Op naar een wereldregering?

Dat zou dan deel uitmaken van de bekende (beruchte?) ´Agenda 2030´ vanwege de Verenigde Naties (VN), het IMF (Internationaal Monetair Fonds), het World Economic Forum (WEF), de Wereldbank, de BIS, Bank for International Settlements,… Allemaal hebben zij het erover en zijn er wel op een of andere manier bij betrokken. Agenda 2030 – te verwelkomen of om schrik van te krijgen? Nochtans, als je de doelstellingen bekijkt…zelden zoveel hoopvols bij elkaar gezien, gelezen. Als de praktijk dan wel deze mooie theorieën gaat evenaren… Een van de geliefkoosde onderwerpen trouwens van mijn geachte collega Gerrit Welbergen.

Wereldregering

In Café Weltschmertz spreken Pieter Stuurman en Jorn Lukaszczyk er ook over. ´“Agenda 2030” die nu, dankzij corona, versneld wordt uitgerold, is al tientallen jaren geleden in gang gezet, zegt schrijver Pieter Stuurman in gesprek met programmamaker Jorn Lukaszczyk (https://www.jornluka.com/). Dit programma, dat onder auspiciën staat van de V.N. en wordt aangestuurd door de machtigen der aarde, heeft volgens Stuurman als doel de vorming van een wereldregering.´ Wauw, als dat klopt? Ik hoor en zie en lees nu al zoveel haat en wantrouwen vanwege gewone burgers en fervente anti-globalisten jegens instellingen als bovengenoemde. Terwijl ook de EU, de Europese Commissie, het Europees parlement bijvoorbeeld niet op dit eigenste Biflatie tot de populairste behoort. Maar die kan je in theorie nog wel bereiken, daar kan je nog naartoe rijden, met de wagen naar Luxemburg en Brussel of Straatsburg. (Of ze je binnenlaten is andere koek wel…) Waar zou zo´n ´wereldregering´ dan wel gevestigd worden? Hopelijk niet in the digital space, want hoe daar te geraken…?

5 reacties

 1. Sommige gelovigen verwijzen naar psalm 2 waaruit ze afleiden dat er een wereldregering komt. http://wereldschokkendegebeurtenissen.nl/a-wereldregering.htm. Is het daar allemaal begonnen?
  Als je veel bronnen hebt en het wordt overal herhaald dan zal het wel waar zijn zeker. Dat doet denken aan de campagne van Trump via de alternatieve media. Ik dacht dat we daar wel klaar mee waren.
  Biden, Poetin, Xi Jinping en weet ik wie nog allemaal geraken het over niets eens behalve over het feit dat Klaus Schwab hun nieuwe leider wordt. Ontgaat er mij iets als ik dat een ongelooflijk verhaal vind?

   1. Das een wappie , Gerrit.

    Wij van nu pund enel hebben dat gefakt checked.

    En nu terug over naar de NOS studio.

  1. ‘Eyes wide shut’. De trend, signalen en tekenen zijn overduidelijk. Sinds de afgelopen generaties sluit de profetie steeds sneller en herkenbaarder het net naar de voleinding.
   Niemand kan of zal u dwingen om dat te geloven. Integendeel. De wereld zal massaal ‘Het Beest’ (of de ‘antichrist’) aanbidden, omdat er geen alternatief (meer) is.

   1. Zo is t, PJ

    Maar t komt goed.

    In een fel verlichtte kamer valt een donker puntje niet op maar in een donkere kamer is elk lichtpuntje een heldere ster.

    Wij zijn de mensen.

    Kunstmatige intelligentie blijft kunstmatig, hoe je t ook draait of keert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: