Partij Nigel Farage grootste in recente peiling

[youtube id=”lk7MIRf9GPA” align=”center”]

3 reacties

 1. Tja. Je kunt als EU een tegenreactie verwachten van de ingezetenen als bijna alle besluiten genomen zijn door vriendjes politiek, misplaatste vorm van eigen gelijk denken, lobby van multinationals, doof zijn voor signalen van de bevolking (zoals het negeren van de uitslag grondwet referenda in NL & F) en vervolgens de burgers ook nog mogen betalen voor het falen van de banken. En dan verwachten de Eurocraten dat de bevolking nog enthousiast is voor de EU. Het is zeker goed dat ze eens een keer goed op hun donder krijgen en mensen anmass Eurokritisch(SP/PvdD) of Eurosceptisch (PVV/SGP) gaan stemmen.

  Het Europese ideaal (voordat we kunnen spreken over welk ideaal) is finaal kapot gemaakt door het neoliberale experiment en het volkomen doof zijn wat er in de samenlevingen speelt en nu zitten we op de bladeren. En de onvrede en zelfs haat tegen de EU en de Trojka zijn in de zogenaamde PIIGS landen veel sterker dan in landen als NL, waar de bevolking zit te creperen om de bouwmaffia en de banken te redden.

  Zoals is al vaker heb gezegd gedijen populisten (waarvan de UKIP eigenlijk ook een van is) prima op een voedingsbodem van rottende / ontbindende democratie. Zie de opkomst van Fortuijn na 8 jaar arrogant paars en nu in de EU. Wel moet ik zeggen dat de toespraken van Nigel Farage duidelijk zijn en de vingers op de zere plekken leggen en in en ook is de UKIP stukken professioneler, dan veel andere partijen in dit genre, zoals de PVV.

 2. Beste jaren tachtig,

  Ik weet veel mensen weten niet eens wat een enorme oorlogsmisdadiger hij eigenlijk was (ierland/zuid afrika) miljoenen
  mensen bewust uithongeren en kreperen was een van zijn cynische strategien. Winston riep zelfs op om de irakezen met mosterdgas te verdelgen, ja ook dat is en was engelands perfide politiek. Beter om
  Winston niet te verheerlijken.

  http://www.thehypertexts.com/Winston%20Churchill%20imperialist%20racist%20fascist.htm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sorry. Nog geen gegevens beschikbaar.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: