‘Attorney General Jeff Sessions’ doet nog een schepje of zeg maar schep bovenop een nieuwe wet vanwege de Trump-administratie. Iedere (al dan niet) illegale immigrant die vanuit Mexico de VS binnenkomt met een of meer kinderen, zal niet alleen juridisch – ‘criminal’ – vervolgd worden. Maar tevens gescheiden worden van zijn/haar kinderen! Kan je een (wanhopige want in eigen land zonder enige toekomst behalve in de drugshandel) ouder nog harder straffen dan zijn kind afpakken? Jawel dus. Department of Homeland Security (DHS), met nota bene een vrouw (moeder?) aan het hoofd dan nog, is op dit scabreuze idee gekomen en het in de wet doen zetten.

Attribution 2.0 Generic (CC BY 2.0) Ninian Reid Follow
Donald Trump – GOP baby love. No changes made

‘I love babies…’ (NOT!)

Zag u de beelden van (toen nog running for) president Trump, uiterst onwennig want met een baby in zijn armen op televisie? Eigenlijk hield hij het kind een eindje van zich af als was het iets vies.

America first

Maar wel proclameren: “I hear that baby crying, I like it. What a beautiful baby.”  Eén op vier  (al dan niet illegale) immigranten komt met zijn ganse familie, inclusief de kinderen, wat nogal logisch lijkt. Je kunt je eigen vlees en bloed toch niet zomaar achterlaten?! Dus terwijl de ouder(s) tussen 6 maanden en 2 jaar de gevangenis invliegen, worden de kinderen… ‘seperated’, ‘held’, ‘seized’. In ieder geval voor de volle termijn gescheiden van hun ouders. Tja, America first hé, en wanneer zwàrte Amerikanen al op de tweede plaats komen in het zogezegd ‘rijkste land ter wereld’? Rijk aan oorlogstuig, vernietigingswapens en soldaten wel te verstaan, want verder hebben de VS geen cent te makken. Met de grootste schuld ter wereld, én ooit in de geschiedenis van de mensheid. Tiens, zou het ene iets met het andere te maken hebben misschien….?

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: