No comment…

 

 

11 reacties

 1. Er is gegronde reden om te denken dat het COVID-certificaat, net als het coronavirus zelf, een blijver is. Na het booster-vaccin, zal door de opkomst van nieuwe varianten en de dalende effectiviteit volgend op de vaccinatie, ook worden gewezen op het blijvend belang van het COVID-certificaat. Ik zie ons een jaar later dus nog steeds met COVID-certificaten werken en dat is geen bemoedigende gedachte. Gelukkig vergis ik me vaak.

  1. Beste Ivo, ik denk zelf ook dat de elites de COVID-certificaat als een blijvertje willen zien om van daaruit de social credit score in te voeren. Vandaar dat het zo belangrijk is om onze stem te laten horen. Dat kan op de manier zoals de demonstranten in Frankrijk doen, of met de portemonnee zoals de inwoners in Moskou hebben gedaan. Daar hebben zowel de gevaccineerden als de ongevaccineerden besloten dat ze geen zin hebben in een corona-pas, en boycotten elke bedrijf waar het vereist was om die te betreden. Gevolg: de desbetreffende bedrijven stonden op het punt om failliet te gaan en de burgemeester van Moskou had geen andere keus dan om die op 19 juli in te trekken. Dat is dus ook een manier van burgerlijke ongehoorzaamheid voor de mensen die geen zin hebben om in elkaar geslagen te worden door de ME op het Malieveld. Er zijn dus gelukkig vele wegen die naar Rome leiden.

   1. Een korte reactie vanaf mijn regenachtig vakantieadres: SCHEISSE! Wel een troost dat er ook heldere lichten bij de oosterburen zijn die het grote macro economische plaatje zien door dezelfde bril als de mijne.

    Die Ernst Wolff legt haarfijn uit hoe de macht van het kapitaal corrumpeert. Hij licht toe hoe dit proces zich heeft ontwikkeld in de laatste decennia. Deze video zou wijd verspreid moeten worden. Er zijn steeds meer mensen op zoek naar de waarheid nu langzaam duidelijk wordt dat er geen sprake is van een pandemie maar een plandemie. Helaas verkeren we door de vele onbegrepen coronamaatregelen in een tijdvak van polarisering waardoor het lastig wordt om de massa uit te leggen dat het “Digitale Financiële complot” een echte samenzwering is en geen wappieverhaal. De buurvrouw en de man in de straat geloven dat met de lage rentetarieven het tijdperk van gratis geld is aangebroken maar vergeten dat dit juist rondtolt bij 1 procent superrijken. Ze vergeten dat wij de prijs betalen in de vorm van hyperinflatie in de komende jaren.

    Goed dat Joost over grenzen heeft gekeken en ziet dat er aardig wat protest op gang komt tegen de onbegrepen maatregelen. Hoe zou dat toch komen dat we de getoonde video’s alleen vinden op twitter en youtube en niet bij onze (staats)omroepen? Waarom krijgen intellectuele analisten zoals Wolff geen spreektijd bij de reguliere media? Waarom krijgen we alleen propaganda voorgeschoteld via de talkshows over angstaanjagende onderwerpen over muterende monsterlijke virussen? Waarom moet iedere wereldburger een injectie halen? Kortom, waarom wordt er zoveel angst gezaaid? Ik denk het antwoord wel te weten. Hoe banger het volk, hoe beter men luistert naar de leiders. Hoewel, als ik zoveel demonstranten zie…

     1. Geen dank. Ik wist trouwens dat je de video zou bekijken vanwege de introductie: “Gerrit heeft zijn beste Duits boven gehaald”. Een beetje manipulatie dus. Maar toch nog even wat over je opmerking “Hoe zou dat toch komen dat we de getoonde video’s alleen vinden op twitter en youtube” Youtube past echter ook censuur toe. Videomakers kunnen op een vereenvoudigde manier hun door Youtube gecensureerde video overzetten naar Bitchute https://gratisnieuwsgroepen.nl/youtube-alternatieven/ Hopelijk wachten jou toch nog wat zonnige vakantiedagen zodat je batterijen goed worden opgeladen.

   2. Ik vraag me af hoe lang dit nog goed gaat. Gerald Celente verwacht voor het einde van het jaar een grote financiële crash, omdat de Lock downs en maatregelen zo onnoemelijk veel schade hebben toegebracht. Is ook een beetje de boodschap van het filmpje van Ernst Wolff.
    Hoe lang houd je de massa in bedwang, als maand na maand maar niet geluisterd wordt en men de duimschroeven steeds vaster gaat draaien. Hoe gaan de vluchtelingenstromen zich straks ontwikkelen. Je ziet op steeds meer vlakken dat het richting een soort van climax zich ontwikkeld, er zijn zoveel dingen mis. We leven in spannende tijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: