In mijn vorige column had ik al melding gemaakt dat ik zou deelnemen aan de vrijheidsdemonstratie in Amsterdam van 5 september j.l. Uit solidariteit met al die WAPpies(WAP = Wakker Autonoom Persoon) die van mening zijn dat “onze” regering doordraaft met de repressieve coronamaatregelen. “Onze,” tussen aanhalingstekens omdat ik vind dat het kabinet Rutte niet meer onze regering is. In mijn schrijfsels heb ik al vaker betoogd dat dat we inmiddels ‘onder bewind’ staan.

Goed fatsoen

Voor de Noodwet van kracht werd was al duidelijk dat de regering er een andere agenda op na houdt. Het vergaderschema van de Tweede Kamer dient slechts voor de bühne om zogenaamd openbaarheid van bestuur te tonen. In werkelijkheid staat de oppositie mede dankzij de noodwet al een tijdje buitenspel. Minister van VWS, Hugo de Jonge, kan per decreet talloze grondrechten inperken. Ongemerkt is de dictatuur uitgeroepen ten gevolge van een pandemie. Een pandemie die niet eens voldoet aan de definitie. Gaandeweg zijn er disproportionele maatregelen afgekondigd terwijl het ifr(sterftecijfer) ruim beneden de oorspronkelijke verwachtingen bleef. In een land waar de bevolking is opgegroeid met fatsoensnormen kunnen de coronamaatregelen na een gewenningsfase worden los gelaten. We zijn toch geen kleine kinderen? Corona zal elk griepseizoen in mildere vorm terug komen. Het Ministerie van VWS moet een dringend beroep doen op de eigen verantwoordelijkheid van de bevolking en met duidelijke voorlichting aangeven dat het dringend gewenst is thuis te blijven met verkoudheid of griep.

Experimentele vaccins

Na bijna 2 jaar corona zal de bevolking proefondervindelijk hebben geleerd om voorzichtig te zijn bij de benadering van kwetsbare familieleden. Dat de overheid hierbij van dienst is door het optuigen van vaccinatieprogramma is mooi meegenomen voor de kwetsbaren onder ons. De nog altijd experimentele vaccins kunnen voorkomen dat met corona besmette patiënten op de IC-afdeling belanden waardoor de zorgsector wordt ontlast. Een duidelijke voorlichting vanuit de overheid over bijwerkingen van experimentele RMNA-vaccins ontbreekt en daarom mag vaccinatie niet worden afgedwongen bij gezonde volwassenen en kinderen die mogen vertrouwen op hun eigen immuunsysteem. De ethische discussie dat er nu eenmaal ouderen en kwetsbaren overlijden aan virussen mag niet uit de weg worden gegaan. Het leven kent meer risico’s dan alleen het overlijden aan longinfecties.

Medische dictatuur

Overheden hebben zich verplicht hun burgers te beschermen maar moeten voorkomen dat er angst wordt gezaaid voor niet uit te sluiten risico’s. De bevolking moet leren een risico te adapteren terwijl de overheid na een gewenningsfase repressieve maatregelen moet afbouwen. Het telkens verlengen van een Noodwet maakt van politici machtsgeile bestuurders die vergeten dat er ooit sprake was een democratie. Heel toevallig spelen er nog andere zaken op de achtergrond die verdacht veel lijken op een stiekeme machtsovername van een clubje globalisten. Ik blijf verwijzen naar de Agenda 2030. Deze utopische agenda legt meer druk op de Ministerraad dan de vergaderagenda van de TK. Handhaving van de Noodwet met doorlopende verlenging is vrij eenvoudig bij een bange bevolking. Het uitbreiden van repressieve beperkingen met toevoeging van een vaccinatiepaspoort is de weg naar een medische dictatuur. Dat geeft juist meer angst onder mensen die zich niet verdiepen in de achtergrond van machtsgeile politici.

Wakkere Autonome Personen

Globalisten weten donders goed dat westerse democratieën verzuipen in de weelde van ‘gratis geld’ van centrale banken waardoor een belangrijk deel van de kiezers hun stem uitbrengen op de heersende politieke klasse. Ze vergeten dat hiermee enorme scheefgroei en inkomensongelijkheid is gecreëerd die ernstig wordt gevoeld aan de onderkant van de samenleving. Daartussen bevinden zich Wakkere Autonome Personen die zich hebben afgekeerd van de landelijke politiek. Ze gaan niet naar de stembus waardoor partijen die wokeness, inclusie en diversiteit volgens de Agenda 2030 aanhangen alle ruimte krijgen. Bij de laatste verkiezingen was ik twijfelaar en ben ik ook thuis gebleven. Door de huidige ontwikkelingen hoop ik op tussentijdse verkiezingen en wil ik mijn stem uitbrengen op een partij die de machtsgreep van de elite doorziet. Om die reden was ik aanwezig bij de Vrijheidsdemonstratie in Amsterdam van 5 september j.l.

Voorlichting

Het is absurd dat een demissionair kabinet de meest ingrijpende maatregelen kan doorvoeren sinds de WO2. Dit had ik niet zien aankomen. Een oudere senior van 86 jaar legde mij ooit uit dat de griepprik die ik eerder van plan was te nemen overbodig was ingeval ik een goeie conditie zou hebben. De beste man was sportief met ijzersterke conditie en nooit ziek. Voor mij een voorbeeld. Zonder onvoorziene mankementen zal hij zeker de 100 passeren en dat wil ik ook, ha, ha, ha. Vanaf mijn pensionering heb ik geen griep meer gehad. Die kreeg ik elke winter gratis aangeboden door mijn ‘klanten’ die in een slecht geventileerde spreekbox hun viruslading bijna rechtstreeks in mijn gezicht sproeiden in hun boosheid over een onplezierige aanslag. Emotie hoorde daar eenmaal bij en moest je als overheidsdienaar voor lief nemen. In 4 jaar vrije tijd heb ik ondervonden hoe ik mijn eigen afweersysteem op peil kan houden. Ik verwijs u graag naar de website van Stichting Artsen Covid Collectief waar u de juiste voorlichting vindt die de overheid en de media vergeten te verspreiden.  

GW

Volgende beelden bijgevoegd door Joost Bitcoin:

12 reacties

 1. Beste Gerrit, u bent helemaal op de hoogte van het vuile politieke spel dat er wereldwijd uitgerold wordt. Klasse en ga zo voort met artikelen schrijven. Hopelijk doorzien steeds meer mensen het vuile spel. Dan is het over en uit voor de zgn machthebbers.

 2. Goed verhaal (bij herhaling). Maar, owee, die titel: waarom zou een ‘WAP’ niet tegelijk ook een ‘brave burger’ kunnen zijn die zelfstandig nadenkt en vrij zijn mening geeft?

 3. Bob de Wit haalt nog wat Nederlandse geschiedenis op om te koesteren https://www.blckbx.tv/videos/bobdewit en ik voeg er een quote van Voltaire aan toe “Je ne suis pas d’accord avec ce que vous dites, mais je me battrai jusqu’au bout pour que vous puissiez le dire.” om op het belang van vrije meningsuiting te wijzen.

 4. Als iemand met astma behoorde ik al vanaf mijn twintigste to de risicogroep en ging 25 jaar lang ieder jaar met opgestroopte mouw in de rij staan. En dan toch vaak een beroerde snottertijd met koorts en algehele malaise tijdens de winter.
  Sinds 11 jaar vaccinvrij.. wel goede immuniteit opgebouwd met vitamine B12, C, D3 en Zink.
  Nooit meer griep gekregen! Lekker fit en gezond. Hoe kon ik zo dom zijn? Het is nooit te laat om te leren.
  In Israel komen ook steeds meer mensen tot de ontdekking dat ze bedrogen zijn door hun elite: http://www.israeltoday.nl/NewsItem/tabid/381/nid/39986/language/nl-NL/Default.aspx.
  Arno van Kessel is advocaat van Artsen voor Waarheid en deed aangifte tegen Mark Rutte en medeplegers wegens de misdaden tegen de menselijkheid in de coronacrisis. Covid-19 is een project dat al geruime tijd vóór de plandemie is gepland. “Er is sprake van een criminele organisatie.” In de lezing die hij onlangs gaf deed hij talloze opzienbarende beweringen. Laten we hopen en bidden dat steeds meer mensen het bedrog en de manipulatie van de elite zullen ontmaskeren.

  1. We leren telkens wat bij over het virus en ik ben geneigd om aan te nemen dat het vaccin effectief is in het voorkomen van ernstige ziekten zoals het Israëlisch ministerie van volksgezondheid stelt. Er is ook reden om aan te nemen dat het virus niet zal verdwijnen, hoeveel vaccinaties er ook plaatsvinden. Nochtans werd beweerd dat wanneer meer dan 70% van de bevolking zou zijn gevaccineerd er groepsimmuniteit zou zijn. Alles wijst erop dat dit niet klopt. Vermits natuurlijke antilichamen een betere bescherming bieden dan het vaccin, mogen we toch wel de vraag stellen of het niet beter was om jongeren een natuurlijke besmetting te laten ondergaan in plaats van hen in te enten met een vaccin dat mogelijk meer schade aanricht dan dat er baten aan zijn verbonden. Als het al een taboe is om dergelijke vragen te stellen dan ben ik ook een wappie. Natuurlijk blijft het voor ouderen en kwetsbaren aangewezen om voorzichtig te zijn en kan een jaarlijkse vaccinatie, zoals bij griep, aangewezen blijven. Merk op dat ik het woord “jaarlijks” gebruik. We zijn hiermee nog niet gereed. Onze computer krijgt ook geregeld een update en dat zal voor het vaccin net zo zijn.

   1. Dag Ivo, je geeft een duidelijke mening waar ik het feitelijk wel mee eens ben. Ik heb grote argwaan wat betreft het opdringen van de covid-19-vaccins waarvan de meeste in experimentele fase verkeren. En inderdaad was het misschien beter om jongeren een natuurlijke besmetting te laten ondergaan in plaats van hen in te enten met een vaccin dat mogelijk meer schade aanricht. Gaandeweg worden steeds meer bijwerkingen gemeld, ook met dodelijke afloop. Daar wordt erg schimmig over gedaan. Het vaccinatieprogramma mag niet gefrustreerd worden, simpelweg vanwege het enorme verdienmodel.

    We weten niet half hoe machtig Big Farma is. Mensen zijn graag bereid om veel te betalen voor dure medicijnen/vaccins als deze ons redding brengen. De farmacie weet dat. Ook dat verhaal over die megaschikking van vier Amerikaanse farmabedrijven waar “Voorbeeldautochtoon” in zijn reactie naar verwees is veelzeggend. In geen enkele industrie worden zoveel boetes opgelegd als in de farmaceutische industrie. Ook staan ze bekend om hun wurgcontracten en geheimzinnigheid rondom de ontwikkeling van vaccins: https://trendinghashtag.nl/nieuws/coronavirus/pfizer-contract-gelekt-pfizerleak/ Zou de massa dit wel beseffen?

    1. In rechtstermen spreekt men van een middelenverbintenis en niet van een resultaatsverbintenis. Pfizer gebruikt het urgent karakter en onze kwetsbaarheid om de grootste verantwoordelijkheden te ontlopen. Als je wordt gered door een brandweerman ga je toch niet eerst vragen wat dat moet kosten. En wie gaat die brandweerman aansprakelijk stellen mocht zijn interventie onverwacht verkeerd aflopen. Het kan allemaal eigenaardig overkomen maar als wij Pfizer waren zouden we misschien op dezelfde manier onderhandelen. Duidelijk is wel dat niemand al de bijwerkingen kent en zeker niet op termijn. Als dat maar goed afloopt.

 5. GROTE Klasse van Dhr Welbergen !

  En ook nog van die héérlijke even dissidente als scherpzinnige zinnen als :
  “… machtsgeile bestuurders die vergeten dat er ooit sprake was een democratie.”

  Maar zoals zo vaak in het leven staan de zaken er nog véél erger en enger voor dan Gerrit nu nog vermoedt. Vrees ik dan. Nee, wéét ik.

  Afijn, graag wilde ik het hierbij laten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: