Farage over de eurocrisis in Europees Parlement

9 reacties

 1. Alhoewel de opmerking over een overheersend Duitsland met een scherpe verwijzing naar de slachtoffers uit de tweede wereld oorlog een beetje te scherp was naar mijn zin ben ik wel een groot fan van Nigel Farage. Hij is nagenoeg de enige man binnen de gelederen van het Europees Parlement die de waarheid durft te zeggen, kritisch durft te zijn en (bijna) altijd gelijk heeft. En binnen niet al te lange tijd klimt hij op het podium en begint hij zijn speech met: “People….I TOLD YOU SO….over and over and over and over….”

 2. Prachtige speech, hij heeft oeverloos gelijk.
  Laat ons echter niet langer praten maar actie ondernemen…
  Bestook de politiekers met emails en vragen zodat ze inzien dat er verandering moet komen. Maar daarnaast: vertrouw vooral op uzelf. Investeer uw kapitaal enkel in goederen en fysiek bezit (men kan dit moeilijk van u afpakken of belasten). Als iedereen deze regels volgt zullen we al een hele stap vooruit zijn! Laat de lucht ontsnappen uit de luchtbel.
  Samen kunnen we veel veranderen. Ons systeem blijft werken omdat de overgrote meerderheid het systeem aanvaardt zoals het is, wat hun goed recht is. Indien u echter niet akkoord bent met het systeem, kan u er perfect niet aan meedoen. Denk en vooral doe. Had menigeen dit gedaan dan was het zelfs zover niet gekomen!

 3. Deze man heeft, in deze, zo ongelooflijk gelijk ! Met name dat gedeelte waarin hij zegt dat uiteindelijk niemand zich verantwoordelijk houdt.

  Iedereen verrijkt zich maar daar. Goed betaalde politici, banksters met hun bonussen. In het bedrijfsleven wordt een manager beter betaald dan zijn medewerkers, dan wordt gezegd “Ja, maar hij draagt immers ook de verantwoordelijkheid voor het slagen van het project (oid)” Op zich is DAT wel terecht. Maar aangaande de Euro verantwoordelijken, waarvan we inderdaad eigenlijk niet weten wie dat nou zijn, hier wordt nog veel meer “verdiend” maar niemand IS uiteindelijk verantwoordelijk.

  Leg dat nou eens uit !

  De verwijzing naar Merkel en Duitsland, heeft ie ook wel een puntje, maar vind ik minder sterk. Duitsland doet het gewoon het best. Duitsland betaalt ook de rekening voor zijn zwakkere broeders die het minder goed hebben gedaan. Hier zou kunnen gelden. “Wie betaalt is de baas”.

 4. Het is eigenlijk best triest dat de mensen die daar in het EP zitten hem gewoon uitlachen, terwijl hij al bijna twee jaar alle problemen juist aanstipt en ze waarschuwt voor mislukkingen en crises. Daarom is het meer dan terecht dat hij vraagt: ‘Wie is hier nu eigenlijk de baas? Wie neemt er verantwoordelijkheid voor de mislukte oplossingen van de eurocrisis’. Hij heeft ingezien vorig jaar dat er geen houden meer aan was en what’s next, een fiscale unie? Goed dat er hier video’s van deze man worden geplaatst!

 5. Die Euro Proletariërs lachen als een boer met kiespijn ; het ziet er allemaal nogal ‘gemaakt’ uit vind ik.

  O ja, hebben jullie allemaal al een beetje rondgesnuffeld op het Forum ? Vooral de rubriek ‘Khazaren in he Kwadraat’ is leuk op gang aan het komen. Terecht natuurlijk : de ‘reguliere’ media zullen dit soort onderwerpen namelijk nooooit belichten. Een soort ‘professioneel taboe’ zeg maar.
  En ik weet lekker waarom 🙂
  En u ook, als u de ‘Kwadraat-rubriek’ gelezen heeft …

  http://biflatie.nl/forum/know-too-much?defaultmenu=87

 6. Goeie achtergrond-info. Ook voor de aanwezige dames natuurlijk !

  http://vidrebel.wordpress.com/2011/11/18/vampire-squids-exempted-from-human-laws/

  Citaatje :

  *************************************

  “Vampire Squid News Alert. As you already know, the Squids have sent in two bankers, Lucas Papademos and Mario Monti, to bleed Greek and Italian humans of their life’s blood without elections. The people are in the streets rioting in protest dreaming of a world in which humans had legal and political protection from Vampire Squid attacks.”

  En :

  “Lessons Learned: The Vampire Squids are frothing at the mouth demanding hyperinflation because it will transfer all human wealth to them. My best guess is that they want all humans in Europe and America to take a 50% pay cut over the next year to 16 months. Since Squids have an insatiable appetite, they will demand even more sacrifices after they crush human resistance.”

  ***********************

  En nog een prettig weekend gewenst natuurlijk.

  O ja, nog een ‘linkje’ dan : er staat genoeg interessante info op om een jaar lang iedere avond te vullen, niet normaal gewoon… Maar dan maken ze u ook helemaal NIKS meer wijs 🙂

  http://www.goodnewsaboutgod.com/studies/political/jews/jews_run_world.htm

 7. ZELFS Ktm krijgt wel eens een ‘knal’ van de goud- en zilverprijzen. Om de simpele reden dat er een steeds groter wordende discrepantie (=verschil) begint te ontstaan tussen de kompleet-vernaaide-westerse munteenheden enerzijds en de BELACHELIJK LAGE goud-en zilverprijzen anderzijds.

  Net alsof ‘ze’ me kompleet voor ‘gek’ proberen te verklaren ; totaal ‘leggal’, dus met ‘stempels’ en doktor-titels als ‘bewijs’ …

  Ktm says : Doe maar een dotje jôh … ‘het’ lukt je TOCH niet ..!
  Klaarblijkelijk ook niet voor wat betreft John Embry …

  So BTFD ! ! !

  http://kingworldnews.com/kingworldnews/KWN_DailyWeb/Entries/2011/11/18_John_Embry_-_Tremendous_Manipulation_of_Both_Gold_%26_Silver.html

  Citaatje (zooo goed ..!) :

  ************************************
  ” I have to respect the enemy because they are good at what they do, even though it’s completely illegal in my opinion. But they do it well and it works in the sense that the average person, who isn’t prepared to study this closely, is influenced by the price action.

  They get their eye off the ball and miss what is really going on, which is the fundamentals are sensational and the gold and silver prices are going to multiples of the current prices in the not too distant future. And if you don’t own this stuff, you’re going to get killed…”

  *************************************

  Thanx, John, for cheering me up !!!

 8. onzin, weleens naar de armoede gekeken en het bizarre hardwerken van het Duitse volk terwijl alles richting zuiden wordt getransporteerd, Nederlandse volk krijgt ook de schuld van zuinig aan doen en moet de tol betalen. Neem maar van aan dat de mentaliteit in het zuiden van Europa nooit zal veranderen. Dus uit de euro is de enige juiste optie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sorry. Nog geen gegevens beschikbaar.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: