Nigel Farage over huidige situatie Griekenland

Nigel Farage in het Europees Parlement over Griekenland:
When it comes to chaos, you ain’t seen nothing yet‘.

7 reacties

 1. Wat geweldig om iemand te zien met “ballen”. Hebben jullie het gezien Mark Rutten en Jan Kees de Jager. Dit soort mensen moeten we hebben voor de leiding van Europa. Niet zoals jullie wat slappe aftreksels van een man. Helaas zijn we doordrenkt met zakkenvullers en landverraders. Helaas, helaas.

 2. ACHTUNG BITTE !
  @VanZaken : ach ja …
  Maar het fijn te vernemen dat je ook eens van een ander hoort heh-heh !

  @iedereen : LEES VERDOMME deze SUPER-LINK van VanZaken hierboven nou eens allemaal !

  Kwootje :
  ******************************
  “The Rothschilds exert powerful influence over the world’s major news agencies. By repetition, the masses are duped into believing horror stories about evil villains. The Rothschilds control the Bank of England, the Federal Reserve, the European Central Bank, the IMF, the World Bank and the Bank of International Settlements. Also they own most of the gold in the world as well as the London Gold Exchange, which sets the price of gold every day. It is said the family owns over half the wealth of the planet—estimated by Credit Suisse to be $231 trillion—and is controlled by Evelyn Rothschild, the current head of the family.”
  ***********************

  Kijk, DIT bedoel ik nou lieve mensen : de bank-‘gigant’ Goldman Sachs heeft zo’n 2.000 miljard (oftewel 2 biljoen/’trillion’) totaal op hun héle balans staan, fietst er hier doodleuk eventjes een artikeltje door uw leven waarin staat dat de Rotten Rothjes zo’n [u]58 keer (*) zoveel bezitten[/u] ! ! !

  Begrijpt u vast en zeker ook meteen een stuk beter waarom ik het pas nog over ‘The Black Sun’ had, waar tientallen kleinere K-planeetjes omheen zweven ; de tientallen (en totaal R-afhankelijke) andere super-bankiersfamilies.

  Kijk, en mijn vermoeden is dat binnen afzienbare tijd minstens de helft van die ‘banken-planeetjes’ (tijdelijk) opzettelijk zullen worden opgeblazen dmv de (K-Klap op de) drivatenmarkt, (minimaal) de gehele Westerse Wereld in een kunstmatige anarchie en permanente staat van revoluties ‘onderdompelend’, om zo de massa zèlf te gaan laten schreeuwen om een nieuwe vorm van ‘gelijkheid en rechtvaardigheid’, belichaamd door een ‘modernere’ variant op het ( totalitaire !) communisme, als voorlaatste (zeer korte) etappe naar de 100% Rotten-Controlled New World Order.
  En dan wordt er niet op 100 of 200 miljoen (burger-)doden meer of minder gekeken ; een radicale bevolkings-afname staat zowieso [u]toch al waanzinnig hoog [/u] op ‘hun’ K-Agenda.

  S F R N W O ! ! !

  Ik heb gezegd !

  (*) 231 TR$ is deTotal Global shit ; ‘half of’ is dus zo’n 115 TR$

 3. Kan iemand aub die link van VanZaken hierboven even [u]in een reaktie bijvoegen op het laatste artikel van Tissen op rtlz ?[/u]Kopieer eventueel maar zoveel je wil uit m’n reaktie hierboven en plak ’t er maar bij.
  Behalve ‘Ktm’ dan, want dan is zo’n inzending een kort leven beschoren vrees ik.

  Zelf kan ik dat namelijk niet door ehh.. ehh .. ‘omstandigheden’ zeg maar ; anders had ik ’t inmiddels al gedaan natuurlijk hihi

  Oké dan, voor hen die het nog niet wisten : ik heb daar een ban gekregen, en ben de hoofdschuldige voor het feit dat rtlz afgelopen augustus een geheel nieuw aanmelding-gebaseerd reageer-systeem heeft ingevoerd/moeten invoeren. (En Max29 ; die werd ook ‘disposed’; voor de rest alleen maar ‘ongevaarlijke zielen’ die netjes binnen het kader bleven van ‘alles inzien, behalve de wèrkelijke oorzaak’).

  En om die ban of dat nieuwe reageersysteem schaam ik me overigens geheel niet, integendeel.

  Want ik wilde alleen maar even de aandacht op ‘iets’ vestigen in het bijzijn van het grote publiek… en dat deed ik grondig … iets te grondig blijkbaar heh-heh …

 4. [quote name=”Knowtoomuch”]Oké dan, voor hen die het nog niet wisten : ik heb daar een ban gekregen, en ben de hoofdschuldige voor het feit dat rtlz afgelopen augustus een geheel nieuw aanmelding-gebaseerd reageer-systeem heeft ingevoerd/moeten invoeren. (En Max29 ; die werd ook ‘disposed’; voor de rest alleen maar ‘ongevaarlijke zielen’ die netjes binnen het kader bleven van ‘alles inzien, behalve de wèrkelijke oorzaak’).

  En om die ban of dat nieuwe reageersysteem schaam ik me overigens geheel niet, integendeel.

  Want ik wilde alleen maar even de aandacht op ‘iets’ vestigen in het bijzijn van het grote publiek… en dat deed ik grondig … iets te grondig blijkbaar heh-heh …[/quote]
  Als je werkelijk zo zeker bent van je zaak en je mensen wilt informeren, kun je beter juist niet gaan spammen en serieus en professioneel proberen over te komen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sorry. Nog geen gegevens beschikbaar.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: