Nigel Farage gaat weer ouderwets los

12 reacties

 1. Nigel Farage , Mister Nigel Farage , The Nigel Farage , Hiep Hiep Hoera, gelukkig een die de graai en naai praktijk van de EU door heeft .
  Het is een schande dat Brussel nog steeds in het zadel zit en dagelijks onze belasting miljarden aan het uitdelen zijn en hun zakken lopen te vullen .

 2. Zinloze retoriek. Het spel is gespeeld. De EU is krachtiger dan ook en versterkt zijn greep. Ten koste van de vrijheid en de menselijkheid, dat wel…

  1. we schaffen de internetvrijheid af:

  http://webwereld.nl/e-commerce/77432-kranten-browsercache-maakt-inbreuk-op-auteursrecht

  2. we maken dat de mens louter rechten heeft tegenover staten en schaffen die staten vervolgens af. Tegen bedrijven – die de facto de dienst uitmaken – heeft de mens geen rechten:

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2680/Economie/article/detail/3427436/2013/04/17/Hoogste-hof-VS-verwerpt-rechtszaak-Shell.dhtml

  3. Cash geld gaat eruit. Alles onder controle, ook (de)valuatie van munten.

  Zoals Biflatie eerder schreef: de risicoloze economie…

  4. De verontmenselijking van de mens. De mens als zak moleculen. Zie de neurologie: de mens is zijn brein. Waarom zou een zak moleculen rechten hebben? Zakken moleculen kunnen we vertrappen, misbruiken en uitknijpen.

  5. Eeuwig leven ligt in het verschiet. Ouderdom is een ziekte die via ingrepen in het DNA kan worden genezen. De mens zal eeuwig leven. En dat maakt de levenslange gevangenisstraf tot een eeuwige.

  6. Het einde van informatieuitwisseling en -vrijheid. Ieder komma op papier is onderhevig aan auteursrecht. En op schending ervan komen zeer zware straffen te staan.

  7. Uw lichaam is niet langer van u zelf. De grote corporaties zullen uw DNA patenteren:

  http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/1615374/2013/04/15/Hooggerechtshof-VS-buigt-zich-over-patenteren-van-DNA.dhtml

 3. Ach dave dan hoeven ons niet te vervelen.

  Sommigen van de mensensoort zijn al verworden tot plofkippen. Hoe we dieren behandelen daar gaan mensen steeds meer op lijken.
  Je punt 7 namelijk vrijheid die verdwijnt op internet. Ach het is wachten op nog een paar ing-achtige incidentjes en dan is het einde vrijheid.
  Ik wil nog wel eens linkje gebruiken op een forum maar dat zal binnenkort ook niet meer mogen in verband met auteursrecht, wellicht is het al strafbaar.

  Puntje 2 die is ook goed beschreven namelijk: we maken dat de mens louter rechten heeft tegenover staten en schaffen die staten vervolgens af.
  Die hele 2e kamer heeft al lang geen zeggenschap meer. Verdragen gaan voor wetteksten die opgesteld worden door de 2e kamer.

  Puntje 7 je gebruikt hierbij andere woorden voor slavernij. Wanneer je lichaam niet meer van jezelf is, is je lichaam eigenlijks in bezit van de organisatie waar je voor werkt. We zijn economische lijfeigenen van het financieel-economische systeem.
  Zoals er steeds grotere prestaties verwacht worden van koeien, varkens en kippen zo is dit ook bij wielrenners, timmermannen en mkb-ers.
  Zou het een goed idee kunnen zijn om een epo-bedrijfje op te zetten voor al die economische lijfeigenen die te lijden hebben onder de steeds groter wordende prestatiedruk?

  1. De goudprijs statistieken alweer vergeten?
   Net zoals bij de bitcoins en het goud, zodra de massa lekker gemaakt is om te kopen, wat de prijs stijging tot gevolg heeft, zie je de grote mannen hun posities cashen met een crash erachteraan.

   Et voila, daar gaan je spaarcentjes!

   Geld maakt geld hoe je het ook keert, en dan heb ik het niet over die paar duizend euro die Jan en Mariet in fysiek edelmetaal stoppen, want die zien hun waarde verdampen.

   Des te harder er geroepen word, des te meer je op je hoede moet zijn, want als het echt zo geweldig zou zijn, zouden ze het al helemaal niet met jou en mij delen!

   1. Vergeet dat goud maar idd. Investeren in houtkachel, briketten, brandhout en zonnepanelen. Verzamel regenwater in een ton. Koppel je los van het grid en het systeem. Inkomen vervangen door handarbeid: je eigen dingen weer doen ipv betalen voor diensten. Verzamel en bewaar materialen en gereedschappen. Leg voorraden aan van essentiele spullen: kaarsen, lucifers, zeep, maandverband etc etc. Koop een kluis, beveilig je huis actief. De westerse mens is veel en veel te goedertrouw geweest afgelopen decennia. Een reset is essentieel. Wacht niet op de anderen, neem het heft in eigen handen.

 4. Dat er nog mensen zijn met ballen ! Geweldig Nigel Farage. Dan de Nederlandse premier, een soort urine vlek. Maar een volk krijgt de regering die het verdient en dat klopt dan wel weer. Nederlanders zijn onnozele asociale laffe domkoppen.

  1. Zo mee eens! NF heeft niet alleen kloten, hij heeft ook nog eens een scherpe visie en kan de boodschap klip-en-klaar brengen. Nee, dan onze MP, dat lachebekje, die carriere-tijger. Omhoog-gevallen VVD-yup. Inhoudsloos en zonder ruggegraad. Wel weer een prachtige representant van 90% der Nederlanders. I pitty my daughters.

 5. Ga ook eens nieuwerwets-modern los …

  Poll: Bij – In welke Bank staat – zit uw geld.
  O VB je VensterBank
  O ZB je ZitBank
  O MB MetselBank d.w.z. in t beton
  O VZ&M Alle drie

  Daarmee kunnen we hun Eu- ropa prettig van onthouden.

 6. ‘Dat aandeelhouders en spaarders voor bankenfaillissement opdraaien wordt in juni EU-wet’
  My business >Economy
  19 apr 2013

  Michel Barnier, de Franse eurocommissaris voor de Interne Markt, bereidt een wet voor waarbij de aandeelhouders en rekeninghouders van banken zullen worden aangesproken vooraleer het permanente bailoutfonds European Stability Mechanism (ESM) enige hulp verschaft.

  Dat meldt de Duitse Süddeutsche Zeitung.

  De wet voorziet een hiërarchie voor wie eerst de gebroken potten betaalt wanneer banken failliet gaan: aandeelhouders en schuldeisers en vervolgens de spaarders die meer dan 100.000 euro op hun rekening hebben staan. Een bankenstabiliteitsfonds dat door elk EU-land moet worden opgericht zal ook worden aangesproken. Het ESM zou pas in allerlaatste instantie worden aangesproken. Verwacht wordt dat deze wet in juni wordt goedgekeurd.

  Het bankenstabiliteitsfonds dat elk EU-land moet oprichten is niets nieuws: het gaat om het Zweedse bankenmodel, waarbij de schulden worden gefinancierd door een belasting op de activa van spaarders en aandeelhouders.

  In 1990 redde de Zweedse overheid het financiële systeem door een algehele garantie af te geven op verplichtingen van banken. De totale kosten van de reddingsoperatie werden geschat op 2% van het bbp. Aan de oorsprong van de Zweedse bankencrisis lag het afschaffen van de hypotheekrente-aftrek in Zweden, een maatregel waarmee de huizenbubbel werd doorprikt. Vrijwel alle banken werden genationaliseerd en na een aantal jaren weer naar de markt gebracht. De Zweedse kroon en de economie kelderden, maar uiteindelijk zagen beleggers die na de algehele reddingoperaties hun geld in aandelen stopten, hun vermogen verdubbelen.

  Italië (0,015%) en Spanje (0,2 à 0,3%) hebben al zo’n belasting op activa ingevoerd. Maar het is niet omdat die percentages laag zijn, dat spaarders op hun lauweren rusten kunnen. Denemarken introduceerde in 1967 de BTW tegen een tarief van 9%; vandaag is dat 25%.

  Steen Jakobsen van de Saxo Bank verwacht dat de belasting in een eerste tijd tussen de 3 en 5% zal liggen.

 7. De Europese Unie is de belichaming van een supranationale macht ontsnapt aan alle democratische controle. “Europa” van de EU is gekaapt door elitaire machtsbeluste politici en is het grootste gevaar geworden voor welzijn, vrijheid en vrede in geografisch Europa.

  De kunstmatig gefabriceerde “crisis” is het excuus voor:
  – het centraliseren van de macht in Brussel.
  – het transformeren van de nationale staat in een administratieve divisie van “Brussel”.
  – het irrelevant maken van de nationale parlementen
  – het gestalte geven aan financiële dictatuur (ESM – https://www.youtube.com/watch?v=QMgnzGhidhs)

  Van MUNTUNIE naar SCHULDENUNIE tot FAILLISSEMENTSUNIE.

  De Euro is een piramidespel en een uitknijpmachine van de Federal Reserve.
  De Euro is een gecamoufleerd US Dollar surrogaat waarmee de economie binnen de hele Eurozone een zeepbel is geworden.

  Zolang dit systeem aanblijft zullen we meer schulden dan geld hebben in het Eurosysteem:
  – de schulden zullen blijven groeien
  – de economie zal blijven krimpen
  – de speculanten verrijken zich mateloos
  en de politici van alle kleuren schieten op elkaar maar laten het systeem met rust.
  Kan het nog erger? Beetje dictatuur misschien of beetje oorlog. Wie weet!

  Al komen er belastingen van 100% (honderd %) op alle inkomens en toch zullen er meer schulden dan geld in het systeem blijven. Alle pleisters op de pus zijn zinloos.

  Het probleem is het systeem.

  “Hervormen”, bezuinigen, lastenverzwaring, investeren, meer belastingen, meer “stimulus”, etc. zijn zinloos.

  Oplossing:
  – bankensplitsing volgens de Glass-Steagall Act
  – SOEVEREINE MUNT, een Europees Euro a.u.b. of anders géén Euro
  – voorrang aan de ontwikkeling van de fysieke economie.

  Hoe langer dit systeem aanblijft des te erger want dan zullen we heropstarten vanaf een steeds dieper wordend punt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sorry. Nog geen gegevens beschikbaar.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: