus liggen met voorgekauwde educatie en media om jullie in de matrix te houden…..
   Ik denk het laatste!
   En niets is zo bedreigend als dat zwarte schaap dat besluit een andere richting in te slaan…

   1. Ik heb de laatste keer dus NIET op VVD gestemd! Voor mij was VVD altijd een partij voor ondernemers dus was ik ook uiterst verbaasd dat de gewone werkende burger op VVD had gestemd. Overigens las ik ergens dat veel PVV stemmers op VVD hebben gestemd.

    Rare is wel dat blijkbaar de meeste mensen niet op de hoogte waren van waar VVD voor staat en dan toch op deze partij stemmen……vreemd hoor.

  2. Ik bedoelde te zeggen dat Nigel ook een zwart schaap is en bedreigend gezien de reactie van die Gay…
   Jammer dat helden als Ron Paul, Nigel maar ook onze femme fatale Tanja Nijmeijer veel te weinig aandacht krijgen en bij voorbaat worden afgeschoten…

  1. Jan Kees of Dijsselbloem. Beide liegen ze dat ze barsten (of zijn enorm dom) dat we het geld van Cyprus met rente terug gaan krijgen.

  1. Straks gaan ze nog de mogelijkheid tot “deelkoop” van een huis voorstellen, Gaengphed. Dan koop je niet het hele huis maar een gedeelte daarvan. Gezelliger kunnen we het niet maken, wel krankzinniger.

   1. Lijkt wel een vorm van time-sharing. Weliswaar niet voor een gedeelte, maar wel voor een deel van de tijd het hele huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sorry. Nog geen gegevens beschikbaar.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: